Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=suX13VixU5k&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

האם אפשרי הכיוון בשיטה הזאת נשמע לי הגיוני.

אך האם יש אמת בדבריו?

אם כן אני יכוון ככה תמיד כיוונתי לפי האוזן בכל התקנה שעשיתי אם זה אצלי אצל חברים או מקצועי.

אני עוסק ברפדות אז יצא לי פשוט לבנות כמה בניות ולעשות התקנות.

אך אף פעם לא חשבתי על לקנות סקופ ולהתחיל לכוון לפי הסקופ.

ואם יש לי שיטה בטוחה שלפייה אני יכול לפחות לכוון את הגיין כמו שצריך ולא רק לפי האוזן זה יהיה נחמד.

מה אומרים?

פורסם

השיטה שהבחור מציע היא טובה כדי לקבוע גיין מקסימלי אפשרי. מה גם שהשיטה הזאת (שימוש ב-50HZ ורב מודד) קצת קשה למימוש במידבאסים מאחר וברוב המידבאסים 50HZ מנוגן בהנחתה רצינית. מה גם שלפי השיטה הזאת לא ניתן לסמוך שלא תקבל עיוותים בתדרים גבוהים. לפעמים (או ליתר דיוק בדרך כלל) ההגבר של התדרים הגבוהים גבוהה יותר כדי לפצות על ההעקבה של הרמקולים שעולה עם התדר.

בקיצור, לכוון לפי שמיעה היא השיטה שהוכיחה את עצמה.

השיטה המוצעת מיועדת לסאבים בעיקר וזאת מכוון שלבן אדם קשה מאוד לשמוע עיוותים בתדר נמוך ואז הכייון לפי שמיעה לא תמיד עובד תקין (עכשיו יסקלו אותי באבנים :-) ). גם פה יש כמה בעיות, אבל הן יחסית לא רציוניות כמו במידבאסים.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

כן יצא לי לשמוע הרבה מערכות שהיושבים ברכב לא שמים לב בכלל שהסאב כול כך באובר גיין ומעוות ברמות מטורפות.

עד שאמרתי להם תפתחו את הבגאז תראה איך הסאב יוצא מהמקום.

לא יודע למה הרבה אנשים חושבים שגיין זה ווליום.

אין מה לעשות מידבאסים מכוונים לפי האוזן ועם כבר באקטיבי עסקנו, את הטוויטרים כמעט תמיד הייתי שם על גיין סגור לגמרי.

• תוכן חדש...