Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכולתי שלא להגיב פה - תראה אני עובד "ברמי לוי" בעפולה אני סדרן של העגלות

ושומר שם.

תספר לי על זה אני אישית רואה זוועות שעוברות על הרכבים במגרש חנייה,

זוג דתיים עם עגלה מלאה על קצה המדרכה היתרדרה להם על רכב של מישהו אחר, פשוט נחתה על אותו

הרכב, הם הסתכלו עליי בבושה כמובן שלא דיברו וגם אני אבל פשוט פרקו את הדברים שלהם ברכב שלהם

ונתנו גז - ואני מבקש מאנשים כול הזמן להחזיר אני מכיר את רובם דרך אגב, לא הם מעדיפים

לזרוק אותה קיבינמט על איזה X6 חדשה או לתקוע בחניית נכים וכו...ותידע לך זה לא חדש הישראלים עם

בלי תרבות שזה כתוב לכול אחד מהם על המצח בגדול :wink: שכחתי לציין כשאתה מבקש מהם הם עונים בחוצפה: "בישביל מה את פה כדאי שאתה תסדר ותחזיר" עכשיו אני יגיב לזה יפטרו אותי עוד אכישהו,בסוף עצה טובה לכולם כמו שאני עושה תופס לי חנייה 200 מטר מהמגרש וזהו פנוייה וריקה מרכבים באיזה חור חח

יום טוב,

אורן

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אנחנו כבר בקטע של קיטורים, החנתי את היום את האוטו ליד השופרסל (משום מה החניה שם בשיפוע קטן), כשחזרתי מעיסוקיי מצאתי שעגלת סופר שבעליה מאס בה/איבד בה עניין/סיים להשתמש בה הדרדרה מהמדרכה ונעצרה בבגאז' שלי. לא נזק רציני, אבל עדיין עצם המעשה עיצבן אותי.

הייתי יכול פשוט לתת דחיפה קטנה ולהפוך אותה לבעיה של בעל רכב אחר, אבל החלטתי להגדיל ראש ולשים אותה במקום שהיא לא תזיק לאף אחד.

דחפתי אותה עד ליד הכניסה של הסופר ותקעתי אותה על אחד ה"באמפרים" האלה מאבן שבצורה של חצי כדור (אין לי מושג איך קוראים לזה) לא רחוק מהמתקן של העגלות, ככה שהיא לא תוכל לזוז.

פתאום אני שומע מישהו שיצא מהסופר עושה לי "עוד 10 מטר והיית מרגיש הרבה יותר טוב".

לא היה לי כוח להסביר לו שזאת לא עגלה שלי ושאני חוסך למישהו אחר שריטות ברכב, הייתי מספיק עצבני גם ככה.

במבט לאחור, כנראה שהוא צדק. פשוט כבר הרגשתי גם ככה כמו פראייר שאני דוחף עגלה של מישהו אחר לכניסה, לא היה לי כוח לשים אותה במקום.

פורסם
פשוט כבר הרגשתי גם ככה כמו פראייר שאני דוחף עגלה של מישהו אחר לכניסה, לא היה לי כוח לשים אותה במקום.

האיש צדק לחלוטין. אגב, גם המשתמש הקודם של העגלה היה כנראה מחוסר כוחות, דבר שהוביל להתקנתה של העגלה בתוך הבגאז' שלך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ההבדל בינינו שאני כן טרחתי להזיז אותה למקום מבטחים רחוק מהמכוניות, ואלא אם כן היו בועטים בה בחוזקה, או שהיה בא הוריקן, אין סיכוי שהיא הייתה זזה.

אותו בחור חביב פשוט אחרי שסיים להעמיס את הקניות על האוטו שלו הפקיר אותה לחסדי שמיים.

יותר חוסר אכפתיות מחוסר כוחות.

פורסם
ההבדל בינינו שאני כן טרחתי להזיז אותה למקום מבטחים רחוק מהמכוניות, ואלא אם כן היו בועטים בה בחוזקה, או שהיה בא הוריקן, אין סיכוי שהיא הייתה זזה.

אותו בחור חביב פשוט אחרי שסיים להעמיס את הקניות על האוטו שלו הפקיר אותה לחסדי שמיים.

יותר חוסר אכפתיות מחוסר כוחות.

אם כבר טרחת להזיז אותה, יכולת להחזיר אותה למקום בקלות. באותה מידה ייתכן שמישהו ייתקע בעגלה או סתם ילדים משועממים שיראו עגלה זרוקה ויחליטו לשחק משחק.

החוכמה היא לסיים את מה שהתחלת, גם דבר בנאלי לכאורה כמו החזרת עגלה למקום.

נ.ב. הדברים נכתבו כביקורת ולא כניגוח, אל תבין אותי לא נכון. אני מקווה שלהבא תפעל אחרת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אם כבר טרחת להזיז אותה, יכולת להחזיר אותה למקום בקלות. באותה מידה ייתכן שמישהו ייתקע בעגלה או סתם ילדים משועממים שיראו עגלה זרוקה ויחליטו לשחק משחק.

החוכמה היא לסיים את מה שהתחלת, גם דבר בנאלי לכאורה כמו החזרת עגלה למקום.

נ.ב. הדברים נכתבו כביקורת ולא כניגוח, אל תבין אותי לא נכון. אני מקווה שלהבא תפעל אחרת.

מה שאתה אומר נכון ב100%. פשוט כמו שאמרתי כבר מקודם, כשאתה עצבני או מצוברח המוח לא תמיד פועל כמו שצריך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין מה מונע מאנשים להחזיר את העגלה, חוץ מעצלנות וחוסר התחשבות. גם התרוץ של הילדים לא קביל בעיניי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני עדיין לא מצליח להבין מה מונע מאנשים להחזיר את העגלה, חוץ מעצלנות וחוסר התחשבות. גם התרוץ של הילדים לא קביל בעיניי.

זה הכל.

פורסם
זה מה שקורה מאז שהורידו את החריץ של ה5 שקל בעגלות.

פעם ראיתי בחור ששלח עגלה לכיוון הרכב שלי, שלחתי את העגלה בפי 2 מהירות לתוך הרכב שלו

צעק לי מה אתה עושה??

אמרתי לו עדיף שלך מאשר שלי.

הבין ששומדבר טוב לא ייצא מלהשיב לי

קיבלת לייק. אני מאמץ את המשפט

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

עם רכישת רכב חדש מקבלים בסוכנות עם המפתחות והמסמכים גם את התואר הבלתי נלמד "מהנדס חניות"

התואר הזה נלמד במשך הזמן שבו לוקח לסוכן בחברה להניח לך את המפתחות של רכבך החדש ביד, עניין של שניות.

חונים הכי רחוק, באזורים הכי נידחים, במקומות שאף ישראלי מהסוג שזורק עגלות לא יחנה בו בחיים כי "למה מה קרה?!?!? אני צריך לחנות על הדלפק של השומר בכניסה לסופר!!!!" מארגנים לעצמך קומבינות בחניונים סגורים\מוצלים או מקומות שאף נהג מזדמן לא יגיע אליו.

עם כל חניה של הרכב מסתכלים קצת מסביב, סורקים את הסביבה, בודקים את הגיאומטריה של הכבישים מסביב, מריצים עשרות תסריטים שביניהם גם התסריט של: "הרכב שלי שחור, חשוך כאן, אולי יבוא איזה אהבל ולא יראה אותו בחושך וישפשף לי איזה פינה" ואז מסתכלים שוב, חושבים שוב, מריצים עוד כמה תסריטים....ואז עולים לרכב.....

מניעים

ומחפשים חניה אחרת :)

פורסם

תגידו תודה שאתם מתלוננים רק על עגלות של סופר, אני התעוררתי בוקר אחד עם פח זבל גדוש (גדול כזה וממתכת - לא מהפלסטיקים הירוקים) תקוע בפגוש הקדמי שלי.

ועוד הבן ***ה השאיר לי מתנה מאוד יפה לדרך :evil:

פורסם

סיפור חם מהתנור:

לפני כמה דקות יצאתי מהסופר עם ארוסתי ואמא שלה שקפצה לביקור. הרכב שלי חנה ליד הכניסה לסופר ויש שם מדרכה שמספיקה לאדם בודד ללכת (אך ללא עגלת קניות). איזה חכמולוג ניסה להידחף שם עם עגלת קניות ריקה כי לעשות עיקוף של 10 שניות מסביב לרכבים בחנייה זה קצת קשה לו. האידיוט בכוח דחף את עגלת הקניות לתוך הרכב שלי תוך כדי שהוא מנסה לעבור במעבר :evil: . ראיתי את זה ונהיה לי חושך בעיניים ופשוט באתי עם שקיות הסופר וחסמתי אותו שלא יזוז עם העגלה. הדו שיח התנהל ככה:

אני: סליחה, אתה יכול להיזהר עם העגלה?

האידיוט: למה, זה הרכב שלך?

אני: כן :evil: (ופותח אותו).

האידיוט: יש ביטוח על העגלה-ומנסה להתנדף משם.

אני ממשיך לחסום אותו עם השקיות כדי שלא יברח לי. פה כבר ארוסתי (שיש לה דם חם של מרוקאית למרות שהיא רוסייה :wink::lol: ) אמרה לו בכעס שהוא חצוף כי הוא עדיין ממשיך לדבר שטויות במקום לבדוק מולנו אם הוא עשה נזק כלשהו לרכב שלה :lol: . החצוף הזה אומר לה "תסתמי את הפה שלך, אז מה קרה, זה כולה רכב".

מעט מאוד דברים בחיים גורמים לי להתעצבן-כשמתנהגים בחוצפה אל האישה/משפחה וכשעושים נזק לרכב שלי במתכוון מול העיניים שלי.

לפני שהעניינים יצאו מכלל שליטה החלטתי לנשום עמוק, ושאלתי אותו אם הוא מוכן שאני אחרוט לו יפה יפה עם המפתח שלי על הרכב שלו את המשפט שהוא אמר לארוסתי הרגע. הבן אדם פשוט החוויר, לקח את הרגליים ורץ פנימה תוך כדי מלמול התנצלות, בבדיקה שלי בשבע עיניים הכל תקין.

all is well in the jungle.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חמור.

בתיאוריה - לאנשים כאלה צריך לתת מכות ולהגיד להם "מה אתה רוצה, חודשיים בבית חולים ואתה כמו חדש, לא קרה כלום..."

למה אין פה סמיילי של facepalm?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אדם מאוד רגוע, וכמה שזה נשמע הזוי בארץ הקטנה עם השפם שלנו-ככלל, אני דוגל בכמה שפחות אלימות-יותר טוב כי להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים.

למרות זאת, לכל כלל יש יוצא מן הכלל :evil: .

אם הוא היה ממשיך להתחצף אל ארוסתי יש סיכוי סביר שהוא היה גומר בתוך עגלת הקניות שהוא ניסה לתקוע בתוך הרכב שלי.

פורסם

מתן אני מוכרח לצציין שממש אהבתי.

זה היה המעשה הנכון לעשות ואפילו יש מצב שבפעם הבאה הוא יחשוב קצת לפני שהוא מזלזל ברכוש של אחרים :)

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...