Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מזדה 3 2004 קומפורט , אני מרוצה מהרכב , נוחות , אבזור ונסיעה -

הדבר היחידי שממנו אני מאוכזב זה צריכת הדלק - הרכב עושה 1/7-8 עם מזגן בתוך העיר .

חשבתי להחליף לסקודה אבל אני מבולבל עם הדגמים הרבים שיש לרכב הנ"ל .

אני מחפש רכב מרווח משפחתי 4 אנשים (1 תינוקת ) חסכוני בדלק ואמין כמובן- תא מטען גדול ,

האם הסקודה אוקטביה מתאימה לנ"ל , ראיתי סקודה 1.2 ל TSIמנוע 86כ"ס - האם מתאים לנ"ל ?

האם עם הסקודה אני אחסוך בכמות התדלוקים שלי - אני נוסע הרבה בתוך העיר ..

תקציב כ 70-80 א שח

תודה

פורסם

אם מה שמעניין אותך זה דלק ואמינות לך על הSX4.

בעבר היה לי לאנטיס 1800 99 רכב אמין מפנק גג נפתח ומנוע נהדר(115כ"ס)

שהחלטתי להחליף רציתי רכב עם תצרוכת טובה ,אמינות כמובן(אין כמו רכב יפני בקטע הזה)

תא מטען סביר ונוחות נסיעה.

חיפשתי ומצאתי.אחרי כ9 חודשים אגיד לך שזה הרכב-SX4.

אמין בצורה מוחלטת,צריכת דלק 12.9 ממוצע,טיפולים מאוד זולים(אין טימינג שמן גיר כל 165K ומצתים כל 110K)

ותא מטען ענק-515 ליטר הגדול בקבוצה.

גובה הרכב והמושבים עושים אותו נוח מאוד.

יש גם כמה גאגטים יחודיים(פתיחה והנעה ללא מפתח)

אני מרוצה מאוד מהבחירה אם כי חלק יגידו שהוא מכוער(בעיני הוא יפה)

מסקנה אם אמינות +צריכת דלק מעניינים אותך-SX4 הואהרכב.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אולי כדאי לך לבדוק את הסיבה לצריכת דלק גבוהה במזדה שלך. אולי אתה עם רגל כבדה על הגז?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אולי כדאי לך לבדוק את הסיבה לצריכת דלק גבוהה במזדה שלך. אולי אתה עם רגל כבדה על הגז?

אני משתדל לנסוע הכי יעיל שיש , אך הרכה הזה עושה לי 1/7-8

פורסם

הרכב שלך אמור בממוצע לצרוך כ1 ל10.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אצל אשתי המאזדה 3 1.6 ליטר (2010) צריכת הדלק היא 7-8 קמ"ל - בתנאים של נהיגה עירונית בעיקרה, בגבעות של חיפה. אצלי ב-SX4 (הדגם החדש, לא זה שיש ל-YRV) הצריכה סביב 10 קמ"ל בתנאים די דומים, קצת יותר נהיגה פרברית אם כי הפקקים בכביש חיפה עכו יכולים להתחרות באלה של גוש דן.

מעבר לכך אין בכלל מקום להשואה בין הנוחות של ה-SX4 לזו של המאזדה - המאזדה צפופה מאד מאחור והמושבים הקדמיים לא נוחים, ותא המטען קטן יחסית לקבוצה - בעוד שב-SX4 תנוחת ישיבה גבוהה ונוחה ותא מטען גדול מאד.

מבחינת פותח השרשור יש לסוזוקי בעיה אחת משמעותית - העדר אפשרות לבטל את כרית האויר הקדמית-ימנית, מה שבהחלט יכול להיותסיבה להמנע מהדגם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם מניסיון שלי וממה שקראתי בעוד מקומות - בנסיעה עירונית של ממש עם מזגן, זו הצריכה. 1:8.

מצטרף להמלצה על SX4. אם אתה לא צריך מרחב רציני אז אפשר גם לחשוב על ה-5 דלתות הנאה.

אוקטביה עם 1.2TSI משנת 2010 ומעלה תעלה יקר יותר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

נראה לי הפילטר אוויר שלך זקוק לניקוי/החלפה, או שאתה חייב להקליל את רגל ימין שלך :wink:

לא מזמן מישהי שאלה כאן על צריכת הדלק וכמה חברים כאן עם מאזדה 3 (ואני בינהם) ענו לה תשובה זהה.

1:10 בנסיעה עירונית, 1:12 בינעירונית.

הSX4 לא תהיה חסכונית בהרבה מהמאזדה, וגם זה יתקזז אם תבחר לטפל במוסך מורשה של מכשירי תנועה שדופקים לנו מחירי טיפולים שערוריתים על הסוויפט 08 שיש לנו במשפחה.

אם אתה רוצה אמינות, ממש אבל ממש לא הייתי הולך על סקודה/שקודה.. ובטח לא על אחת שלא באחריות.

רכב אמין, מרווח, חסכוני בדלק, ונוח מאד - זה הלאנסר החדשה 1.5, רק מה, הוא עגלה ליד המאזדה ורוב המשפחתיות 1600 שעל הכביש.

אז אם אתה לא מחפש זריזות, זה רכב מושלם בשבילך. ב80K תוכל לקנות שנת 2010.

חג שמח ובהצלחה.

פורסם
נראה לי הפילטר אוויר שלך זקוק לניקוי/החלפה, או שאתה חייב להקליל את רגל ימין שלך :wink:

לא מזמן מישהי שאלה כאן על צריכת הדלק וכמה חברים כאן עם מאזדה 3 (ואני בינהם) ענו לה תשובה זהה.

1:10 בנסיעה עירונית, 1:12 בינעירונית.

הSX4 לא תהיה חסכונית בהרבה מהמאזדה, וגם זה יתקזז אם תבחר לטפל במוסך מורשה של מכשירי תנועה שדופקים לנו מחירי טיפולים שערוריתים על הסוויפט 08 שיש לנו במשפחה.

אם אתה רוצה אמינות, ממש אבל ממש לא הייתי הולך על סקודה/שקודה.. ובטח לא על אחת שלא באחריות.

רכב אמין, מרווח, חסכוני בדלק, ונוח מאד - זה הלאנסר החדשה 1.5, רק מה, הוא עגלה ליד המאזדה ורוב המשפחתיות 1600 שעל הכביש.

אז אם אתה לא מחפש זריזות, זה רכב מושלם בשבילך. ב80K תוכל לקנות שנת 2010.

חג שמח ובהצלחה.

מזדה 3 עם זקנה שנוגעת בגז בעיר תצרוך יותר מ-1:10 מי שענה אחרת צריך ללמוד איך לבדוק צריכת דלק.

גם הלאנסר היא לא שיא החיסכון, אם הוא לא זקוק למשפחתית הייתי ממליץ על סופר מיני משומשת או חדשה שבאמת תשפר לו את הצריכה.

פורסם
אם יש לך תקציב של 70-80 K למה שלא תיקח איביזה חדשה שתעשה לך -1:17-16 בערך ? עכשיו אתה גם נוסע במכונית ישנה וגם שורף את כל הכסף על דלק. מה ההגיון?!

אתה בטוח ש 1:16-17 ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...