Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהחליף כרגע 335 ב- X335, אני קורא את התגובות כאן ופשוט מחייך.

נראה שיש פה הרבה זעם עצור בכמה מהכותבים. במיוחד קסנון.

כן, ההחלפה היתה בעיקר מדרישות האישה, שכן הבאגז' יכול להכיל הרבה יותר בעוד שקודם העגלה היתה ממלאת אותו, וגם הרבה יותר נוח להכניס ולהוציא את התינוק.

ה- X3 בנוי על רצפת הסדרה 3 אבל הוא הרבה יותר גדול ומרווח.

יכולת שטח לא היתה בכלל שיקול, אז תפסיקו לדמיין את צ'אק נוריס מאחורי ההגה כל פעם שמזכירים ג'יפ. הימים האלו כבר עברו.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה תגידו על אנשים שרוכשים טנדרים בתור רכב משפחתי!?

(ולא שיש להם עסק או שהם יורדים לשטח בכל סופ"ש).

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתור אחד שהחליף כרגע 335 ב- X335, אני קורא את התגובות כאן ופשוט מחייך.

נראה שיש פה הרבה זעם עצור בכמה מהכותבים. במיוחד קסנון.

כן, ההחלפה היתה בעיקר מדרישות האישה, שכן הבאגז' יכול להכיל הרבה יותר בעוד שקודם העגלה היתה ממלאת אותו, וגם הרבה יותר נוח להכניס ולהוציא את התינוק.

ה- X3 בנוי על רצפת הסדרה 3 אבל הוא הרבה יותר גדול ומרווח.

יכולת שטח לא היתה בכלל שיקול, אז תפסיקו לדמיין את צ'אק נוריס מאחורי ההגה כל פעם שמזכירים ג'יפ. הימים האלו כבר עברו.

שכל אחד יעשה מה שבא לו עם כספו, אבל מה רע בסטיישן יוקרתי כלשהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

א. הגובה.

ב. כמעט ואין סטיישן בארה"ב, בניגוד לאירופה. יש רק כמה דגמים של מרצדס ואודי עד כמה שידוע לי. ל-5 דקות בערך שקלתי גם את הסדרה 5 GT, אבל לאור הכיעור של הרכב זה ירד מהר מאד מהפרק

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

אני לא יודע מה רע כל כך בגיפונים.

הEX37 שלי בעלת התנהגות כביש יותר טובה וספורטיבית מרכב מנהלים

המנוע מטוס

הרכב מפואר

תנוחת נהיגה יותר גבוהה

בקיצור אני יכול להגיד לכם שהתאהבתי בה ואני מתאהב בה כל יום מחדש.

אבל...בשנה הבא היא תוחלף כנראה ביגואר XF חדשה כך שאני לא מכור לתצורה מסוימת והייתי חושב שכולם צריכים להיות קצת בראש פתוח לפלטפורמות שונות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
שכל אחד יעשה מה שבא לו עם כספו, אבל מה רע בסטיישן יוקרתי כלשהו?

שסטיישן זה מכוער רצח. בערך כמו לנהוג על MPV

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה רוצה בבקשה לחזור למציאות ולהעיף מבט על כמה עולה EX37 בארץ?

עכשיו תתחיל לספור את מספר המכוניות שיהיו טובות מה EX37 בכל תחום אפשרי ונמצאות בתקציב הזה.

...תתכונן לא לישון הלילה, הרשימה הזו ארוכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שסטיישן זה מכוער רצח. בערך כמו לנהוג על MPV

לא מצליח לדמיין את הקשר בין שניהם. אחד הוא כמעט מיניואן והשני מכונית מנהלים נמוכה עם תחת.

אתה טוען שזה:

02-03_Mazda_MPV.jpg

נראה כמו זה:

2012-Audi-RS4-Avant.jpg

Honda%20Accord%20Tourer.jpg

lrg_bmw_5_series_diesel_touring_51847.jpeg

אוקיי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תעזבו את עניין הטעם, פוזה וכו..

תחשבו על אנשים שנוסעים כל יום כמה קילומטרים בודדים על דרכי אפר (לא שטח רציני שמחייב ג'יפ בעל יכולת עבירות, אבל משהו שמעלה חשש ברכב נמוך),

אנשים מבוגרים, שיותר קל להם להכנס\לצאת מרכב גבוה (גם אנשים בעלי עודף משקל).

אז יש מקרים בהם קיים היגיון בקנית RAV4\פורסטר\CRV\ טוסון\ טיגואן ,

ולא C4\סופרב\אקורד\מזדה6\פאסאט וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אה, והחיסרון הכי חשוב- הרכבים האלו נוטים לטמון בחובם נהגת שחושבת שהרכב שלה בגודל של פיאט 500, אז מדובר בסכנת נפשות לכל הנוכחים על הכביש.

לדעתי, תרבות נהיגה אפשר ליצור לא רק על ידי חינוך אלא גם על פי יצירת שינויים בתרבות המוטורית וגם בצי הרכב: הבחירה בג'יפון מעידה משהו על ההעדפות של הנהג ועל תרבות הנהיגה שלו ושל הסובבים אותו. את אותו הדבר אפשר לראות בארצות הברית, שגם לא התברכה בתרבות נהיגה מפותחת במיוחד. לכן, אם נוכל להניא אנשים מלרכוש ג'יפונים ואפילו להניע אותם לרכישת רכבים קטנים, בטיחותיים ורצוי ידניים - נוכל לשפר את תרבות הנהיגה בכבישים.

הרבה מכם מעלים טיעונים, שהם אולי נכונים,

אבל הם יותר פסיכולוגיים מאשר אמפיריים.

להגיד שהג'יפונים הללו נחותים, כי נוהגת בהם אישה

שלא מבינה מהחיים שלה, לא מוכיח את הטענה.

אני אנסה לחדד: נניח שמישהו מעוניין לרכוש רכב (ולצורך הדיון לא משנה אם זה לו או לאשתו).

בואו גם נניח שהרכב מיועד לשימוש עירוני בעיקרו, אבל הפרוטה מצויה בכיסו של אותו אדם, והוא מעוניין להתפנק

(או לפנק את אשתו :lol:) ברכב באזור ה 160K-170K.

אז נכון שכל סופרמיני, או אפילו סוזוקי אלטו יכולים לעשות את העבודה מצוין,

אבל הוא מתעקש לבזבז את הכסף.

אותו אדם שואל את עצמו האם לקנות גי'פון, או רכב מנהלים. ברור לו ששני הרכבים

ישמשו לכביש בלבד, והוא בכלל לא מודע להבדלים בין הקטגוריות שאליהן הם משתייכים.

מבחינתו כלי הרכב זהים, מיועדים לאותו שימוש, ומאובזרים אותו הדבר,

אבל הוא אוהב יותר את המראה הגבוה והמנופח של הג'יפון, זה נראה לו יותר נוח,

והוא מבסוט שהרכב לא יתגרד מלמטה כשהוא יעלה לחנייה במכולת, שהיא בעלת שיפוע לא תקני.

מה הוא מפסיד אם הוא קונה ג'יפון ולא רכב מנהלים? (או מה יכל לקבל ברכב מנהלים שאין בג'יפון?)

פורסם

עכשיו תתחיל לספור את מספר המכוניות שיהיו טובות מה EX37 בכל תחום אפשרי ונמצאות בתקציב הזה.

עולה 330K (לפני משא ומתן). ואין הרבה מכוניות יותר טובות\משתלמות ממנו, בטוח לא אצל שאר יצרני הפאר.

ובנוגע לנושא השרשור,

קודם כל, יותר נוח להיכנס\לצאת ממכוניות שהן טיפה יותר גבוהות.

דבר שני, אני אישית הייתי קונה ג'יפון ולא מכונית מנהלים רק בגלל מצב הכבישים בארץ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הסיבה העיקרית היא שאלו רכבים שיתרונם היחיד הוא בתחום הוואסח, בכל יתר התחומים הם נחותים ממקביליהם באותו מחיר מקטגוריות אחרות.

לגבי טנדרים כרכב משפחתי - פעם זה היה מקלט מס, וגם היום אם אוודא קיום חניה מתאימה, סילברדו יותר משתלם לי מהסקודה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תראה לי עוד רכב במחיר הזה עם סביבת נהג כזאת, 6.4 למאה, מלא איבזור ועוד הרבה דברים שאין לך ברכב מנהלים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...