Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כיום כבעל רכב אומר לך שאם היו מרססים לי אתמול את הרכב לא הייתי מתעצבן, להפך היה עולה לי חיוך בבוקר.

זו דעה אישית שלי, ואיזה כסף בדיוק ילך לך, ה10 שקל על שטיפה במצב הכי גרוע (או 20-30) במקומות יקרנים, אני מבין שגם זה כסף ואין לזלזל, אבל לא יקרה כלום אם קצת תשמחו ביום העצמאות.

שוב, זו דעה אישית שלי בלבד ואני יודע שאני יוצא נגד פאנטים של רכב כאן בפורום.

אולי היה עולה לך חיוך עד שהיית מגלה זה משאיר סימן כמו צואה של ציפור בגלל החומר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

בשנים האחרונות לא יצא לי להיות בסביבה עם הרכב כאשר קרנבל הוונדליסטים של יום העצמאות שועט ברחובות הערים ורציתי לדעת (לאלו ממכם שאין חניה פרטית מקורה וסגורה ונאלצים כמוני לחנות ברחוב) מה אתם עושים בכדי למנוע נזק לרכב ולצבע בערב יום העצמאות?

חשבתי להחנות בחניון של עזריאלי ולהשאיר את הרכב שם בלילה אבל אני לא בטוח שמותר...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כמעט משוכנע שכן - רק וודא עלויות, שלא תוציא אותו בבוקר ותגלה שאתה נדרש לשלם מעל ל 100 ש"ח. לי יש מנוי שכונתי מקורה, שתופס כל יום מ 16:00 עד 09:00 למחרת. אני בהחלט שוקל להשתמש בו, למרות שכבר מצאתי בסופ"שים לא מעט פעמים פחיות BLU מעוכות מפוזרות בכל רחבת החניה, כך שאין לדעת.

פורסם

קונים הונדה אקורד שחורה\מאזדה 6 שחורה, משחירים את כל החלונות, שמים קצת ניקלים.

או תמיד אפשר לקנות X6.

האמת, כיסוי לרכב נשמע נחמד, אבל במחשבה שנייה זה גם יכול למשוך מציקים.

פורסם

עומדים ליד האוטו כל הלילה עם נשק ולא נותנים לאף אחד להתקרב :lol:

ועכשיו ברצינות, וואלה לא יודע זאת האפשרות היחידה שיש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תזכורת לבעלי הרכבים שאוהבים את הצבע של האוטו שלהם,

תחביאו את האוטו מחר.

או תכסו בכיסוי !

פורסם

תחפש לך חניה מקורה וסגורה ליד הבית או איזה מקום שלא עוברים בו הרבה אנשים ותחנה שם..

איזה רחוב שקט או משהו ?

פורסם

כן, אחרי שקראתי את התגובות שם אני יכול רק לומר שיש אנשים שהתרגלו באופן מודע וגלוי לזלזל באחרים וברכושם... זה כמו שיש לי חבר טוב, שהוא בן אדם איכותי, חכם וערכי מאוד (טייס קרב בחיל האוויר) אבל מה לעשות גר בתל-אביב. שאני נוסע איתו ברכב הליסינג שלו והוא מחפש חניה ליד הבית שלו בתל-אביב אז כמובן שאם יש חנייה שקטנה מידי בשביל הרכב שלו זה לא מה שיעצור אותו מלהכנס אליה "כי הזמן שלו חשוב" וגם ככה "הפגושים של הרכב קיימים בשביל להימעך" אחרת היו מייצרים את הרכב בלעדיהם...

זה לא באמת עושה נזק, זה כולה פלסטיק...!

ואז אני קורא את מה שכותבים פה ומבין שיש אנשים שמזמן עובדים בצורה עקומה עד כדי כך שהם התרגלו לזה וסיגלו לעצמם את המחשבה שזה תקין ובסדר וגם ממשיכים את התופעה לדורות הבאים ומחנכים ככה את ילדיהם.

עצוב לי מאוד שככה אני חוגג את יום העצמאות שלי אבל אני נאלץ להחנות את הרכב בחנייה המקורה במקום העבודה ולחזור באוטובוס הביתה.

שיהיה לכולם חג שמח!:-(

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

היי, בהמשך למה שיצטתת את חבר שלך ''הפגושים של הרכב קיימים בשביל להימעך'' אז ככה, אם אתה מועך לעצמך- סבבה.. אתה גם יכול לשים אבן על הגז ולקפוץ מכלבו שלום... אבל בדרך כלל שאתה משפשף את הפגוש של עצמך אתה גם מזיק לרכב אחר.. פה כבר צריך לחשוב יותר לעומק על אופיו של אותו חבר.

הרוב טוב.

• תוכן חדש...