Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טימינג בפגו 307 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא307 שנת 02 נפח 1600 אוטו'.

נקנה בשנת 09 בשנת 08 נעשה טימינג ב110k. אני קניתי

עם 112k. מאז ועד היום הרכב עבר 40k.

השאלה:

יש צורך לעשות טימינג?

מה מגיע קודם השנים או הקילומטרז?

תודה על התשובה.

פורסם

ב C4 שלי שזהה מכנית ל 307 שלך ההמלצה היא כל 10 שנים או 160000 קילומטרים בתנאים אופטימאלים.

בתנאים קשים כמו אצלנו (אקלים) בשילוב עם אופי נסיעה עירוני/אגרסיבי ההמלצה מצטמצמת ל 112000 קילומטרים כך שמבחינת קילומטראז אתה מכוסה.

מבחינת שנים אין שינוי בהמלצת היצרן וכשתשאל בלובינסקי יגידו לך שאין צורך להחליף (אם הרצועה שלך מקורית) אבל ויש כאן אבל מאד חשוב...היצרן לא מדבר על זמן ההחלפה בין החלפה בתנאים סביבתיים קשים שאמור להיות מצומצם (הגיונית לא?) וכאן גם לי היו לבטים. הרכב שלי היה בן 6 עם 84000 קילומטרים ומעולם לא הוחלפה לו רצועה.

אחרי דיון מעמיק (אני לא יודע אם מותר לי פה לפרסם לינק לפורום PSI בו נערך הדיון) ואחרי התיעצות עם "מוסך גבע" שהוא מבחינת רבים וטובים בעלי רכבי פיזו סיטרואן אוטוריטה הוחלט ללכת על הצד הבטוח ובגלל שהרצועה הייתה בת 6 הוחלט להחליפה אפילו שהקילומטרז היה רחוק ממה שצריך. אחרי אין ספור התיעצויות וחפירות בנושא הבנתי שההמלצה הזאת (כמו גם העניין של 30000 קילומטרים בין טיפול לטיפול) היא בעיקר שיווקית ולא ממש תורמת לאורך החיים של הצרפתיה שלנו.

אחרי ההחלפה ראיתי את הרצועה הישנה (יבשה ביותר) ואת המותחנים ושניהם נראו שהיו צריכים להיות מוחלפים.

המלצתי: התייעץ עם מוסך שמתמחה ברכבי פיזו סיטרואן ומכיר את הרכב שלך על בוריו ולאו דווקא עם מוסך היבואן שנצמד להמלצה (המאוד שיווקית )של היצרן ולא תמיד מתחשב בתנאים האקלימים/אופי הנהיגה שיכולים להשפיע על הרצועה.

בהצלחה!

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...