Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

יש ברשותי מגבר מסוג JBL 1004 וחשבתי על בניה לרכב (פונטו ספייס)מאחורה ועלה לי הרעיון הבא:

כידוע בפונטו אין ציפוי למושבים מאחורה ולכן חשבתי לעשות פלטה שתשב בגודל של כל הכיסאות מהמגש האמצעי ועד הרצפה במרחק של משהו כמו 15 ס"מ מהכיסאות אני עושה חור בפלטה במרכז או בצד שמאל כמו חלון שיהיה קצת יותר קטן מהמגבר

והמגבר עצמו ישב על עוד פלטה שמחוברת מאחורה לפלטה הגדולה בעזרת 4 קוביות פינתיות ואז בחלון רואים את המגבר בלבד

מבלי לראות את הכבלים והחיבורים (מכיוון שהחלון יותר קטן)

ואת החלון לסגור בפרספקס עם 14 ברגי אלן קודחים מסביב ולצפות את הפלטה בלבד ובפנים אולי להכניס תאורה כחולה!

השאלה שלי היא האם התיכנון הזה לא יזיק למגבר ולקירור שלו(יש כניסת אוויר מלמעלה מתחת למגש האמצעי)

ולהזכירכם הפלטה שעליה יושבת המגבר מחוברת ב 4 קוביות וכל הצדדים פתוחים!

אשמח לשמוע את חוות דעתכם!

HU:Clarion CZ500 AMP:Jbl GTO1004 COM:Morel Dotech Ovation 6.5 SUB:Hertz ES300

פורסם

להגיד לך את האמת, לא הבנתי ממך כלום.

קצת סימני פיסוק לא יזיקו.:-D

אחרי 10 פעמים שניסיתי לקרוא את מה שכתבת נראה לי שהתכוונת לבניה של מעין "ר" מעץ מאחורי המושבים, שהמגבר ישב בפנים עם סגירת פרספקס שתהווה משטח אחיד עם הלבד שיצפה את כל המבנה הזה ?? :?

פורסם

לא בצורת ״ר״.

זו פלטה ישרה בדיוק בצורה ובגודל של גב הכיסאות, החלום ימוקם לא במרכז אלא בצד שמאל כי בצד ימין ישב הסאב.

הפלטה הזו תשב במרחק של 15 ס״מ מהכיסאות ותחובר ישר כמו קיר, עכשיו נוצר לי חלל בין הכיסאות לפלטה ובפלטה יש חלון.

עכשיו, המגבר ישב על פלטה בגודל של 5 ס״מ לכל כיוון יותר גדול מהחלון ובמרכזו יחובר המגבר עם 4 ברגים.

הפלטה שעליה מוברגת המגבר, יוברגו בכל פינה שלה קוביה עבה ומלבנית בכדי שיהיה רווח בין הפלטה שעליה המגבר לבין הפלטה הגדולה בחזית.

ועל הפלטה שבחזית יהיה לבד ובחלון יהיה פרספקס בציפוי אחיד עם הלבד.

ממבט אחורי יהיו 4 כיווני אוויר למגבר כי הוא יושב על 4 קוביות בפינות, וממבט מהחזית זה יראה כמעין קופסה שבתוכה יושב המגבר

בעומק קטן של 3 ס״מ מהפלוה החיצונית ומבפנים אולי אמקם לדים כחולים בצדדים שיוסיף יופי!

מקווה שעכשיו העסק יותר מובן

HU:Clarion CZ500 AMP:Jbl GTO1004 COM:Morel Dotech Ovation 6.5 SUB:Hertz ES300

• תוכן חדש...