Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 306 XSI '97 או Mazda 323F BG מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חבר'ה אני כרגע בדילמה בין שניי המכוניות האלו:

Peugeot 306 XSI '97

DSCF1115.jpg

DSCF1113.jpg

DSCF1124.jpg

(התמונות להמחשה בלבד)

יש לי אפשרות לקנות אותה כרגע ב7 אלף.

-ספורטיבית ,3 דלתות.

-סאן רווף.

-מנוע 2000 .

והכי חשוב שמורה .

קונה מקרוב משפחה.

Mazda 323F BG

Mazda-323f-bg-ZM8X.jpg

galerieMazda-323f-bg-2svc.jpg

galerieMazda-323f-bg-h6sY.jpg

(תמונות להמחשה בלבד)

- 5 דלתות .

- הוחלף מנוע .

- מנוע 1600.

קונה מחבר.

אז אני חובב את שניי המכוניות האלו , מה לפי דעתכם הכי עדייף?

צריכת דלק של הפיג'ו יותר גבוה אני יודע.

עברתי למשתמש חדש...

פורסם

לאו דווקא צריכת דלק גבוהה יותר - המנוע 8V של הXSI מתאפיין באמינות, אחזקה זולה, וחסכון בדלק - אצלי עשה 12 ק"מ לליטר משולב, שהרוב עירוני רגוע וקצת לחיצות. מנגד האופי שלו לא ממש ספורטיבי, אבל הוא מספיק לטעמי.

ה306 זו הבחירה הברורה, אבל אני משוחד..

מה גם שאם זה מי שאני חושב, אז הרכב באמת שמור.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
לאו דווקא צריכת דלק גבוהה יותר - המנוע 8V של הXSI מתאפיין באמינות, אחזקה זולה, וחסכון בדלק - אצלי עשה 12 ק"מ לליטר משולב, שהרוב עירוני רגוע וקצת לחיצות. מנגד האופי שלו לא ממש ספורטיבי, אבל הוא מספיק לטעמי.

ה306 זו הבחירה הברורה, אבל אני משוחד..

מה גם שאם זה מי שאני חושב, אז הרכב באמת שמור.

על הצריכת הדלק חידשת לי , תודה .

והאופי של הרכב גם מספיק לטעמי .

והרכב מאשקלון .

ותודה לך התתגובה.

עברתי למשתמש חדש...

פורסם
דיברתי על האופי של המנוע, שלדעתי מספיק בדיוק ליכולות הספורטיביות ולכיף האדיר שהרכב הזה יודע להעניק, בלי לפגוע בעלויות אחזקה וצריכת דלק.

בכיף שיהיה לך, מקווה שיסתדר ביניכם.

הסתדרתי ,D:

עברתי למשתמש חדש...

פורסם
תתחדש! ותעשה טובה, תשאיר אותה מקורית 8)

מקורית הכוונה ,בלי להוסיף שטויות של מדבקות ,לדים , וכל השטויות האלו של פוזות ..?

כן?

שמע הג'אנטים מקוריים ,אותם אני משאיר ,יש אפילו את השטיחים המקוריים , רק הריפוד כבר בצעד לעולם הבאה אז כנראה אני יעשה איזה ריפוד טוב (לא האלו של 100 שקל שמלבישים אותם..)

שממע אני מאוהב בה!

ותודה:)

עברתי למשתמש חדש...

פורסם

בלי לדים ושופוני נכון, אבל גם אל תתעסק יותר מדי עם המנוע - מהסיבות שפירטתי למעלה, וגם לא עם המתלים (מקורי בלבד).

הרכב הזה הכי כיפי כשהוא מקורי.

בכיף תהנה ממנה ושמור עליה! אגב, ממליץ לך להירשם במועדון PSI

פורסם
בלי לדים ושופוני נכון, אבל גם אל תתעסק יותר מדי עם המנוע - מהסיבות שפירטתי למעלה, וגם לא עם המתלים (מקורי בלבד).

הרכב הזה הכי כיפי כשהוא מקורי.

בכיף תהנה ממנה ושמור עליה! אגב, ממליץ לך להירשם במועדון PSI

שמע אתה יכול להגיד לי באיזה שמנים השתמשת ..שמן מנוע ,שמן הגה , שמן גיר ,שמן ברקסים וכו..או שעשית טיפולים במוסך?

עברתי למשתמש חדש...

פורסם

שמן מנוע - בהתחלה Mobil 10W40 חצי סינטטי (היום זה נקרא Super2000)

אחר כך עברתי ל 5W40 סינטטי מלא - לא היה משהו קבוע, פעם ELF פעם EUROL. בדיעבד היה דליל מדי למנוע שלי והייתי צריך להישאר עם המוביל. זו ההמלצה שלי. אם תמצא 10W40 סינטטי מלא, מה טוב.

שמן גיר - אך ורק מקורי של פיג'ו! אל תתפתה לשמנים אחרים אפילו של חברות נחשבות כמו וולווליין, הם עולים כמו המקורי לפחות, וההילוכים לא עוברים חלק.

שמן הגה - אף פעם לא הייתי צריך להחליף. כמו בכל דבר אחר, מקורי (או מה שמחזיקים במורשה) אלא אם כן יש הבדל מחיר משמעותי ואין בעיה עם שמן חליפי.

נוזל בלמים - כאן יצא לי להחליף רק באנגליה ואני לא זוכר את השם, אבל כל נוזל DOT4 מחברה מוכרת שעומד בתקן יעשה את העבודה.

• תוכן חדש...