Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה למונו וסאב

חשבתי המונו sundown sax 1200d

העלות שלו 2200

האם פחות או יותר במחיר הזה יש מונו יותר טוב

וכמובן סאב שהיתי די נעול IDMAX

אבל אמרו לי שכבר לא מיצרים אותו

אני מחפש סאב חזק ומדויק שישתלב יפה

פורסם

איפה אני יכול להשיג dc 1.2k ואודיסון

אשמח אם תשלח לי גם

מה אתם אומרים על הסאבים והמונו של סאןדאוון?

ואני מוכן להשקיע קצת יותר ל w6 אם זה באמת שווה

פורסם

dc לדעתי עדיף פי מיליון מ אודיסון LRX,

ביגלל שהוא כלאס AB זאת אומרת צרכן חשמל גדול מאוד אם ניצולת נמוכה,

לעומת הdc שמאפשר ללא שיפורי חשמל ניצול גבוווה יותר מה LRX ביגלל שהוא קלאס D,

תקנו אותי עם אני טועה,

בחצי מהמחיר של הW6 תוכל להביא dc lvl 2 או 3 או HX 300 ועוד הרבה אבל זו החלטה שלך,

לגבי מי שמיתעסק איתם שלחתי לך בפרטי,

את סאבים של סאון דאון את הגברים כן מגברים דיי טובים לדעתי.

בשיפוצים..

פורסם

לגבי המגבר אתה יכול ליצור קשר עם חבר הפורום סרול (ישראל) הוא היבואן שלהם.

ובקשר לסאב אני קצת משוחד אבל אני חושב שהסאב שאני מציע למכירה יותר טוב מהסאבים שהצעת.

הW6 הוא סאב מאוד "ייבש", מה הכוונה זהו סאב בעל פאנציות מטורפת וחסר כל עומק או נפח.

לגבי הIDMAX זהו סאב נהדר שנותן תמורה יפה מאוד בשביל המחיר שלו אך עדיין לטעמי חסר יכולות בנמוכים.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ולגביי ה IDMAX יש לי חבר שמוכר אחד חדש

עם קיט לתיקון הסליל זאת אומרת סליל ספייידרים וסראונד חדשים במחיר מצחיק עם תיהיה מעוניין צור איית קשר

בשיפוצים..

פורסם
לגבי המגבר אתה יכול ליצור קשר עם חבר הפורום סרול (ישראל) הוא היבואן שלהם.

ובקשר לסאב אני קצת משוחד אבל אני חושב שהסאב שאני מציע למכירה יותר טוב מהסאבים שהצעת.

הW6 הוא סאב מאוד "ייבש", מה הכוונה זהו סאב בעל פאנציות מטורפת וחסר כל עומק או נפח.

לגבי הIDMAX זהו סאב נהדר שנותן תמורה יפה מאוד בשביל המחיר שלו אך עדיין לטעמי חסר יכולות בנמוכים.

שמעת w6 בתיבה פורטד?

גם אני שמעתי אותו בתיבה אטומה והתיאורים הקבועים בפורום לסאב הזה נכונים במקרה הזה, אבל בפורטד שמיים וארץ.

נוכחי מפגשי הצפון יוכלו לאמת זאת וכולם מופתעים מחדש כששומעים אותו, אז תשקלו שנית לפני שאתם חוזרים שנית על המנטרה הקבועה של סאב יבש וחסר נפח.

פורסם

את האמת אני יגיד לך אני לא זוכר באיזה תיבה שמעתי אותו , ואני ממש לא בדעת העדר מה שנקרא. אני מגיב ע"פ מה שאני שמעתי וממה שאני שמעתי הסאב היה מאוד מדוייק ופאנצי אבל יחד עם זאת חסר כל עומק ונפח ושלא נדבר על היכולת לרדת נמוך...

אבל בכללי סאב מצויין שלפי דעתי מתומכר גובהה מידי.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

חברים אני די מבולבל אני לא כל יום מחליף מערכת ואני לא רוצה לעשות טעות ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר

סאווןדאוון 1200 ו hx300 תהיה בחירה טובה לבאס חזק מאוד ומדויק?

בקשר לסרול יש אחד כזה ולא מצאתי בפורום של האודיו ופעם ראשונה שאני שומע על חברה בשם dc

פורסם

תחפש כינוי srool.

אורן, אין ספק שהוא וכל שאר מוצרי Jl מתומחרים שערורייתי בארץ אבל אין זה מוריד או קשור לערך המוצרים.

שלי הוא קוטר 10 ולמרות זאת הוא יורד נמוך סביר, אני מאמין שה12 יעשה זאת טוב יותר, אבל לבקשת פותח השרשור סאב חזק ומדויק.. קולע בול, אולי רומן ויבגני יכנסו בטעות לשרשור ויספרו איך הם לא האמינו שהממזר הזה הוא רק 10.

פורסם

אתה באמת נשמע מעט מבולבל.

עלו פה המון שמות ומושגים, הוצעו פה כמה הצעות, וכל אחת מהן שונה, בין אם קמעא ובין אם מהותית, מהאחרת.

דע לך ש"חזק" ו "מדויק" הם מושגים יחסיים. יש מי שעוצמה מסוימת מספיקה לו, ויש מי שלא. יש מי שדיוק עד כמה מסוימת יספיק לו, ויש מי שהסאב הכי מדויק בעולם לא יהיה מספיק מדויק בשבילו.

ולכן- הדבר הטוב ביותר לדעתי שתוכל לעשות זה לגב נקודות ומדדים להשוואה. תוכל לעשות זאת ע"י שמיעה של כמה וכמה סאבים ברמות שונות, תוכל להגיע למפגשים או לתאם עם חברי פורום בעלי סאבים כאלו או אחרים באופן פרטני. לאחר מכן תוכל לדעת אם סאב מסוים הוא מספיק חזק בשבילך, או אחד אחר מספיק מדויק.

כמו ששמת לב- מעבר לדיוק ועוצמה, יש עוד פרמטרים שמאפיינים סאבים, ובגלל זה תיתקל לפעמים במושגים כמו יורד נמוך, שמן, יבש, שקוף וכו'. נוסף על כך- התיבה היא גורם חשוב שיש לדעת להתאים לסאב שתבחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...