Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס 99 אוטומטית

אמיר מהמרכז
שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המלצות על הרכב הזה כאן - לא תקבל.

או במילים אחרות מי שהמליץ אינו יודע מה הוא סח.

מדובר ברכב בסיסי, לא נוח, לא בטוח עם סחירות זוועתית.

וכן, אם מטפלים בו נכון - הוא לא מתקלקל הרבה.

ואם מתאכזרים אליו - אלוהים ישמור :!:

לא מציאה - חפש רכב אחר.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצות על הרכב הזה כאן - לא תקבל.

או במילים אחרות מי שהמליץ אינו יודע מה הוא סח.

מדובר ברכב בסיסי, לא נוח, לא בטוח עם סחירות זוועתית.

וכן, אם מטפלים בו נכון - הוא לא מתקלקל הרבה.

ואם מתאכזרים אליו - אלוהים ישמור

לא מציאה - חפש רכב אחר.

מילה במילה-לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב :!:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל...וזאת מילת המפתח שנראה לי שהשואל מקווה

הרכב די זול יחסית ליפניות בשנתונים אלו,בכל זאת עדיף לחפש רכב אחר אפילו שנתון נמוך יותר ולקבל משהו איכותי בהרבה

מה האפשרויות שאתה מחפש,מה התקציב,הדרישות?

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא בין הממליצים,אבל רציתי לתקן כמה נקודות שהועלו.ראשית כל האוטו אמין להפליא,התחזוקה שלו בסיסית פשוטה וזולה,הוא סחיר כיד שנייה(לאנוס טובה נמכרת באותו יום).מנהליי ציי רכב היו מאד מרוצים מהם,והם שירתו אותם בנאמנות והיו הראשונות להמכר,בין היתר בגלל העובדה שאין הרבה מה למצוא ב30,000-40,000 שקל.הבטיחות שלו לא זוועתית,2.5 כוכבים במבחן NCAP,יותר מהפונטו הקודמת.סך הכל כלי תחבורה בסיסי נטו,רק אל תצפה ממנו להרבה.אגב,את המידע העביר לי חבר טוב,עוזר קצין רכב בחברת ליסינג גדולה,שהיו להם עשרות לאנוסים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא בין הממליצים,אבל רציתי לתקן כמה נקודות שהועלו.ראשית כל האוטו אמין להפליא,התחזוקה שלו בסיסית פשוטה וזולה,הוא סחיר כיד שנייה(לאנוס טובה נמכרת באותו יום).מנהליי ציי רכב היו מאד מרוצים מהם,והם שירתו אותם בנאמנות והיו הראשונות להמכר,בין היתר בגלל העובדה שאין הרבה מה למצוא ב30,000-40,000 שקל.הבטיחות שלו לא זוועתית,2.5 כוכבים במבחן NCAP,יותר מהפונטו הקודמת.סך הכל כלי תחבורה בסיסי נטו,רק אל תצפה ממנו להרבה.אגב,את המידע העביר לי חבר טוב,עוזר קצין רכב בחברת ליסינג גדולה,שהיו להם עשרות לאנוסים.

האמת? אני את ההמלצה שלי קיבלתי מסוחר רכב שהוא חבר של אבא שלי, שיש לו מושג או שניים במכוניות משומשות...

אבל אני בהחלט לא פוסל את הדעות של החברים שניסו לעזור כאן. זה רק מוזר שיש כאלה הבדלים בדעות על רכב די נפוץ כמו דייהו לאנוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זוהי בדיוק הנקודה. נקודת המבט של מנהלי חברות הליסינג היא דרך החור שבגרוש...

מבחינתם לא משנה להם אם הרכב שיתנו ללקוחות יהיה קרש על גלגלים כל עוד בסוף תקופת הליסינג שהשורה התחתונה תראה רווח נאה.

האמת? אני את ההמלצה שלי קיבלתי מסוחר רכב שהוא חבר של אבא שלי, שיש לו מושג או שניים במכוניות משומשות...

אבל אני בהחלט לא פוסל את הדעות של החברים שניסו לעזור כאן. זה רק מוזר שיש כאלה הבדלים בדעות על רכב די נפוץ כמו דייהו לאנוס.

כמה לאנוסים יש לסוחר הזה במלאי :?: אני משער שלא מעט....

ותכף גם תספר לי שהוא מנסה למכור אחת שעכשיו יצאה מאמדוקס במצב חדש (אפילו החברה הקמצנית הזאת הבינה שלתת לעובדים שלה לנסוע בדייהטסו סיריון/דייהו לאנוס זו התעללות קשה, והיא החלה בהחלפת הציי במאזדה 3 חדשות מחברה הליסינג ניו-קופל)

ותאמין שבאמדוקס יודעים למה הם לא בחרו לקחת שברולט אוויאו שהוא המחליף של הלאנוס...

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אתה צודק צביקה(ZVIT כמובן)בקשר לחור שבגרוש,אבל אל דאגה,ניו קופל לא רכשו מזדות 3 עבור אמדוקס כדי לענג את יושביהן,אלה כי פשוט מזדה נותנת 18%(!)הנחה לציי רכב,ומי מסבסד את זה?ניחשת נכונה.בקשר ללאנוס-באוטו של 30,000-40000 שקל לצערנו,צריך להסתכל דרך אותו החור בדיוק...הלאנוס מבוקשת כמשומשת בעיקר בגירסה האוטומטית שלה,כי פשוט אין מה לקנות בתקציב הזה,אין אין אין.ואל תתחילו להוציא נתונים מתוך יצחק לוי שאפשר לקנות 85 דגמי מכוניות,מה שנכון אולי בתיאורייה,אבל במציאות למצוא אוטו בן 8-9 טוב,זוהי משימה בלתי אפשרית,וכאן נכנסת הלאנוס,שמציעה תחבורה בסיסית וחדשה יחסית,מה שמקל על מציאת מכונית במצב טוב,ותאמין לי שליפול על רנו מגאן או 306 עגלה...לא מאחל לגדולים שבשונאי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל דאגה,ניו קופל לא רכשו מזדות 3 עבור אמדוקס כדי לענג את יושביהן,אלה כי פשוט מזדה נותנת 18%(!)הנחה לציי רכב,ומי מסבסד את זה?ניחשת נכונה.

נראה לי שלפי המחירים לצרכן של האמריקאיות מקוריאה - UMI נותנת הנחה לא פחות קטנה לציי הרכב (ואפילו לפרטיים - ראה את מבצעי האשראי הנדיבים לרכבי 2005) וגם שם האזרח הקטן מסבסד...

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה חברים.

אני חושב שאקבל את עצתכם, ולא אקנה דייהו לאנוס.

אחרי גלישה של זמן מה בפורום הזה, נראה לי שעבור הצרכים שלי, שהם: אוטו אוטומטי, אמין, וזול לאחזקה - קאיה פרייד היא האופציה הטובה ביותר. ובנוסף - ב-30 אלף שקל מקבלים רכב משנת 98, שגם יש לו מזגן, הגה כח וחלונות חשמל.

מחר אני הולך לראות אוטו כזה, יד שניה עם קילומטרז' נמוך, נקווה לטוב.

ושוב - תודה על העזרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה הבעיה כאן עםדיהוו

לא הכי אמין כמו מאזדה הונדה ושאר ירקות...

אבל למחיר שלו ולזמן שהוא נשמר מבחינת טיפולים וחלקי חילוף הוא בהחלט רכב מצויין.

לי יש רייסר כבר שנתיים רכב מצויין, טיפולים בזמן חוץ מברקסים ומערכת הצתה לא הוחלף בו כלום.

לאמא שלי הייתה לאנוס 5 שנים אוטומטית, היו פה ושם בעיות של סתימת מעברי שמן וכדומה, טיפולים כמובן בזמן רכב אמין עד שנהרס טוטלוס (כמו שיכול חלילה לקרות לכל רכב)

בן דודי נוהג בנובירה ולאשתו לאנוס אצלם כבר שלוש שנים ללא תקלות.

אני יכול להמשיך על עוד חברים ומשפחה עם דיהוו.

זה רכב שהיה הרבה בחברות ליסינג וגם עכשיו ויש לו סחירות מעולה, ונמצא הרבה אצל חברות למיניהן.

הלאנוס אני ממליץ עליו במיוחד על דגמי 99 שהפנסים מאחורה שינו צורה ולך על דגם se (המפואר יחסית).

בהצלחה

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה הולך על קאיה פרייד ומוותר על לאנוס?

:mad:

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה הולך על קאיה פרייד ומוותר על לאנוס?

:mad:

לפחות הקאיה היתה בצעירותה מאזדה. :lol: ואספקת החלפים מובטחת....

(מה שקשה לומר על הלאנוס)

אגב, (כמעט) כל מה שנאמר על הלאנוס נכון לגבי הפרייד.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקאיה מחליקה וזורקת בכל סיבוב.

מתלים קשיחים ומרגישים כל דבר הכי קטן, מאובזרת כמו סמארט בערך.

מנוע 1400 שמספק 63 כוח.

בהשוואה ללאנוס

יש לה abs כריות אוויר ורכב הרבה יותר נחמד מהקאיה, הרבה יותר מרווח, יותר חזק יחסית (86 כ''ס) ויותר סחירה בהשוואה לפריד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...