Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצה לאוטו חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה קילומטרים ממולץ לעשות הרצה לאוטו חדש??אנחנו חשבנו לעשות 1000 בערך.

האוטו הוא פורד מונדיאו.

תודה לעוזרים.

פורסם

אין הסכמה גורפת שצריך לעשות הרצה בכלל. בפורד פוקוס שלי היצרן ממליץ על 1500 ק"מ נהיגה לא אגרסיבית, אני מניח

שגם אצלך ההמלצה דומה. אני עשיתי 1000 ק"מ הרצה. לא לעבור 3.5-4K סל"ד, ולא לנהוג במהירות קבועה לאורך זמן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תבדוק בספר רכב שקיבלת,שם יהיה רשום בדיוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש המלצה גורפת להרצה בהדרגה. בין 1000-1500 כדאי להגיע בהדרגה לסוף ההרצה (להגיע לתחום המאומץ של המנוע).

המלצה חמה יותר היא לבצע חיפוש, זה אחד הנושאים היותר נידונים בפורום.

פורסם

יש היגידו כי הרצה כשלעצמה - מיותרת לחלוטין.

יחד עם זאת - כל פעם שהוצאתי רכב חדש מהחברה (3 פעמים סה"כ) אמרו לי מפורשות לבצע...

'אפילו' בספר הרכב שלי כתוב כי יש לבצע הרצה ב-1500 ק"מ הראשונים.

הכוונה בהרצת מנוע היא לא לעבור את ה-3500 סל"ד ולא להגיע למהירות העולה על שני שליש מפוטנציאל המהירות המרבית של הרכב, או במילים אחרות, סע במהירות של 100 קמ"ש - מאסו מינוס.

חשוב עוד לציין שלא מומלץ לעשות את כל ה-1500 ק"מ במהירות קבועה בכביש החוף... אלא לתת למנוע לעבוד בטורים ובמהירויות / הילוכים שונים.

בתום תקופות ההרצה מומלץ (בהדרגתיות) למשוך את ההילוכים לסל"ד גבוה יותר וכן, גם להגיע לגזרה האדומה.

לא יקרה כלום למנוע, בוודאות. נהפוך הוא, זה חשוב לתת למנוע לעבוד תחת מאמץ...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...