Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט פורד פוקוס 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

למי שיש פורד פוקוס החדשה ( 2012 ) גילו לי שלחיצה ארוכה על כפתור פתיחה בשלט פותח את כל החלונות ולחיצה ארוכה על כפתור סגירה סוגר את כל החלונות.

בדקתי וזה עובד יופי. אחלה פתרון ליום קיץ חם לפני שנכנסים לרכב או אחרי שהחנתם גיליתם ששכחתם לסגור חלון.

פורסם

היי תמיר,

אפשר חוות דעת קצרה על הפוקוס? אם אפשר אשמח גם לדעת קצת פרטים : 1.6 או 2.0 אם זה ליסינג או פרטי, ידני /אוט', סטיישן או סדאן וכו'

בתודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה פונקציה נחמדה, אני משתמש בזה לאוורר את הרכב כשחם.

רק חבל שגם בנעילה צריך לחיצה ארוכה כדי לסגור את החלונות. עדיף שהיו נסגרים עם הנעילה וזהו. ( כי מי רוצה לנעול את האוטו אבל להשאיר את החלונות פתוחים? :roll: )

V5

פורסם

זה בטיחותי למקרה ויש ילד/ים באוטו שנגע בשלט. שלא ינעלו בפנים בלי אוויר.

וזה תקף גם לילד בן 12 ..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה היה קיים בפוקוס דור ראשון שהייתה לאמי (נרכשה יד שנייה מליסינג),במוסך פורד ניסו לשכנע אותה להתקין חלונות עולים בעת נעילת הרכב,ובמקרה גיליתי שבעת לחיצה ארוכה זה מתבצע כסטוק מהחברה.

במונדיאו 2006 גם כן היה קיים כסטנדרט ואולי אף קודם לכן.

פורסם

ליסינג 5 דלתות האצבק 1.6 ליטר. אחלה אוטו. אבזור ברמה שלא הייתה עד עכשיו בליסינג.

הדברים שמפריעים לי שאין משענת יד, אין בקרת שיוט והמשענת של הכסא יורדת ועולה עם חוגה ולא עם ידית, מה שאומר שאם אתה רוצה להשכיב את הכסאות צריך לסובב ולסובב ולסובב, אי אפשר לשים ידית כמו ברוב הרכבים? לוחצים והכסא נופל?

ועוד חסרון גדול זה המרווח לרגליים מאחורה, לי אישית זה לא מפריע, אבל יש כאלה שכן.

אבל חוץ מזה מרוצה מאוד. אחלה הגה מצופה בעור רך, מערכת סבירה ביותר, אוטו שקט ונוח, מנוע חזק עם אחלה גיר, צמיגים רחבים, מראה קדמית מכהה עצמאית, פקודות קוליות, דיבורית בלוטות.

היה לי בחו"ל גם את השני ליטר, מרגישים שה2 ליטר יותר חזקה, אבל לא משמעותית.

היתרון ב2 ליטר שהוא מתאמץ פחות ואז יש פחות רעש מנוע.

פורסם

משענת יד שכן שלי קנה בזול בחנות איבזרים והתקין בקלות ובול

אני מצאתי באינטרנט באוטו דיפו בסביבות ה350 שקל

אם זה מאוד מפריע זה הפתרון

פורסם
ליסינג 5 דלתות האצבק 1.6 ליטר. אחלה אוטו. אבזור ברמה שלא הייתה עד עכשיו בליסינג.

הדברים שמפריעים לי שאין משענת יד, אין בקרת שיוט והמשענת של הכסא יורדת ועולה עם חוגה ולא עם ידית, מה שאומר שאם אתה רוצה להשכיב את הכסאות צריך לסובב ולסובב ולסובב, אי אפשר לשים ידית כמו ברוב הרכבים? לוחצים והכסא נופל?

ועוד חסרון גדול זה המרווח לרגליים מאחורה, לי אישית זה לא מפריע, אבל יש כאלה שכן.

אבל חוץ מזה מרוצה מאוד. אחלה הגה מצופה בעור רך, מערכת סבירה ביותר, אוטו שקט ונוח, מנוע חזק עם אחלה גיר, צמיגים רחבים, מראה קדמית מכהה עצמאית, פקודות קוליות, דיבורית בלוטות.

היה לי בחו"ל גם את השני ליטר, מרגישים שה2 ליטר יותר חזקה, אבל לא משמעותית.

היתרון ב2 ליטר שהוא מתאמץ פחות ואז יש פחות רעש מנוע.

לגבי הכוונון של הכיסא - גם אותי זה מעצבן, אבל יש מאחורי זה חשיבה מסויימת - המטרה זה לתת לך אפשרות כוונון יותר מדויק מאשר שיניים של ידית. כאן אתה יכול לכוון את הזוית של הכיסא בדיוק בדיוק כמו שנוח לך, ובכיסא עם ידית וגלגל שיניים אתה מוגבל לרזולוציה של השיניים, לפעמים הנקודה הנוחה היא בדיוק בין שתי שיניים..זה משהו שמקובל ברכבים אירופאיים (צרפתיים לרוב), ביפני/קוריאני זה בד"כ ידית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...