Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"איכות חיים" להשאר בבית/במשרד ולא לראות אנשים? :(

איכות חיים זה לעשות את הדברים שאתה אוהב במקום דברים שאתה לא אוהב. אם אתה נהנה לעשות קניות בסופר אז תהנה.

emotion of motion

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את התופעה מנסיון לצערי, גם רכבו של אחי נפגע מעגלה משוטטת וגם את הרכב שלי מצאתי אתמול שעגלה משוטטת הייתה צמודה לפגוש הקידמי- וזה בחנייה הפרטית בבניין! למזלי לא מצאתי שריטה אך העגלה עמדה להמשיך בטיילת ברוח החזקה שהייתה ולכן תקעתי אותה בצד שלא תוכל לזוז וליפגוע באחרים.

הזילזול וחוסר התרבות במדינתנו כלפי הזולת זה מה שמפריע לי הכי הרבה מעבר למצב הכלכלי.

וגם לפני יומיים המראה של הרכב שלי הייתה מקופלת לצד הנגדי כניראה על ידי זבל אדם שפגע בה בעוצמה! ללא שום סיבה(מעל מטר מעבר)!!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
העגלות זה שטויות,מה עם הפתיחת דלתות האין סופית של אנשים מידי יום כאילו זה "הברקס" שלהם וככה הם יודעים שזה הזמן לצאת מהרכב

.

זה בדרך כלל קורה בגלל נהגים חולרות שחונים על שתי חניות או בצורה עקומה שחוסמת חניה נוספת לאחרים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
איכות חיים זה לעשות את הדברים שאתה אוהב במקום דברים שאתה לא אוהב. אם אתה נהנה לעשות קניות בסופר אז תהנה.

מסכים איתך עד לנקודה הראשונה.

פורסם
העגלות זה שטויות,מה עם הפתיחת דלתות האין סופית של אנשים מידי יום כאילו זה "הברקס" שלהם וככה הם יודעים שזה הזמן לצאת מהרכב.

כמובן שאני מוכן לשרוף (אם לא יכניסו אותי לכלא) רכב של מישהו שלא אכפת לו לפתוח את הדלת על רכב אחר,

ולי עוד קשה במיוחד עם האיביזה 3 דלתות, הדלת ענקית, וצריך לפתוח אותה די הרבה כי להצליח לצאת החוצה.

אבל שים לב, שבהרבה חניונים למיניהם (של סופרים לדוגמא) הגודל של חניה עבור כל רכב הוא כל כך קטן שאפילו אם תחנה מושלם וכל השאר גם זה צפוף מידי.

בחניון של קניון שרונים בהוד השרון למשל החניות כל כך קטנות שאין סיכוי שלא יפתחו עליך שם דלת.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אחחחח כמה שאני שונא את האנשים שדופקים תדלת שלהם בדלת של האוטו שלי כל הדלת שלי כבר מכות בגלל האנשים האלה השיטה שלי כדאי לא לשרוט את הדלת לא שלי ולא של המכונית שלידי פשוטה מאוד שם את היד כלפי חוץ איפה שבולט ויכול ליפגע ונוגע עם היד בדלת השניה ככה אני גם לא שורט וגם יש לי מספיק מקום כדאי לצאת מרכב לפני כמה זמן מישו ראה שיצאתי ככה ובא לי ביציאה "רעיון טוב הלוואי והיו עוד אנשים שיעשו את זה" כנראה שיש עוד הרבה שאכפת להם:-) ואני מאמין שעם כולנו נעשה את זה לא יזיק בכלל

פורסם

אני אישמע קצת חננה, אבל שכחתי לציין שערכתי קניות לפני כמה שבועות לקראת פסח ואחרי שסיימתי להביא את העגלה כדי להעמיס דברים בקורולה(פרארי ישנה וחמודה שלי), עשיתי סיבוב ועיקוף שלם רק כדי להחזיר את העגלה למקום, באמת שלדעתי עגלה שעפה על רכב יכולה לגרום נזק כואב וחבל כי השכל אומר שמכה רצינית ושריטות מעגלה תצטרך לשלם מהכסף שלך על תיקון פחחות.

פורסם
היי.

כשאני מגיע לסופר עם הילדים, אין מצב שאני יכול להחזיר את העגלה לבד למקום.

מה גם, שאני מבסוט אם אני מוצא עגלה משוטטת בחניה לידי ולא צריך ללכת ולקחת אותה מהמקום שלה.

התניידות עם ילדים בסופר היא בעייתית לרוב.

מה גם, שהסופרים הגדולים מעסיקים אנשים שיחזירו עגלות - אחרת, הם במעגל האבטלה.

אז השד לא נורא...

שבוע טוב, אריאל.

אז אל תביא את הילדים לסופר!

בכל הרצינות, מקווה שתמצא יום אחד עגלה הפוכה על גג הרכב שלך,

אולי תבין - כבוד לרכוש של אחרים - מה הוא.

גועל נפש.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמובן שאני מוכן לשרוף (אם לא יכניסו אותי לכלא) רכב של מישהו שלא אכפת לו לפתוח את הדלת על רכב אחר,

לא תרויח מזה כלום, במילא לא אכפת לו מהאוטו :lol: הוא ישמח שהוא עומד לקבל מחירון מהביטוח.

אחד כזה צריך להוריד לו 1000 ש"ח מהחשבון עו"ש כל פעם שהוא עושה כזה דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז אל תביא את הילדים לסופר!

בכל הרצינות, מקווה שתמצא יום אחד עגלה הפוכה על גג הרכב שלך,

אולי תבין - כבוד לרכוש של אחרים - מה הוא.

גועל נפש.

ואני אמרתי:

כשאני מגיע לסופר עם הילדים, אין מצב שאני יכול להחזיר את העגלה לבד למקום.

מה גם, שאני מבסוט אם אני מוצא עגלה משוטטת בחניה לידי ולא צריך ללכת ולקחת אותה מהמקום שלה.

התניידות עם ילדים בסופר היא בעייתית לרוב.

מה גם, שהסופרים הגדולים מעסיקים אנשים שיחזירו עגלות - אחרת, הם במעגל האבטלה.

אז השד לא נורא...

ועכשיו ?!

מי מביננו הוא גועל נפש ? - אני שלא אכפת לי אם הרכב שלי יקבל שפשוף פה ושם (נתתי את דעתי על זה בשבוע שעבר בנושא דומה) או אני שחושב שזה פותר בעיות אבטלה של אוכלסיות חלשות ?

או אתה, ששריטות על רכב כל כך מטרידות אותך עד כדי כך שאתה, כן אתה מייחל ליום שבוא תהיה לי עגלה הפוכה על הרכב - אהבת ברזל וחומר מול שנאת אדם.

צוחק מי שצוחק אחרון...

חג שמח ומועדים לשמחה, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מי מביננו הוא גועל נפש ? - אני שלא אכפת לי אם הרכב יקבל שפשוף פה ושם (נתתי את דעתי על זה בשבוע שעבר בנושא דומה), אני שחושב שזה פותר בעיות אבטלה של אוכלסיות חלשות ? או אתה, ששריטות על רכב כל כך מטרידות אותך עד כדי כך שאתה מייחל ליום שבוא תהיה לי עגלה הפוכה על הרכב.

צוחק מי שצוחק אחרון...

חג שמח ומועדים לשמחה, אריאל.

לשאלתך, אתה. למה?

1. לא אכפת לך שהרכב יקבל שפשוף פה ושם? רכושך ועניינך. מדוע תקבע לאחרים לגבי רכושם?

2. זה שאתה תומך במתן תעסוקה לאוכלוסיות חלשות זה טוב ויפה, רק על תעשה את זה על חשבון הרכוש שלי, עדיף על חשבונך. חוץ מזה, מדובר כאן בהתנהגות אנטי-חברתית מובהקת מצד אותם אנשים אשר זורקים את העגלה היכן שנוח להם. גם כי העגלות משמשות את כל באי החנות ואין סיבה שהם יתחילו לחפש את העגלות ברחבי החניון, וגם כי אין סיבה שרכושם של באי הסופר יפגע בגלל רשלנות של אחר.

3. סופרמרקט לא מעסיק עובדים במיוחד למטרת איסוף עגלות וגם אם היה מעסיק כאלו, ראה סעיף 2.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

צודק, כבר הספקתי לערוך מיד אחרי ששמתי לב לטעות.

אני מדבר על "נזק" לממון שלי בלבד !

ולכן סעיף 1 ו 2 בטלים.

לגבי סעיף 3 אני יכול להעיד שאצלנו בינות ביתן (ראש העין) ישנם עובדים רק למטרה זו.

ישנן רשתות שיווק שמעסיקים גם אנשים בעלי מוגבלות זו או אחרת למטרת איסוף העגלות.

ובא לציון גואל !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לפני כמה שנים, הייתי במתחם של מרכז קניות, ולעובד שאוסף את העגלות ברחה עגלה אחת שפגעה במראה אצלי באוטו, והשאירה שריטה על הזכוכית.לסופר זה עלה במראה חדשה.אולי רק ככה ידעו בסופרים שכל עגלה צריכה לחזור למקומה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לי היה סיפור על פח אשפה , של עיריית רמת גן ברחוב צפוף אחד , הם מוציאים את העגלות פח הרזות מהבתים הפרטים לרחוב ואני עומד בפקק , פתאום נכנסה לי למראה פח כזה חצי מלא , שברה לי את הזכוכית של המראה , 350 ש"ח נזק .

פורסם

איזה קטע , בדיוק לפני כמה שבועות עשיתי קניות בסופרמרקט עם עגלה וכו' החזרתי את העגלה למקום

(א- יש לי שם 5 שקל. ב- לא נעים לי סתם להשאיר אותה באמצע שום מקום) ואז שחזרתי לאוטו ראיתי משפחה עם זוג וילדים , שהשאירו את העגלה שלהם ליד הרכב לא היה בה כסף , ועבד שם בלהחזיר עגלות איזה בחור סומלי נראה לי , אז תוך כדי ששמתי את המצרכים ברכב הוא חזר לשבת והיה נראה עייף וכפוף ויצא לי הלב אליו

אז אמרתי לעצמי , אתה סטודנט חאלס להיות נדבן ונסעתי .

ואז עשיתי ריוורס והבאתי לו את החמש שקל של העגלה ואמרתי לו שיקנה לעצמו לשתות :-D אני כזה מלאך לפעמים :wink:

• תוכן חדש...