Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני "חרדתי" בעניין הזה או שלדמיין עגלה שטה לה ברוח הישר לדלתות של המכוניות זה לא ממש נעים?

פעם לא ייחסתי לזה חשיבות אבל לאחר שהתחלתי לדמיין מה יקרה אם עגלת סופר תעוף ברוח או משהו לכיוון רכבים זה לא נעים.

מה דעתכם על זה?מה גם שלפעמים שמים עגלות בתוך חניה מה שחוסם בעצם חניה (שאולי היחידה הפנויה).

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה גם שלפעמים שמים עגלות בתוך חניה מה שחוסם בעצם חניה (שאולי היחידה הפנויה)

אז כמו שאתה טוען שאנשים לא מחזירים את העגלות שלהם למקום זה בטח מתוך עצלנות לרוב!- אם כך- כמה קשה לצאת מהרכב ולהזיז את העגלה???

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

פעם בחניה השאירה משפחה כלשהי עגלה מסופר. העגלה חסמה חנייה של נכה. כאשר יצאתי מרכב ושאלתי למה הם השאירו את העגלה ככה האישה ענתה לי בקול מגעיל: ״מה קרה?״. וכמובן הם נסעו כאילו לא קרה כלום. שם היו ילדים שלהם שראו את הכל. זה החינוך שהם מקבלים. להשאיר עגלה חוסמת חנייה דבר ברור מאליו. פשוט מרתיח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה מה שקורה מאז שהורידו את החריץ של ה5 שקל בעגלות.

פעם ראיתי בחור ששלח עגלה לכיוון הרכב שלי, שלחתי את העגלה בפי 2 מהירות לתוך הרכב שלו

צעק לי מה אתה עושה??

אמרתי לו עדיף שלך מאשר שלי.

הבין ששומדבר טוב לא ייצא מלהשיב לי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה צודק. זה סתם מנהג מגונה ומסוכן למכוניות של אחרים.

בסופר, יצא לי לראות מישהי מתקרבת עם עגלה לרכב שלה (שהיה צמוד לשלי) בצורה רשלנית (מטלטלת את העגלה וכד') אז נשארתי בסביבה תו"כ שאני מסתכל עליה. היא ראתה שאני מסתכל עליה, "נרגעה" עם העגלה, ובסוף אפילו הצמידה אותה לקיר של החניון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

העגלות זה שטויות,מה עם הפתיחת דלתות האין סופית של אנשים מידי יום כאילו זה "הברקס" שלהם וככה הם יודעים שזה הזמן לצאת מהרכב.

פורסם

היי.

כשאני מגיע לסופר עם הילדים, אין מצב שאני יכול להחזיר את העגלה לבד למקום.

מה גם, שאני מבסוט אם אני מוצא עגלה משוטטת בחניה לידי ולא צריך ללכת ולקחת אותה מהמקום שלה.

התניידות עם ילדים בסופר היא בעייתית לרוב.

מה גם, שהסופרים הגדולים מעסיקים אנשים שיחזירו עגלות - אחרת, הם במעגל האבטלה.

אז השד לא נורא...

שבוע טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ביג מאק, חשבת על זה שהנכה לא יכול לצאת בקלות מרכב כדי להזיז עגלה ממקום החנייה שלו?

אין שום הצדקה להשאיר עגלה בחנייה. ולחסום נתיב משני הצדדים על ידי רכבים כדי לדבר? מישהו יגיד שהוא לא רוצה לבזבז שיחת טלפון ולא יקרה שום דבר עם הרכבים האחרים ימתינו חמש דקות.

יש הרבה תופעות שצריך להפסיק אותן, גם אם זה ניראה פחות נוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה מה שקורה מאז שהורידו את החריץ של ה5 שקל בעגלות.

מסכים במאה אחוזים.

לדעתי זה נובע מעצלנות נטו, בדיוק כמו חנייה כפולה, אותם אנשים שאחרי שהחנו מתעצלים להתיישר 2 שניות קדימה ואז עוד 5 שניות אחורה ולעמוד בין שני הקווים, יתעצלו להחזיר עגלה בחזרה למקום.

במקרה הנ"ל החזרת מטבע ה-5 ש"ח יהיה הפתרון, בנושא החנייה, עמודי בטון או משהו שיפרידו בין חניות ולא רק קווים משורטטים, ואם ללכת יותר רחוק, אז הפתרון הוא דוקרנים :twisted:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מעודכן.

באמת שמתי לב שאין בעגלה בסופר את המנעול של ה5 ש'ח, אבל חשבתי שזה החלטה של הסופר.. יצא על זה איסור?

פורסם

אני זוכר שב2002 שקיבלנו את הפונטו ספייס שלנו אז אז אחרי חודש בערך מישהי השאירה את העגלת סופר ליד האוטו שלנו והלכה ואז היא השאירה שריטה על כל תא המטען.

Volkswagen POLO 6R

פורסם

אולי אני מסתובב בסופרים הלא נכונים או לא שם לב, אבל דווקא יש חריצים של ה-5 שקל (או שזה סתם של מפתח?). :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מסכים במאה אחוזים.

לדעתי זה נובע מעצלנות נטו, בדיוק כמו חנייה כפולה, אותם אנשים שאחרי שהחנו מתעצלים להתיישר 2 שניות קדימה ואז עוד 5 שניות אחורה ולעמוד בין שני הקווים, יתעצלו להחזיר עגלה בחזרה למקום.

במקרה הנ"ל החזרת מטבע ה-5 ש"ח יהיה הפתרון, בנושא החנייה, עמודי בטון או משהו שיפרידו בין חניות ולא רק קווים משורטטים, ואם ללכת יותר רחוק, אז הפתרון הוא דוקרנים :twisted:

הכל נובע מאותו מקור, חוסר תרבות וכבוד שיש פה לאנשים, לא לרכוש ולא לסובבים אותם.

תמיד מדהים אותי שאנשים נורמטיבים מתנהגים כך למרות שהם יהיו בצד השני הם יתעצבנו על זה.

BigMak, תירוצים יש לרוב, פתרונות (אם רוצים) יש גם יש.

אתה גם תקבל בהבנה אם תראה אותי משלשל על הצמיגים שלך בחנייה כי "השירותים רחוקים" ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בהחלט תופעה מרגיזה.

לפחות בצפון הארץ מנהג ה-5 שקלים עדיין קיים, הגם שלא בכל סופר-מרקט. מצד שני קיים מחזיק המפתחות הזה שמשחרר את העגלה, כתוצאה מכך, אצל חלק מהאנשים, המוטיבציה להחזיר את העגלה פוחתת.

לדעתי, כדאי לסופרים להשקיע במתקן טיפה יותר משוכלל ש"בולע" פיזית את המטבע של ה-5 ש"ח ומשחרר אותו רק עם החזרת העגלה במקום.

היי.

כשאני מגיע לסופר עם הילדים, אין מצב שאני יכול להחזיר את העגלה לבד למקום.

מה גם, שאני מבסוט אם אני מוצא עגלה משוטטת בחניה לידי ולא צריך ללכת ולקחת אותה מהמקום שלה.

התניידות עם ילדים בסופר היא בעייתית לרוב.

מה גם, שהסופרים הגדולים מעסיקים אנשים שיחזירו עגלות - אחרת, הם במעגל האבטלה.

אז השד לא נורא...

שבוע טוב, אריאל.

כשתרצה את ה-5 ש"ח שלך חזרה, תחזיר אותה כמו גדול.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...