Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עושה מישהו שגר באותו רחוב מרכזי? מה עושה מישהו נכה?

למה בכלל אנשים צריכים לחנות רחוק בגלל כמה ילדים מטומטמים

שחושבים שזה מגניב לרסס את כל הרכוש הפרטי והציבורי בספריי

הזה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עושה? משלם יום למחרת 40 ש"ח שטיפה עם הרכב חשוב לו. זה שיקנה ממנו את הרכב עוד כמה שנים לא יבין למה הצבע מתקלף לו והאוטו רק בן 5.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני כיום כבעל רכב אומר לך שאם היו מרססים לי אתמול את הרכב לא הייתי מתעצבן, להפך היה עולה לי חיוך בבוקר.

זו דעה אישית שלי, ואיזה כסף בדיוק ילך לך, ה10 שקל על שטיפה במצב הכי גרוע (או 20-30) במקומות יקרנים, אני מבין שגם זה כסף ואין לזלזל, אבל לא יקרה כלום אם קצת תשמחו ביום העצמאות.

שוב, זו דעה אישית שלי בלבד ואני יודע שאני יוצא נגד פאנטים של רכב כאן בפורום.

אני אגיד לך מה השמחה שלי ביום העצמאות: לתפוס מישהו כמוך שמרסס לי את האוטו עם ספריי ולהכניס לו סטירה שתסובב לו את הראש ואולי גם תעיף לו איזו שן או שתיים.

אחח... תענוג! דבר כזה יכול לעשות לי את כל השנה, עד ליום העצמאות הבא (ואז אני תופס עוד אחד כמוך וחוזר חלילה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא אתנצל על משהו שעשיתי, ואני בטוח שלפחות חצי מהמגיבים פה גם עשו שהם היו קטנים.

כיום - לא אעשה זאת, ואת הילדים שלא אחנך לרסס ילדים אחרים ולא רכבים, אם הם רוצים שירססו תרכב שלי.

ומה אמרתי? שאין לי בעיה שירססו תרכב שלי? סבבה, אני ממשי בדעה שלי, הלוואי והייתי קם והרכב שלי היה לבן מספריי שלג.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

גם לי יש זיכרונות רעים מספריי הקצף, אני זוכר שבתקופה שהייתי בכיתה ו' (13 שנה אחורה) הספריי שנימכר היה..... נחשו מה?

ספרי קוטל ג'וקים!!!! שפשוט הדביקו להם תווית של דגל ישראל !! אפשר הה לקלף וליראות תווית של קוטל גוקים מתחת.

וילדים היו משפריצים את זה אחד על השני ולא היה להם מושג !

היום אני כבר לא יודע מה מוכרים....

אני מודה שגם אני הייתי משפריץ על הכל (ידיות רכב לא ניראה לי :roll: - זה ממש רוע לב)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני לא אתנצל על משהו שעשיתי, ואני בטוח שלפחות חצי מהמגיבים פה גם עשו שהם היו קטנים.

כיום - לא אעשה זאת, ואת הילדים שלא אחנך לרסס ילדים אחרים ולא רכבים, אם הם רוצים שירססו תרכב שלי.

ומה אמרתי? שאין לי בעיה שירססו תרכב שלי? סבבה, אני ממשי בדעה שלי, הלוואי והייתי קם והרכב שלי היה לבן מספריי שלג.

תהיה בטוח שחצי מהמגיבים חונכו אחרת בניגוד אליך. אני בתור ילד לא הייתי קונה את זה.

פורסם

אני חייב לציין שכיף לראות שעדיין יש אנשים (מעט ככל שיהיו) שמכבדים רכוש של אחרים

די ברור שכל היוצאים נגד ספריי על רכב קרוב לוודאי גם מכבדים לא רק רכוש אלא גם אנשים אחרים

חבר'ס, עשיתם לי את יום העצמאות הזה (אחרי הגועל נפש של הימים האחרונים) :-D

(גועל נפש אחרון היה לגלות שפשוף מגעיל וגדול על כל בית הגלגל האחורי בבוקר, כמובן ללא פתק...)

פורסם

אני דווקא ביליתי ביום העצמאות בעיר זכרון יעקב, ולא היה ספריי שלג אחד, הכל עבר בשקט יחסית, קצת נוער רועש והרבה חגיגות ובסך הכל היה סבבה לגמרי, שום ספריי שלג. גם אחרי 11 בלילה התחילו לאכוף אלכוהול השוטרים.

בקיצור, הכל תלוי בכמות האבטחה ובגודל העיר, כן,כן, זה משפיע.

פורסם

כואב הלב, במיוחד על מכוניות חדשות.

אלה שמעלים חיוך בבוקר אחרי שריססו להם את הרכב, כנראה לא אכפת לכם מהרכב כל עוד הוא מניע ונוסע.

יש כאלה אנשים שמשקיעים ברכב ושוטפים אותו לפחות פעם בשבוע, ושומרים עליו כאילו זה הילד שלהם.

לי יש שתי מכוניות ישנות, אחת מהם כמעט כל הצבע כבר התקלף, אם ירססו לי אותה אני יתעצבן, בגלל שאני שוטף אותה כל כמה שבועות.

יותר מזה, אם אני אתפוס את הילדים שעשו את זה, הם יעשו מסדר המפקד על שתי הרכבים ועל הבית. (יותר בעיה זה ההורים שלהם, שיתנגדו או יאשימו אותי בהטרדה או במה שזה לא יהיה).

חוץ מזה, כל שנה מוציאים ספריי חדש, שמותר למכור אותו, בגלל שהחליפו איזה מרכיב ואז החוק לא תקף עליו.

אני בחיים לא שיחקתי עם הספריים הללו, בגלל שאני נגעל מהר ממשחות ומספריים וכל הדברים האלה.

מה שכן, זה מסוכן מאוד, אני מכיר כאלה שכמעט איבדו עין בגלל זה. (יש שם שמן וכל מיני חומרים, במגע עם העין הם אוכלים אותה.)

מישהו פה אמר, "היום זה ספריי מחר זה מפתח", צודק.

חבל שלאנשים פה אין ערך לרכוש של אחרים.

רק אתמול הייתי צריך לחנות מתחת לבניין מסויים, לא היה חניות כמעט, אבל מצאתי חניה וחצי, מצד אחד פיאט 500 אבראט' יפה מאוד! ומצד שני נגרר לרכב (עגלה כזאת).

בהתחלה נכנסתי והייתי צמוד לאבראט', אחרי שניה הבנתי שזה אבראט' וחבל שהיא תיסרט מהרכב הישן שלי, אז פשוט זזתי וחניתי בצד של הנגרר.

פורסם
מעבר לכך שמדובר בחומר כימי שבאופן טבעי אוכל את צבע הרכב, הדביקות של החומר הגועלי הזה לא יורדת במשך חודשים

במקומך הייתי מוטרד מזה שזה דליק כמו לא יודע מה, ומספיק שתעוף סיגריה על זה כדי שזה יעלה באש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה אפשר לצפות מילדים שלא קיבלו חינוך מהורים אשר אינם מחונכים בעצמם?

האמת, קצת קשה לבוא בטענות למשטרה לאור היקף התופעה, הרי אף אחד לא מצפה שעיקר הסד"כ של המשטרה יתעסק בשטות הזו. הפתרון צריך להגיע קודם כל מהבית, מהבית ספר וכו' (חינוך) ואולי איזשהו מאמץ מצד השלטון כדי לצייר את התופעה הזו באור שלילי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עזוב אותך ספריי שלג , זה יורד בניקוי פשוט - רוצה תופעה כואבת הרבה יותר ??? נ-ש-י-ם בחניה

בגלל שכולם חונים בתוך העיר אחד על השני בתוך השני , בוא נגיד שבזמן שהסתובבתי קצת בעיר , ראיתי כמה מראות שבורות , וזה בגלל שאנשים חונים ללא אפשרות מוחית לחשוב שאולי הם חוסמים מישהו , וכמובן , אתה חושב שאתה יכול לצאת ובום .. הבעיה היא שנשים , אם הן דופקות - אז עד הסוף.

דפקו לי את המראה , היא בכלל לא יכולה להתקפל והיא התקפלה איכשהוא עם שריטות שחורות די עמוקות , כואב בטירוף.

את זה אין לנקות אחינו.

ספריי שלג זה בקטנה

פורסם
עזוב אותך ספריי שלג , זה יורד בניקוי פשוט - רוצה תופעה כואבת הרבה יותר ??? נ-ש-י-ם בחניה

בגלל שכולם חונים בתוך העיר אחד על השני בתוך השני , בוא נגיד שבזמן שהסתובבתי קצת בעיר , ראיתי כמה מראות שבורות , וזה בגלל שאנשים חונים ללא אפשרות מוחית לחשוב שאולי הם חוסמים מישהו , וכמובן , אתה חושב שאתה יכול לצאת ובום .. הבעיה היא שנשים , אם הן דופקות - אז עד הסוף.

דפקו לי את המראה , היא בכלל לא יכולה להתקפל והיא התקפלה איכשהוא עם שריטות שחורות די עמוקות , כואב בטירוף.

את זה אין לנקות אחינו.

ספריי שלג זה בקטנה

לא אוהב הכללות, יש כל כך הרבה נשים שיודעות לנהוג טוב ומנגד כל כך הרבה גברים שלא יודעים לנהוג בכלל...

• תוכן חדש...