Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק אוטומט הרכב עבר 220000 ק"מ

היי יש לי שתי בעיות:

1 האוטו צורך מלא דלק אני לא נוסע מהר לא מאיץ סתם. ממלא 47 ליטר עושה בערך 380 ק"מ כל הנסיעות שלי עירוניות זה 1 ל 8 ניסתי לתדלק כל פעם בתחנה אחרת אותו דבר

2 אתמול חזרתי לבית באמצע הדרך נכבה לי האוטו לאחר כמה שניות הוא הניע בלי בעיה

חבר אמר לי שיש פילטר למשאבת דלק אולי יש ליכלוך צילמתי תמונה האם אני רק פותח את ה4 ברגים האלה ואמור להיות לי פילטר שאני יכול לנקות ? והאם אני מרים את המשאבה יש לי גישה ישירה לדחוף את היד למיכל ולראות אם יש לכלוך בתחתית? (יש לציין שיש לי ידים :) ונסיון עם מכניקה)

zgnyxzjtyyjo.jpg

ועוד משהו שהמנוע עומד ברמזור שהוא חם הטורים על 1.2 בערך האם אפשר להוריד את זה לחצי (חבל על הדלק) ואם כן איך עושים את זה ?

תודה מראש לעוזרים :) אורי

פורסם

אורי שלום,

לא מכניסים או דוחפים ידיים לתוך מיכל הדלק מכמה סיבות:

1. דלק הינו נוזל רעיל.

2. לא תגלה שום לכלוך בעזרת מישוש של קרקעית המיכל. תשמור על הידיים שלך למישוש דברים מעניינים יותר.

אכן בתמונה שצירפת ניתן לראות את פתח הגישה למשאבת הדלק הכוללת את חיישן גובה דלק וגם מסנן דלק.

אין ברשותך כלים מתאימים לפירוק מסנן הדלק והצנרת מהמשאבה לכן אני מציע לך לגשת למוסך לשם בדיקה בעזרת סורק תקלות.

בכול מקרה אני מציע לך לחפש בפורום הנחיות ואמצעי זהירות בזמן פירוק/הרכבה של מסנן דלק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אשמח לעוד תשובה לא התכוונתי לדחוף את היד שלי למיכל מלא הדלק אל תדאג חחח

אני רק רוצה לנקות את הפילטר ורוצה לדעת מה הפרוצדורה ?

תודה רבה למי שיעזור לי

פורסם

אין מה לנקות את פילטר הדלק. מחליפים לחדש+סט גומיות אטימה.

עבודה על מערכת הדלק ללא ידע וכלים מתאימים אינה מעשה חכם לכן אני חוזר ואומר

לך גש למוסך.

מי קבע שהבעיה נובעת כתוצאה מפילטר דלק סתום ?

פורסם

אני לא יודע אם זה באמת פילטר דלק פשוט ראיתי בפורומים בחו"ל תופעות דומות ושזה בדרך כלל פילטר דלק

מה זה עוד יכול להיות ?

פורסם

אתה מצחיק אותי, עדיין לא החלפת שום דבר.

מחיר הפילטר אולי 100 שקל ומה עם משלוח ? תוסיף 20-30 דולר תלוי בצורת המשלוח ואם בכלל תמצא מוכר שמוכן לשלוח לישראל (לא כולם שולחים לישראל).

תבדוק שהמסנן שאתה מזמין מתאים לנפח המנוע של הרכב שלך ושים לב לרכוש גם אטם.

בהצלחה.

פורסם

אל תידאג מרק חקרתי את הנושא כל היום פתחתי גם את המשאבה באוטו ויש מלא ליכלוך

שקונים פילטר מקבלים גם אטם אני יעלה תמונות של ההתקנה שזה יגיע בנתיים ניקתי אותו כמה שיכולתי

• תוכן חדש...