Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הקלאצ' שלי כבר עוד מעט מפסיק לתפקד. התחלת נסיעה איתו בשילוב הילוך ראשון מאד מאד קשה ודורשת דיוק רב, אחרת ישנם מלא דפיקות כאילו משהו הולך להיקרע. איפה אני יכול לקנות קלאצ' חדש + הרכבה במחיר זול?

פורסם

מה שאתה מתאר לא נשמע כמו בעיה של קלאץ גמור. כשקלאץ גמור הוא מחליק, ודווקא בהילוך נמוך לא אמור להיות בעיה (בגלל היחסי העברה). עם קלאץ מחליק בהילוך גבוה כשאתה נותן (הרבה) גז הסל"ד יעלה אבל המהירות לא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה שאתה מתאר לא נשמע כמו בעיה של קלאץ גמור. כשקלאץ גמור הוא מחליק, ודווקא בהילוך נמוך לא אמור להיות בעיה (בגלל היחסי העברה). עם קלאץ מחליק בהילוך גבוה כשאתה נותן (הרבה) גז הסל"ד יעלה אבל המהירות לא.

אז מאיפה יכול להישמע הרעש??. הרעש נשמע בהילוך הראשון וזה קורה בעיקר שאני משחרר את הקלאצ' מהר ואז נוצרים דפיקות בשחרור מהיר. וגם הוא קשה מאוד. זה קורה רק בהילוך הראשון.

אין לי בעיה עם ההילוכים הם בכללי משתלבים טוב, הבעיה ניראת לי מהקלאצ' שהוא גמור.

פורסם

שלום רב קלוקי !

בדוק אפשרות סבירה יותר של ציריה , בדרכה להתפרק+ תושבת מנוע או גיר קרועה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה שמוזר פה, שזה קורה רק בהילוך ראשון, זה רעש של קקק קקק כמו דפיקות פטיש על הקבינה.

שמתי לב שזה קורה בגלל הקלאצ', כאשר הוא משתלב להילוך הראשון וזה נשמע כאילו משהו מקשה עליו ואז נשמע הרעש הפטישי הזה.

הפתרון היחידי שמצאתי לזה בינתיים, זה לתת מכת גז קטנה ושחרור איטי מאד ואז זה מנטרל את הבעיה.

אז בעצם יכול להיות שאין לזה שום קשר לקלאצ'? כי אני בטוח שיש שם קשר כלשהו.

יש איזשהו מקום שיוכל להגיד לי ב - 100 אחוז מה הבעיה פה?, זה מאד מפריע וניראלי שזה עלול להתפתח למשהו יותר רציני כי זה ממש רעש כאילו משהו הולך להתפוצץ להיקרע..

לאיפה מומלץ ללכת לבדוק ממה זה נובע?, מקום אמין שלא יעבוד עליי זה מאד חשוב לי.

תודה רבה ולילה טוב

פורסם

נראה לי שצביקה צודק

יש מצב שתושבת הגיר שלך קרועה

או שכתוצאה משבר כלשהו, משהו שם בגיר/קלאצ'

לא יושב טוב וזה יוצר דפיקות

הבעיה שלך מוחשית בהילוך ראשון לדעתי בגלל

שבמעבר ממנוחה לתנועה התקלה הזו באה ליידי ביטוי

בהילוכים הבאים יש כבר איזושהי "אינרציה" מההילוך הקודם

וזה לא מורגש.

פורסם

לאיזה מוסך כדאי ללכת באזור המרכז שמתמחה בבעיה הקשה שנפלה עליי ויכול להגיד לי ב - 100 אחוז, אם זה תושבת גיר/מנוע/ציריה ולסדר לי את התקלה הקשה הזאת? תודה רבה.

• תוכן חדש...