Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MYWAY Drift Cup 2012

ניר_1985
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד חודש בדיוק זה קורה!!! MYWAY Drift Cup 2012 - התחרות השנתית לבוגרי הקורסים שלנו, ווווויההההיייייייי :)

529071_347690678612144_100001136450364_952797_581584966_n.jpg

MYWAY Drift Cup 2012 בעוד חודש מהיום! קבלו את הסרטון של התחרות משנה שעברה, חג שמח :)

MYWAY drift cup 2011

http://www.youtube.com/watch?v=Cd-hQSoqWDc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא שאני חושב שיש לי סיכוי, אבל איך אפשר להצטרף \ להגיש מעמדות? לא נראה שמדובר ברכבים של אנשים פרטיים, בעצם, אם אני זוכר נכון מהשידורים באגו הם של בית הספר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני מצפה לתמונות לסרטונים מהאירוע הקרוב.

:-D

בהצלחה לכל המשתתפים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא שאני חושב שיש לי סיכוי, אבל איך אפשר להצטרף \ להגיש מעמדות? לא נראה שמדובר ברכבים של אנשים פרטיים, בעצם, אם אני זוכר נכון מהשידורים באגו הם של בית הספר.

נכון, אתה צודק, אלו רכבים של בית הספר.

כדי להגיע לנושא, נדרש קודם כל, לעבור קורס דריפטים ב-MYWAY ואז חברים שהם מצטייני הקורס של העונה שעברה - עולים לתחרות בעונה הבאה.

אני אשלח לך בפרטי את הפרטים 8)

לנהגת שודים: אני אעלה תמונות ועידכונים ברגע שיהיו :-D.

פורסם

לא צריך להשתתף בקורס ובטח לא להיות מצטיין.

כל מי שמעוניין ויש לו את הבוחטה הנדרשת יכול להגיע.

שנה שעברה לדוגמא כשליש מהאנשים לא השתתפו בקורס לפני התחרות, גם השנה חלק מהאנשים שמגיעים יינהגו על המכוניות האלו בפעם הראשונה בתחרות...

פורסם

בתור אחד שהשתתף השנה - בהחלט לא חובה ניסיון מקדים אצל Myway, בהנחה ויש לך ניסיון ממקום אחר (גם מהארץ). לא מומלץ להגיע לתחרות ללא ניסיון, אבל בהחלט כן מומלץ להגיע לקורס גם אם מעולם לא עשית דריפטים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בו נהייה ראליסטים בלי קריצות ומילות קוד, אין איפה להתאמן בצורה חוקית. אני עדיין לא מצאתי מגרש מספיק גדול שלא יהיה סכנה מעמוד תאורה במקרה של איבוד שליטה. ככה שמעבר ללהוציא קצת תחת בכיכרות אין ממש דרך בטוחה, אם בכלל אפשר לקרוא לזה אפילו סמי-בטוח, לרכוש את המיומנות הנדרשת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא צריך קריצות ומילות קוד. אם אתה מוכן להרחיק מעבר לגוש דן, אפשר בהחלט למצוא מקומות בטוחים בהם ניתן להתאמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מי מתקרב לגוש דן...

כל פעם שאני מבקר בתל אביב אני חושב שחייזרים חיים בניינו ומסווים את עצמם לאנשים.

בלי קשר, עד כמה שאני יודע את המסלול בכוכב יאיר אי אפשר להשכיר באופן פרטי. אם אפשר למישהו יש את הטלפון? אם דברת על משהו אחר, דבר איתי בקורדינטות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

MYWAY DRIFT CUP 2012

MYWAY DRIFT CUP 2012 תודה רבה לאוטו לוקס על התמיכה בספורט ובספורטאים וכבוד לשלומי, דני ודניאל המנצחים

תמונות פה....

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.370368126344399.79373.100001136450364&type=1#!/media/set/?set=a.370368126344399.79373.100001136450364&type=1

• תוכן חדש...