Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי היום באחת מחברות הליסינג וקיבלתי את ההצעות הבאות:

סיטרואן C4 שנת 2009, הייתה אצל נהג יחיד ועברה 30,000 ק"מ, במחיר 61000 ש"ח

יונדאי i20 שנת 2010, גם היתה אצל נהג יחיד ועברה 40,000 ק"מ, במחיר 72,000 ש"ח

בעיקרון הכיוון שלי היה מכונית מקטגורית המיני (עם עדיפות למאזדה 2 שלצערי אני לא מצליחה למצוא כרגע) עם צריכת דלק נמוכה ומכיוון שאני לא נוסעת הרבה אני מניחה שלכל היותר אני אעשה 15,000 ק"מ בשנה (ויותר סביר שבסביבות ה 10-12).

עשיתי נסיעת מבחן על סיטרואן C4 שנת 2009 אבל לא זו שהציעו לי אלא אחת עם קילומטראג' גבוה יותר וסך הכל היה בסדר אבל לא כל כך אהבתי את התחושה של העברת ההילוכים (הבנתי שזו בעיה ידועה בסיטרואנים). כמו כן, לפי מה שראיתי ב kml צריכת הדלק של הסיטוראן לא מדהימה בכלל.

על מה משתי האופציות הייתם ממליצים?

תודה!

פורסם

אם את מכוונת לקטגוריית המיני ולחיסכון בדלק, אין לך מה לחפש בC4.

את צריכה להסיע עוד אנשים/ילדים על בסיס קבוע? אם לא, אז מתיחה קלה של רמת המחירים הזו תביא אותך לקיה פיקנטו אוטומטית חדשה מהסוכנות. לא עדיף?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לC4 צריכת דלק סבירה לרכב 1600 אוט' גדול והיא לא ממש חסכונית.

לגיר האוטומטי שלה אני התרגלתי די מהר ולא מפריע לי,לנהג רגוע זאת לא אמורה להיות בעיה.

אני לא מכיר את היונדאי אבל יש לה מנוע 1600 וגיר אוט' 4 הילוכים ובכלל לא בטוח שהיא חסכונית .

ה C4 הרבה יותר גדולה ומרווחת מהיונדאי ואם את לא צריכה את כל המרחב הזה זה נראה לי מיותר כי זה עולה בדלק.

אם אהבת את הנוחות של ה C4 הייתי מחפש פיז'ו 207

פורסם

roeiw סתרת את עצמך, אתה מתכוון שהיונדאי כן אמינה והתיקונים זולים, אחרת מה הטעם לקנות יונדאי? לפי מה שכתבת לא כדאי להתקרב לאוטו

פורסם

השוואה לא קשורה כל כך,

הC4 מכונית נוחה יותר, נעימה יותר לנסיעה, מרווחת יותר, משפחתית,

מאידך הi20 מכונית קומפקטית יותר שקל להדחף עמה למקומות חניה צפופים, צריכת הדלק תהיה טובה יותר, היא מראה אמינות גבוהה מאוד ביחס לC4, היא פחות רגישה להזנחה, יש לה גם אחריות כי היא חדשה יותר.

לטעמי, אם זה רכב שמיועד לניוד של משפחה - C4.

אם זה רכב שצריך לנייד מספר קטן של אנשים - i20 תספיק ואולי אפילו מכונית קטנה יותר.

נ.ב. - אם יש מה לדבר על ידני, הייתי שוקל פיאסטה וקליאו חדשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המחיר גם ממש גבוה , אפשר להשיג את הC4 בהרבה פחות , שלי מודל 2007 וקניתי אותה ב40 אלף שקל , מה בשנתיים צנח המחירון 20 אלף שקל ? זה כבר יותר כדאי לקנות מודל 2007 שמור , כמו אצלי יד ראשונה 82 אלף קילומטר מאישה.

פורסם

למרות שאני באופן אישי אוהב יותר את הצרפתיות בגלל נוחות נהיגה ועוד המון דברים, בארץ אם אתה לא מכונאי ובעל ממון לא כדאי ולא משתלם להחזיק ברכב צרפתי בגלל צניחת ערך ותקלות מעצבנות.

• תוכן חדש...