Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. זקוק ליעוץ.

אני מחפש לאישתי רכב שני במשפחה. מכיוון שהיא צריכה רכב לנסיעות בינעירוניות כולל עליות לירושלים אני לא יודע באיזה רכבים להתמקד. האם יש חשיבות לנפח מנוע? האם רכב קטן/קומפקטי? חשוב שהרכב יהיה חסכוני ואמין. כמו כן, אין לי זמן וסבלנות לחפש אצל פרטיים לכן אני אבדוק מול חברות ליסינג.

תודה מראש על היעוץ.

פורסם

בליסינג בכזה תוכל למצוא מבחן של דייהטסו סריון,אמינה,זריזה יחסית וכמובן שלרכבי הסופר מיני לא תהיה שום בעיה עם עליות לירושלים,תא מטען קצת קטן אך כיוון שאני מבין שלא יהיה בו צורך זה לא מהווה בעיה,אולי תוכל להשיג אותה מבחיר טוב עקב כך שהשיווק של דייהטסו הופסק,כמובן שאין בעיה עם החלפים.

גרנדה גם יכולה להיות אופציה,היא תהיה הכי חסכונית אם כי לא חזקה,למנוע 1.4 77 כ"ס והוא עדיף מאשר ה1.2,תקבל רכב בטיחותי ודי מרווח.

מזדה 2 בגירסת הליסינג מגיעה רק 2 כריות אוויר,אך זריזה לקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...