Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר פתוח ב-206 XS!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 XS,לאחרונה התקנתי פילטר פתוח של חברת סימוטה.

מאז אני מרגיש השהיה רצינית,בין לחיצה על המצערת-לתגובת המנוע.

כמו כן,נראה לי שהאוטו פחות חזק בסל"ד נמוך.

אשמח לשמוע את דעתכם-האים התופעה הגיונית?,כי חוץ מצליל מנוע נחמד-אני לא מרגיש שהפילטר נותן משהו.

תודה לכל העונים.

(הפילטר חיצוני-לא אינבוקס)

פורסם
יש לי 206 XS,לאחרונה התקנתי פילטר פתוח של חברת סימוטה.

מאז אני מרגיש השהיה רצינית,בין לחיצה על המצערת-לתגובת המנוע.

כמו כן,נראה לי שהאוטו פחות חזק בסל"ד נמוך.

אשמח לשמוע את דעתכם-האים התופעה הגיונית?,כי חוץ מצליל מנוע נחמד-אני לא מרגיש שהפילטר נותן משהו.

תודה לכל העונים.

(הפילטר חיצוני-לא אינבוקס)

הגיוני, חבל שהוצאת את תיבת האוויר המקורית של ה 206 , היא מספקת תיעול של אוויר קר מתחתית החלק הקדמי של תא המנוע.

פילטר אינבוקס יעשה עבודה טובה יותר.

פורסם

זה הגיוני בגלל שהפילטר החיצוני מקבל את רוב האוויר מתוך תא המנוע החם. האוויר החם שנכנס דרך המצערת גורם לפגיעה בתחושה הדוושה ולהיחלשות בסל"ד הנמוך (ובמהירות נמוכה).

עשה כמו ששלומי אמר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין...פעם ראשונה שאני שומע שפילטר פתוח אאוטבוקס מוריד ביצועים*...

*פרט לחבר שלי עם פילטר פתוח שיושב מאחורי סעפת הפליטה ונושם אויר לוהט :wink:

נ.ב

אולי מדובר בדגם אחר של פילטר אבל בפילטר סימוטה שאני ראיתי אצל אסף (מילניום) הוא מגיע עם צינור, בדיוק למטרה הזאת של מיקום הפילטר בסמוך לחזית תא המנוע. באם אצלך יש את הצינור הנ"ל מדוע לא מיקמת את הפילטר בסמוך לחזית מלכהתחילה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לא ציפיתי לאימפרזה טורבו-אבל בטח שלא ציפיתי לפגיעה בביצועים.

אני לא שואל כדי להעליב חס וחלילה, אבל תבין:

היתה לי פעם מגאן קופה 1.6 עם 110 כ"ס. חשבתי לשפר אותה.

הדרך הקלה לשפר: לקנות רכב יותר חזק. לא לזרוק כסף על דברים מיותרים.

ולעניינך: ה 206 רכב יפה, מאובזר מעולה לטעמי, ודי זריז.

תהנה ממנו, וחבל לזרוק כסף על שטויות שלא תורמות כלום לרכב. אבל ממש כלום.

מקווה שלא נעלבת, ולקחת את זה כהערה בונה.

8)

רון

פורסם

תראה אני בעל מגאן 1600

הוספתי פילטר אוויר של K&N כמובן ש ברנו זה ממוקם רחוק מהסעפת (פליטה או יניקה) איפה שהוא ליד מיכל המים

הורדתי ממיר הוספתי אגזוז זרימה חופשית יעודי למגאן 1600 כדי לשמור על המומנט שנוצר עקב לחץ במנוע דבר שהממיר היה עושה בעבר

והחלפתי את סעפת הפליטה והיניקה לסעפות מיקצועיות (יציקה )

ויש שינוי מדהים הרכב נושם הרבה יותר טוב ובסל"ד גבוה אין הרגשת חנק למנוע "צווחת אין לי אוויר " המוכרת לפעמים מרכבים שנלחצים עד קצה היכולת

כך שאפשר לשפר בקצת כל רכב הרעיון היא להוסיף הכל במחשבה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...