Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אני "חרדתי" בעניין הזה או שלדמיין עגלה שטה לה ברוח הישר לדלתות של המכוניות זה לא ממש נעים?

פעם לא ייחסתי לזה חשיבות אבל לאחר שהתחלתי לדמיין מה יקרה אם עגלת סופר תעוף ברוח או משהו לכיוון רכבים זה לא נעים.

מה דעתכם על זה?מה גם שלפעמים שמים עגלות בתוך חניה מה שחוסם בעצם חניה (שאולי היחידה הפנויה).

לא רק אתה חושש מהתופעה הזו,

אני כבר מזמן חונה בקצה המרוחק מהסופר וצועדת ברגל אל החנות,

ואם אפשר אני תמיד מנסה למצא חניה בזוית גבוהה יותר כך שגם אם יש עגלה

שמתגלגלת לכיוון הרכבים אז הרכב שלי לא יהיה בכיוונה.

:roll:

בסופרים עדיין יש את המתקן של ה 5 ש,ח, הבעיה היא עם העגלות הבודדות

אשר פזורות ברחבי הסופר, ומשמשות את עובדי החלוקה.

(יש שיטה שניתן להוציא עגלה ללא הכנסת מטבע, וזה מה שהעובדים עושים,

ומשאירים את העגלה בסופר, מה גורם ללקוח הראשון שרואה אותה "לחטוף" אותה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקופה הזאת אני נזהר מעגלות סופר בכל מקום...בייחוד עם המנהג הישן של לאסוף קרשים לל"ג בעומר עם עגלות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היי.

כשאני מגיע לסופר עם הילדים, אין מצב שאני יכול להחזיר את העגלה לבד למקום.

מה גם, שאני מבסוט אם אני מוצא עגלה משוטטת בחניה לידי ולא צריך ללכת ולקחת אותה מהמקום שלה.

התניידות עם ילדים בסופר היא בעייתית לרוב.

מה גם, שהסופרים הגדולים מעסיקים אנשים שיחזירו עגלות - אחרת, הם במעגל האבטלה.

אז השד לא נורא...

שבוע טוב, אריאל.

למה אתה לא יכול להחזיר את העגלה לבד למקום?

בד"כ יש 2 מתקנים לעגלות, אחד בחנייה ואחד ליד הכניסה לחנות.

פעם יצא לי לדפוק ספרינט כדי לתפוס עגלה בזמן לפני שהיא פוגעת לי בדלת. :mm_mad:

סתם הרגל של עצלנות וחוסר התחשבות להשאיר עגלות מתגלגלות בחניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עוד אחת מהסיבות שאני לא הולך לסופר ומזמין באינטרנט.

אם זה אמיתי, אז זה פשוט עצוב. בכלל, מה שהאינטרנט עושה לנו כדי להשאיר אותנו בבית/במשרד, זה פשוט לא ייאמן, אבל זה כבר לשרשור אחר :).

אני מודה ומתוודא שכאשר אדם מסויים עובר ליד המכונית שלי עם העגלה, קצב פעימות הלב שלי גובר מעט :(.

פורסם

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק :)

אני חושב שאני הבנתי מה הולך פה ולמה הגענו למצב הזה.

זה לא שאנחנו שינינו גישה, תמיד היינו ישראלים.

זה המכוניות שהלכו ונהיו חדשות יותר ויותר בגלל שהיום כל אחד יכול לפרוס על 500 תשלומים!

אז ההבדל שפעם לכולם היו מכוניות יד שניה אז לא באמת הזיז שהיו דופקים לך אותה בקטנה! :o

מה שנקרא, הטכנולוגיה מתקדמת, אבל התרבות לא :(

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אם זה אמיתי, אז זה פשוט עצוב. בכלל, מה שהאינטרנט עושה לנו כדי להשאיר אותנו בבית/במשרד, זה פשוט לא ייאמן, אבל זה כבר לשרשור אחר :).

אני מודה ומתוודא שכאשר אדם מסויים עובר ליד המכונית שלי עם העגלה, קצב פעימות הלב שלי גובר מעט :(.

זה לא עצוב, זה נקרא "איכות חיים" וזה מאוד משמח.

emotion of motion

פורסם
"איכות חיים" להשאר בבית/במשרד ולא לראות אנשים? :(

אני גם אוהב להזמין באינטרנט, חבל שזה כל כך יקר ביחס לסופר רגיל.

במקום לבזבז שעה וחצי בסופר + נסיעה הלוך חזור, אתה הולך לפגוש אנשים בסיטואצייות יותר מהנות, חברים, ים, carsforum וכ"ו :)

כמה פעמים הלכת לקניות ויצא מזה ארוע חברתי?

כשאני הולך לקניות אני מתחרפן בסופר, זה כאילו שיש שם שני סוגי אנשים בלבד, הלחוצים, שלא אכפת להם להתקע בך 10 פעם גם בלי להתנצל, ואלה שיש להם בלי סוף זמן, הם עומדים עם העגלה ומסתכלים על כ-ל המוצרים וגם טיל בליסטי לא יזיז אותם מהמקום :)

לגבי העגלות, אני תמיד מחזיר את העגלה, מצד שני, עם העגלה "חונה" על המדרכה בצורה כזו שהיא לא הולכת להתדרדר לי על הרכב, ממש לא מפריע לי שהיא שם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

זה לא העניין של לפגוש אנשים לצורך חברתי, אלא עצם ההוויה של להיות בין אנשים, היא מצרך חשוב כדי להשאר נורמלי, לדעתי :).

כנראה שחלק מסויים בי, לא מעוניין להתקדם הלאה עם הטכנולוגיה :).

פורסם

כלל מס' 1: תמיד להחנות רחוק, זה הכל. בסופר יש מספיק מקום חניה רחוק מכל הטרראם.

סליחה על ההכללה אבל אי אפשר לחנך ישראלים, הרוב בבונים, אין מה לעשות נגד הטבע.

לפני איזה עשר שנים, בבת ים, ראיתי מישהו שולח עגלה והיא פגעה ברכב אחר. הבחור ששלח את העגלה ראה שהיא

הולכת לפגוע ברכב שחנה שם אבל התעלם ונכנס לסופר. מה שהוא לא ידע שהנהג היה באותו זמן באוטו וראה אותו!

הנהג של הרכב השני יצא, שם את העגלה לשני על הגג של האוטו, ונסע משם :-o

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה לא העניין של לפגוש אנשים לצורך חברתי, אלא עצם ההוויה של להיות בין אנשים, היא מצרך חשוב כדי להשאר נורמלי, לדעתי :).

כנראה שחלק מסויים בי, לא מעוניין להתקדם הלאה עם הטכנולוגיה :).

אני לא מסכים איתך מהרבה סיבות :

1. אני סביב אנשים כל היום בעבודה ואחר כך כשאני מבלה.

2. עוד לפני שהמשלוחים באינטרנט הפכו להיות קצת יותר נפוצים ו Mainstream שנאתי לעשות קניות. חווית הקניות משאירה אותי מרוקן מכוחות למשך 3 שעות לפעמים :) סיוט!

3. כשאתה לא צריך לבזבז שעה וחצי על קניות, לך תתחכך באנשים במקום אחר! משהו כיפי!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני עורך קניות באחת מרשתות המזון הגדולות כל שבוע. למען האמת, אין לי אפילו סניף קבוע.

אני אף פעם לא נתקלתי בצפיפות מרגיזה (כנראה שאני יודע ללכת בימים ובשעות הנכונות) ולגבי העמידה בקופה- הבנתי כבר, שאיפה שאני לא אעמוד, תמיד זו תהייה הקופה הארוכה ביותר (למדתי לקבל את זה בסבלנות:)).

אני לא מתכוון ליצור פה ויכוח, אבל ישנם דברים שניתן לעשות ללא צורך במחשב ואני אוהב לנצל זאת, זה הכל :).

פורסם

הקטע הזה של "שילוח עגלות" זו מכה. צריך למצוא איזו שיטה יעילה למנוע מהישראלי הדביל לזנוח את העגלה באמצע מגרשי חניה/לשלוח אותה בדהרה לכיוון הרכב שממול וכו'. אישית אני מחזיר את העגלה כל פעם לסופר, גם אם אני חונה רחוק. עוד 2 דקות הליכה לא יהרגו אף אחד.

• תוכן חדש...