Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי את הרמקולים האלה jbl p9590c, בדקתי קצת וחיפשתי מידע עליהם יש מישהו שיודע עליהם משהו? קניתי אותם ב1300 ש"ח יש משהו אחר שיותר ממולץ?

הרמקולים באמת ניראים טוב והקרוס בעל אפשרות לחיתוך ולפי מה שהבנתי זו סידרה שהרמן קרדון מיצר..

תודה לעוזרים!

פורסם

כנראה אתה מתכוון ל P6560C JBL

אם קנית אז תתחדש ותגיד אתה איך הסט?

רק בישראל הסט הזה נמכר ב1300 שח:shock:

בהודו הוא עולה כ330 שח באנגליה כ 600 שח.

מחאה אמרנו:lol:

וJBL והרמן זה אותו קונצרן.

פורסם

הסט הוא מסדרת POWER בהחלט סדרה גבווהה של JBL,

הסט מאוד נציל והוא עובד על 2 אוהם, כך שכל מגבר שעובד ב2 אהום ינצל אותו כימעט עד הסוף.

תיתחדש !

בשיפוצים..

פורסם

אז כדאי להשאיר?? והוא ברמה של HI ENERGY וHYBIRDE או שכדאי להחליף אותו לאחד מאלה? ויש לי עוד שאלה אמרו לי שרמקול ב2 אוהם לא איכותי וכדאי רק 4 אוהם זה נכון?

פורסם
אז כדאי להשאיר?? והוא ברמה של HI ENERGY וHYBIRDE או שכדאי להחליף אותו לאחד מאלה? ויש לי עוד שאלה אמרו לי שרמקול ב2 אוהם לא איכותי וכדאי רק 4 אוהם זה נכון?

אז לא הרכבת אותם עדיין ויש לך אפשרות החלפה?

אם כן אני במקומך הייתי הולך לחנויות או למתקינים ומנסה לשמוע איך הסט הזה ואיך סטים אחרים ברמת המחירים הזו ואז מחליט.

כי רמקולים חייבים לשמוע לפני קניה כדי לא להתאכזב אחר כך כי כל אדם מתחבר לצליל שונה .

פורסם

הגברה יש לי, מגבר נחמד 5 ערוצים..

אני באמת ידבר עם המתקין על לבוא ולישמוע ליפני והיתרשם.. תודה

• תוכן חדש...