Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שקיות לשואב אבק EIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שואב אבק EIO מודל 1996, מדגם Premier. אני מחפש שקיות בשבילו.

כמעט כל המקומות שמצאתי הן נמכרות +-50 שקל לשקית, שזה נשמע קצת לא שפוי, כי שואב אבק חדש בערך באותה רמה (אפילו יותר טוב) אפשר לקנות ב500-700 שקל, והוא גם לא ידרוש שקיות.

מצד שני, חבל לזרוק את השואב עצמו, כי הוא, למרות הגיל, עובד מאוד יפה.

היש מקום שבו מוכרים את הדברים האלה במחיר שפוי באיזור חיפה-חדרה-נתניה? או שאולי יש למישהו סטוק של שקיות כאלה שהוא לא צריך וישמח להיפטר ממנו?

תודה לעוזרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מכיר חנויות באיזורך, אבל אם אתה באיזור ת"א, יש ברחוב ברזילי (לא רחות מהתחנה המרכזית הישנה), עסק לתיקון שואבי אבק וכיו"ב, שאולי יש ברשותו שקיות גם לענתיקות כאלה.

alfa 156 2.5.

פורסם

באיזה תדירות אתה מחליף שקיות? כאשר היה לי שואב עם שקיות ניר נהגתי לרוקן אותן, והחלפתי שקיות בתדירות של כפעם בשנה (שלא ישאר בשקית חמץ בפסח :-D ).

כיום אני משתמש בשואב ציקלוני של Vax, עלה כ920 ש"חלפני קצת פחות משנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני סוחב כבר כמה שנים עם השקית האחרונה, כי אין מאיפה להשיג

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...