Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועכשיו ?!

מי מביננו הוא גועל נפש ? - אני שלא אכפת לי אם הרכב שלי יקבל שפשוף פה ושם (נתתי את דעתי על זה בשבוע שעבר בנושא דומה) או אני שחושב שזה פותר בעיות אבטלה של אוכלסיות חלשות ?

או אתה, ששריטות על רכב כל כך מטרידות אותך עד כדי כך שאתה, כן אתה מייחל ליום שבוא תהיה לי עגלה הפוכה על הרכב - אהבת ברזל וחומר מול שנאת אדם.

צוחק מי שצוחק אחרון...

חג שמח ומועדים לשמחה, אריאל.

לא שווה תגובה.

חג שמח

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אריאל, עדיין לא הבנתי איך הילדים ממונעים ממך להחזיר את העגלה (או שלא הבנתי מה שכתת)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא משאיר אותם לבד באוטו ע"מ להחזיר את העגלה במקום.

האמור, ילדה בת שנתיים וחצי, וילד בן חצי שנה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חברים מה שלומכם !

כידוע מהשרשורים שלי אני חסיד גדול של קארמה, היום היא הוכיחה את עצמה שוב בסיטואציה שתעלה לכם חיוך על הפנים :-D.

אני תושב הרצליה ולעיטים עושה קניות בסופרמרקט גדול (לא נציין שמות ללא תמלוגים 8)), אשר נמצא במרכז גמלא שליד פארק רעננה.

הסופרמרקט נמצא בקומת 1- של חניון המרכז המסחרי.

לאחר שעשיתי את הקניות ותוך כדי סידור השקיות בתא המטען ( הצלחתי להכניס 8 שקיות גדולות למטען של הפולו- תודה ששאלתם) רואה אני מישיהי בעקבים 10 ס"מ וחצאית מיני שמנסה לסדר את השקיות של הקניות בתוך ג'יפ מסוג פורשה קיין.

הדבר השני שחשבתי עליו ( לא נדבר על הראשון :twisted:) מעניין מה היא תעשה עם העגלה הריקה, זאת לאחר שנזכרתי בשרשור הנ"ל.

כמובן שלאחר סידור הקניות הגברת המכובדת שיגרה את עגלת הקניות הריקה הרחק מהרכב, זאת תוך כדי רשרוש המפתחות והליכה מתקתקת לכיוון דלת הנהג.

כנראה בגלל ניסיונה המועט בעשיית קניות במרכז מסחרי זה, הגברת לא ידעה שלחניון יש שיפוע קל מצפון לדרום.

תוך כדי הפעילות ההכרחית של סידור הפן במראה טרום ההנעה, חזרה לה העגלה המשוגרת לכיוון הג'יפ המפואר והתנגשה בדלת הנוסע.

ומכאן יש לומר כי לכל פעולה ביקום ישנה פעולה נגדית שקולה והפוכה.

מקווה אני מאוד שהגברת למדה את הלקח מהמקרה, ואני דיי בטוח שבן זוגה כבר יסביר לה את מהות הטעות אותה היא עשתה.

זמין 8)

פורסם

:-P:lol:

ענק !

למה יש לי הרגשה שזה לא ריגש יותר מידי את הבהמה ? חבל על הפורשה :-( אבל מצד שני זו הקאיין המכוערת והלא קשורה אז :-D

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
העגלות זה שטויות,מה עם הפתיחת דלתות האין סופית של אנשים מידי יום כאילו זה "הברקס" שלהם וככה הם יודעים שזה הזמן לצאת מהרכב.

צודק.

אתמול חנה מישהו לידי בחניה של הבניין (נדיר שמישהו חונה שם), עם איזו פולו ישנה, כולה עם צבע שרוף ושרוטה,

בא ופתח לי את הדלת של הגרוטאה שלו על החדשה והיפה שלי,

כאילו, אתה לא יכול לפתוח את הדלת בעדינות ולא בברוטליות?

לפחות הבן שלו פתח את הדלת בעדינות, הוא לא פתח אותה עד הסוף וכך לא דפק את הרכב שלי.

רק בגלל אנשים כאלו אני מתבאס להשקיע ברכבים בדברים כמו פוליש או תיקוני צבע, כי אחריי שבוע הרכב במילא יראה אותו דבר בגלל אותו ישראלי שלא מעניין אותו כלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא משאיר אותם לבד באוטו ע"מ להחזיר את העגלה במקום.

האמור, ילדה בת שנתיים וחצי, וילד בן חצי שנה.

ואיך אתה מתנייד עם הילדים בסופר? באותה צורה אי אפשר להתנייד למתקן עגלות ובחזרה לאוטו?

אני מקווה שלפחות אתה לא זורק את העגלה בכביש אלא מעלה אותה לאיזה מדרכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזו שאלה, וודאי !

אמנם אני לא מחזיר, אבל בטח שאני מעגן אותה בקרבת מקום בטוח.

חג שמח, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לצערנו הטבע של הישראלי המצוי הוא לזרוק הכל בצד ולחכות שיאספו לו.

היום יצאנו לאוטו (שלא מזמן הקימו סופרמרקט ברחוב שאנחנו חונים) ומגלים על כל דלת הנהג שריטות ועוד קצת המשך של שריטה ארוכה לכיון הדלת האחורית, ככל הנראה מישהו זרק את העגלה על הכביש בקום להחזיר לסופר והיא הדרדרה ופגעה ברכב חזק...

טשטשנו עם ווקס ובקושי רואים את השריטה, עוד קצת עבודה קצרה וזה אולי יעלם.

הרבה עצבים! מדובר בלנסר ספורטבאק החדשה.

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

המסקנה היא שלפני שמשקיעים בספורטבאק חדשה, עדיף להשקיע בחניה פרטית. רכב של 130K שעומד רוב היום ברחוב שמטיילות בו עגלות סופר - פשוט חבל על הכסף ועל העצבים.

פורסם

היום קרה לי מקרה עם עגלה ומכונית אבל מכיוון קצת אחר, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין.

(אגב זה מתאים אולי גם לשרשור הישראלי המכוער)..

הייתי במרכז קניות במרכז הארץ, בעודי מחכה ברכב לאישתי שתחזור, אני שומע רעש של עגלה נופלת.

יונדאי אקסנט ליסינג שחנתה בסוף טור המכוניות(ממש מצד ימין שלי) חטפה עגלה שהידרדרה מהמדרכה אל הכביש או יותר נכון אל הכנף האחורית של היונדאי, כך שהעגלה בעצם נשענת על היונדאי כששני גלגלים שלה באוויר.

ברגע הראשון, התכוונתי לצאת מהאוטו ולהרים את העגלה מהאקסנט, אבל אז עבר בראשי, מה יקרה אם בדיוק הבעלים יחזור ויתחיל להאשים אותי שאני הפלתי את העגלה על הרכב, לך תוכיח שאין לך אחות.

בכל אופן בעוד אני מתלבט ביני ובין עצמי גברת נחמדה שעמדה שם כבר הרימה אותה.

אני מרגיש החמצה בעניין הזה, כי מצד אחד אני מצטער שלא קמתי והרמתי את העגלה בעצמי - כי זה מה שאני מצפה מעצמי,

אבל עם האנשים הטובים שיש היום, הייתי יכול להיכנס למערבולת שלא בחרתי להיכנס אליה.

השאלה שלי, מה אתם הייתם עושים?

פורסם
המסקנה היא שלפני שמשקיעים בספורטבאק חדשה, עדיף להשקיע בחניה פרטית. רכב של 130K שעומד רוב היום ברחוב שמטיילות בו עגלות סופר - פשוט חבל על הכסף ועל העצבים.

כ"כ נכון, אבל גם כ"כ לא :(.

לפני שקניתי את המכונית שלי, החלטתי ללכת על בין שליש לרבע מהתקציב שעמד לרשותי, רק כדי להכניס לעצמי לראש שבמכונית זולה, לא ייכאב שום דבר. אז חשבתי...

בסופו של דבר, אם זו המכונית שלנו, 10K או 130K, עדיין קיים כאב לא הוגן בלב.

• תוכן חדש...