Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל כמה זמן בממוצע צריך להחליף בלמים ברכב?

ברכב שלי לא הוחלפו כבר 4 שנים בלמים שום חלק מהבלמים לא הוחלף /רפידות/דיסקיות וכו'

בכל בדיקה במוסך כולל פירוק הגלגלים נאמר שהבלמים במצב טוב כמו כן הרכב עבר טסט לפני שבועיים ולא נאמר כלום על הבלמים

לא נראה שיש כל בעיה בבלמים אך נשמע לי מוזר ומסוכן לא להחליף 4 שנים בלמים

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם
שלום,

כל כמה זמן בממוצע צריך להחליף בלמים ברכב?

ברכב שלי לא הוחלפו כבר 4 שנים בלמים שום חלק מהבלמים לא הוחלף /רפידות/דיסקיות וכו'

בכל בדיקה במוסך כולל פירוק הגלגלים נאמר שהבלמים במצב טוב כמו כן הרכב עבר טסט לפני שבועיים ולא נאמר כלום על הבלמים

לא נראה שיש כל בעיה בבלמים אך נשמע לי מוזר ומסוכן לא להחליף 4 שנים בלמים

מה אתם אומרים?

תודה

הבלמים בכל רכב נשחקים במשך הזמן ומוחלפים כאשר הרפידות כבר דקות ויש חשש שיגמרו לפני הטיפול הבא.

בדרך כלל בלמים בגלגלים קיד. דורשים החלפה כל 20000 ק"מ ועד 70000 ק"מ תלוי בהרגלי הנהיגה , סוג הרכב וכו.

בנסיעות בין עירוניות משתמשים בבלמים פחות ולכן יחליפו אחרי הרבה ק"מ לעומת נסיעה בתוך העיר.

בלמים בגלגלים אחוריים מחליפים לעיתים יותר רחוקות אחרי 100000 ק"מ ואף יותר. בלמים אחוריים מסוג תופי בלימה יש להחליף לעיתים למרות שלא נשחקו בגלל עצירה לא זהה בין ימין לשמאל כתוצאה מהתישנות סנדלי הבלימה ושינוי במקרדם החיכוך שלהם.

פורסם

בלמים לא מוחלפים לפי זמן, אלא רק לפי מספר הקילומטרים שעבר הרכב ואפי השימוש. וכמובן לא יזיק לדעת, מה דגם הרכב.

בגדול, אם האוטו נוסע מעט, וב 4 שנים עברת נניח 30 אלף קילומטר, הגיוני שלא היה צריך להחליף בלמים.

• תוכן חדש...