Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין..

עברתי את היום הזה בלי זכר למשהו שאפילו דומה לקצף על האוטו

טוב אולי זה כי פשוט השארתי את האוטו בבית, רחוב שאין לילדים קטנים ומשועממים מה לחפש בו

Instagram:

VWPolo6R

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא להאמין..

עברתי את היום הזה בלי זכר למשהו שאפילו דומה לקצף על האוטו

טוב אולי זה כי פשוט השארתי את האוטו בבית, רחוב שאין לילדים קטנים ומשועממים מה לחפש בו

כנ"ל,הייתי בת"א והחנתי בהתחלה של רחוב ראשי עם לא מעט מכוניות - אף אחת מהן (כולל שלי) לא קיבלה אפילו קמצוץ.

המשיח בדרך?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם כמה ילדים עושים מלחמה ועף לך קצת קצף על הרכב אין מה לעשות, אבל אם משהוא מרסס בכוונה? 2 כאפות לפנים.

לי אישית לא קרה כלום לרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול בערב שמעתי אמא שאומרת לילד שלה שלא יתיז את זה על מכוניות כי זה שורף את הצבע. כנראה שעדיין לא כולם הפכו לערסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לאל (אני גר לא רחוק מאחד מהמקומות שהיו ממוקדי החגיגות אמש) - הכל בסדר.

ההנחה להחנות את הרכב במקום מסויים (אך קרוב) - התבררה כנכונה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הלילה הרכב היה מכוסה, בבוקר מצאתי את הכיסוי קרוע (היה קצת קרוע עוד קודם, עכשיו הרבה יותר) וזרוק ליד הרכב, כשהרצועה היחידה שתופסת אותו היא הרצועה כמכניסים לתא המטען - הרצועה האחורית תחתונה קרועה לגמרי.

על הרכב אין קצף או ונדליזם כלשהו, מה שמביא אותי לכך שהכיסוי נקרע ברוחות החזקות בחוץ. כך או כך, הלילה עבר בשלום ולאחר מעל 4 שנים עם הכיסוי של HR עכשיו צריך למצוא כיסוי חדש.

לבעל הפיג'ו הייתי ממליץ לטוס לשטיפה... חבל.

פורסם

חברים יקרים...

אתמול בלילה ברחוב רוטשילד בתל אביב הייתי עד למראה מזעזע.

אדם ככה"נ החנה את רכבו בתמימות בכחול לבן על הרחוב עצמו, אך לרוע מזלו המיקום הזה התברר כמוקד למסיבת רחוב מפוצצת באנשים שיכורים.

כשנגמרה המסיבה עברתי באזור שוב וראיתי את הרכב (פולקסווגן גולף חדשה) פשוט מפורק, פשוטו כמשמעו.

מלא אבק, קצף, כוסות מלאות אלכוהול, שריטות, דפיקות וטמבון קדמי שבור מפורק על הרצפה(!!!) כאילו הרכב עבר תאונה רצינית:|

אין לי מושג מה החיות האלו עשו לרכב והיה לי כל כך עצוב לראות את זה.

:roll:

פורסם

בוקר יום העצמאות.

קם, כפכפים, מפתחות, יוצא לבדוק שהכל בסדר עם הרכב (לא צריך מכנסיים...מיותר...).

יוצא.

בודק. :puzzled:

הכל בסדר. :-D

ואז...

ענן קטן ומעצבן מתגנב.

גשם.

הלך הווקס. עוד פעם. :cry:

למה ? למה? למה? :bigcry:

זמין 8)

פורסם

שצף שמצף, לבוא לזיקוקים בעשר ולגלות שהם יהיו רק בחצות, זה מעצבן.

בכל אופן, מי שדואג לרכבו לא יחנה אותו במקום המיועד לפורענות.

אני מעדיף לשלם 20 שקל על חניה וללכת קצת מרגל מאשר להחנות מול מועדון\פאב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתמול ברחוב ראשי ברמת גן, כוסו כל הרכבים, חלונות הראווה, תחנות האוטובוס ובעצם מה לא,

בקצף המגעיל הזה, שאני לא מבין למה לא מוציאים אותו מחוץ לחוק, ומחרימים את הכל באותו רגע

שהמוכר שם את זה על הדוכן, או שרואים ילדים מסתובבים עם זה.

וההורים יותר גרועים מהילדים. במו עיניי ואוזניי ראיתי אבא קונה ספריי כזה לשלושת ילדיו הסתומים,

ואומר להם לא אחד על השני, הנה תרססו על האוטו הזה, שכמובן לא שייך לו.

והשוטרים? הם רק הסתכלו ולא עשו כלום לאף אחד.

לפחות במתחם המרכזי לא הרשו להכניס את הספריי המהולל שכל כך גורם לשמחה לילדיי המדינה

ועשו חיפושים גם בתיקים והחרימו למי שהיה.

כתושב רמת גן אני חייב לציין שברחוב הראשי המדובר העירייה דואגת יום למחרת בבוקר שכל המכוניות והחנויות ינוקו.

• תוכן חדש...