Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להעלות על הכתב תופעה מרגיזה באמת,

תופעת ספריי ה"שלג" הדביק והדליק שנפוץ בימי העצמאות. הרי שלא מדובר בכלי שעושה אווירה טובה יותר ומצחיקה יותר, או כזה שמעלה את הרגש הלאומי: מדובר בכלי שמטרתו לעשות לכלוך, גועל ובלאגן, בדיוק כמו הפרצוף הישראלי הממוצע....

הרי מי מאיתנו שמח להתעורר על הבוקר ולגלות על מכסה המנוע כתובת בסגנון: "ורד הזו**", או סמיילי מחייך על אחת השמשות... מעבר לכך שמדובר בחומר כימי שבאופן טבעי אוכל את צבע הרכב, הדביקות של החומר הגועלי הזה לא יורדת במשך חודשים ואת זה מנצלים בני נוער משועממים רבים (שכנראה הם גם אלו שמתפוצצים מצחוק בצפירת יום הזכרון), שלא חוסכים על "שלג" שכזה באף אחת מידיות הרכב, כך שלא ייצא מצב שבחצי שנה הקרובה אתה תיכנס לרכב מבלי לזכור שמישהו זר גרם לחבלה מכוונת ברכוש הפרטי שלך... איפה המשטרה שמטרתה לשמור על הזכות שלי לקניין כאדם? האם העובדה שרכב נמצא מחוץ לביתי אומרת שמותר לעשות בו ככל העולה על רוחם של הפרחחים הקטנים?!

אשמח לשמוע קצת אנשים שינסו להבין את העצבים שיצאו לי על מראה הונדליזם בכבישים, כי בינתיים כל אחד שניסיתי לדבר איתו לא מבין מה הבעיה, מכיוון שהוא לא חולה הגה כמו המשתמש הממוצע פה בפורום הזה...

גילוי נאות: אין לי רכב וגם לא יהיה לי בשנים הקרובות... אבל הצלחתי להתעצבן במיוחד אחרי שראיתי רכב בן שבוע (עדיין עם הניילונים) צבוע כולו משפת גלגל ועד סאנרוף בספריי הנ"ל...

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא אסרו למכור את הספריי הזה מתישהו? בגלל שהוא רעיל?

תופעה מגעילה. אחת הסיבות לזכור לכסות את הרכב ביום העצמאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יום הסיוט של חובבי הרכב, מזל שיש חניון תת קרקעי... הרחובות נראים כאילו זה draw-it בלייב. בהחלט תסכול מובן אבל תיהיה בטוח שהספריי הזה קיים גם בחו"ל מניסיון, לא יודע מאיזה חומרים מכינים אותו שם אבל כנראה לא כמו הקומבינות השיראלייות. בכל מקרה הלוואי שאלו יהיה הנזקים העיקריים ולא דברים גרועים יותר...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

די כבר להתלונן על כל דבר

גם אני כילד צבעתי רכבים בלבן, זה חלק מהכיף, תשתחררו קצת.

יום אחד נסענו למעלה אדומים מגבעת זאב, צבעתי לאמא שלי תרכב בלבן והיא בקושי ראתה כל הדרך חזרה כי לא הצלחנו להוריד, עדיין אני רואה את זה כדבר שכיף לעשות וזה חלק מיום העצמאות, אז תשתחררו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני זוכר לפני מספר שנים, שהיה ברשותי את הרנו 5 הישנה שלי. לא נותר חלק ברנו שלא רוסס עם הספרי הגועלי הזה.:?

לקח לי חצי שעה, והרבה מים להוריד את זה לפני נסיעה לעבודה.

היום הפונטיאק שלי מכוסה וחונה בחניה לא בחוץ, ואין את התופעות האלו. למרות שהשנה הרכבים באיזור שלי נותרו ללא קצף בכלל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
די כבר להתלונן על כל דבר

גם אני כילד צבעתי רכבים בלבן, זה חלק מהכיף, תשתחררו קצת.

כיף להשחית רכוש של אחרים ולהותיר נזק.

העיקר שהילד יהנה, את היתר אפשר לתקן עם כסף, נכון??

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני כיום כבעל רכב אומר לך שאם היו מרססים לי אתמול את הרכב לא הייתי מתעצבן, להפך היה עולה לי חיוך בבוקר.

זו דעה אישית שלי, ואיזה כסף בדיוק ילך לך, ה10 שקל על שטיפה במצב הכי גרוע (או 20-30) במקומות יקרנים, אני מבין שגם זה כסף ואין לזלזל, אבל לא יקרה כלום אם קצת תשמחו ביום העצמאות.

שוב, זו דעה אישית שלי בלבד ואני יודע שאני יוצא נגד פאנטים של רכב כאן בפורום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זה באמת דבר מגעיל אבל רק שתדעו שהמשטרה אסרה למכור את זה,

ואני זוכר שעוד לפני שנה / שנתיים המשמר האזרחי הסתובבו ביום העצמאות במקום המרכזי בשכונה ופשוט החרימו לכל ילד את הספריי.

ניסו גם למצוא מי מוכר אבל לא מצאו...

פורסם
אני כיום כבעל רכב אומר לך שאם היו מרססים לי אתמול את הרכב לא הייתי מתעצבן, להפך היה עולה לי חיוך בבוקר.

זו דעה אישית שלי, ואיזה כסף בדיוק ילך לך, ה10 שקל על שטיפה במצב הכי גרוע (או 20-30) במקומות יקרנים, אני מבין שגם זה כסף ואין לזלזל, אבל לא יקרה כלום אם קצת תשמחו ביום העצמאות.

אתה גם מחנך/תחנך את הילדים שלך לזלזול ברכוש של אחרים? למה הכיף שלך צריך לבוא על חשבון רכוש של מישהו? לך תעשה כיף בדרכים אחרות מבחינתי..תרסס את עצמך או משהו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

מוכרים מוכרים, רק אתמול באמצע הרחוב פנו אליי ילדים ברחוב עם מה שנראה שיש להם על הגב כתיקים מלאים בבקבוקים האלה "אחי, רוצה לקנות ספריי קצף??"

ממש עסקת סמים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ככה זה,

ההורים לא מחונכים,

הילדים מקבלים את אותו חינוך ולצערנו הרב גם הילדים שלהם בעתיד כנראה יתנהגו אותו דבר.

אני בחיים לא חשבתי לקנות ספריי, זה החינוך שקיבלתי בבית, אני גם בחיים לא חשבתי לעשות נזק או לפגוע ברכב אחר בצורה כזאת או אחרת ולא משנה מה קרה.

כנראה אני מסוג בני הנוער/המבוגרים הצעירים שתרצו לראות על הכביש ובחיים, כאלו שלא שותים, לא מעשנים, לא גונבים, לא עושים נזק לסביבה ולרכבים אחרים, נוהגים רגוע, לא עושים פוזות על אף אחד וכו'.

אותי זה מרתיח באופן אישי, יום אחד מצאתי על הגטס שאריות של בקבוק קולה שלם ששפכו עליו, רצתי לשטיפה הקרובה כדי שלא יגרם נזק לצבע הרכב, כי בקולה יש הרבה חומצות. אני עד היום הייתי מחכה לתפוס את הבנאדם החוצפן שהעז בכלל לעשות את זה.

התנהגות מגעילה.

גם המדינה אשמה, הנוער מסתובב ברחובות (ואני אומר את זה כולה בתור בן 19 שרואה את החיים מנקודת מבט טיפה יותר בוגרת מרוב בני גילי) בחוסר מעש, לכן עושה ונדליזם, שותה, מעשן וגורם נזק לאחרים.

אילו במדינה היו דואגים לתעסוקה עבור בני הנוער הללו, אם זה להביא אומנים, אם זה לפתוח עוד מקומות בילוי, אם זה לארגן פעילויות חברתיות, אפשר היה לצמצם משמעותית את הנזקים הללו, היינו רואים פחות בני נוער ששותים ומתפרעים וכו'.

לגביי הנהיגה אין טעם שאדבר בכלל כי זה כבר ידוע מראש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

avizaz - היום מתיזים את הקצף על הרכב, ומחר נגמר הקצף, אז שורטים במפתח. משעשע, האין זאת?

מן הראוי שתלמד לכבד אחרים, כולל את רכושם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתמול ברחוב ראשי ברמת גן, כוסו כל הרכבים, חלונות הראווה, תחנות האוטובוס ובעצם מה לא,

בקצף המגעיל הזה, שאני לא מבין למה לא מוציאים אותו מחוץ לחוק, ומחרימים את הכל באותו רגע

שהמוכר שם את זה על הדוכן, או שרואים ילדים מסתובבים עם זה.

וההורים יותר גרועים מהילדים. במו עיניי ואוזניי ראיתי אבא קונה ספריי כזה לשלושת ילדיו הסתומים,

ואומר להם לא אחד על השני, הנה תרססו על האוטו הזה, שכמובן לא שייך לו.

והשוטרים? הם רק הסתכלו ולא עשו כלום לאף אחד.

לפחות במתחם המרכזי לא הרשו להכניס את הספריי המהולל שכל כך גורם לשמחה לילדיי המדינה

ועשו חיפושים גם בתיקים והחרימו למי שהיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדעה האישית שלי בלבד היא שמותר להרביץ מכות לאנשים, כל עוד אתה לא הורג אותם. מה יש, זה כיף והם לא ימותו. מקסימום יכאב להם כמה ימים. :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז תרסס על הרכב שלך ולא של אחרים. כמה מפתיע שבפורום של חובבי רכב אנשים לא מאוד מרוצים לגלות שמישהו השחית להם את האוטו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...