Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה באמת חושב שחברים שגרים רחוק מסבסדים משהו? לא הבנתי..

לא חושב, מסי החבר הם ההכנסה העקרית של המועדון, הארועים והפעילויות השוטפות ממומנות ע"י

מיסים אלא, אני מניח שגם שכרו של השומר שנשכר לצורך העניין ממומן ע"י המיסים, אלא אם כל חבר מועדון

משאיר לו טיפ בכניסה, כנ"ל לגבי שאר הפעילויות כולל האיורע המרכזי בת"א, יוצא בעצם שכל חברי המועדון

מכל הארץ ממנים את הפעילות במרכז ובי-ם....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי הנחיות משטרת ישראל מועדון החמש מתחיל לגבות כסף בעבור החניונים במקום מאילו שלא חברים במועדון ?

נישמה מוזר מעניין כמה זמן זה יעבוד.

טל

בדקתי היטב את הנושא ושבתי עם תשובה.

מועדון ה 5 אינו גובה אגורה ואינו מוסמך או מורשה לגבות כסף בעבור החנייה.

תשלום החנייה יגבה ע"י חברת אחוזת חוף ששייכת לעירית ת"א.

לפי ההסכם, חברי מועדון ה 5 שחברותם בתוקף, יהיו פטורים מתשלום דמי החנייה, ואם יגיעו ברכבם ה "חדש" יחנו בחנייה האחורית ויהיו פטורים אף הם מתשלום.

שאר המבקרים יאלצו לשלם בעבור החנייה או לחנות ברחובות הסמוכים.

זו הפעם הרביעית בה נאלץ המפגש המרכזי לעבור מקום בשל אותן סיבות, ואין מושיע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רבותיי

מפגשית, לפי הפירוט המצ"ב, לא השתנה כלום פרט לעובדה שהמפגש עבר מהמדרכה של ההיכל לפינה המזרח/דרום של מגרש החניה של ההיכל, כל תקנות ה"חניה" היו כאלה מתמיד,

אז לכל המתלוננים: מה התעוררתם עכשיו ?

פורסם

זו הפעם הרביעית בה נאלץ המפגש המרכזי לעבור מקום בשל אותן סיבות, ואין מושיע.

אני אישית מרגיש די מבואס אם צריך להעביר את התצוגה לחניון. נכחתי באירוע האחרון, וראיתי מה התרחש במגרש החניה, לכן אני יכול להבין מהיכן נובעת ההחלטה הזו, אבל אני לא יכול שלא להרגיש קצת פרייאר, כיוון שאחרי הכל ההתפרעות התבצעה בחניון ולא על הרחבה, אז למה אנחנו, בעלי רכבי האספנות נענשים? בתקווה שיימצא מקום ללא חניון נוסף ליד ואולי זה יפתור את הבעיה, למרות שאני בספק. אם למישהו יש פתרון, הוא מוזמן לחלוק...

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

עדיין לא הבנתי. אם הבעיה היא המשתוללים בחניון יואילו ויסגרו את החניון ויגבו כסף. מה ענין שמיטה להר סיני אלא אם כן יש בעיה אחרת שאיננו יודעים עליה, או שחוסכים משכורת של אחד השומרים של הכניסה לחניון ושל הכניסה לרחבה.

בכל מקרה חשבתי שהגענו למנוחה ולנחלה בנוקיה אחרי כל המקומות הצפופים והלא נוחים בחמש עשרה השנים האחרונות.

חבל

פורסם

השאלה הנשאלת היא לא הנכונה, השאלה היא מה היא מטרת המפגש? להפגיש בעלי רכבים שהם חברי מועדון החמש? או להפגיש חובבי רכב קלאסי מהציבור הרחב כולל חברי מועדון החמש?

אם זה רק לבעלי רכבים ממועדון החמש אז אין שום בעיה עם לקחת כסף בכניסה לחניון, הם גם ככה לא מעוניינים שמי שלא שייך שיגיע ואם הוא רוצה להגיע אז שישלם כסף.

אם הם מעוניינים להפגיש את ציבור חובבי הרכב הקלאסי אז הצעד הזה יורה לעצמם ברגל, כמו כל דבר טוב במדינת ישראל אין שום צעד מידתי הכל שחור או לבן.

במקום שיביאו ניידת שתשב בחניה במקרה שיש התקהלות של מתפרעים, אוסרים על חניה ברחבה הרגילה ולוקחים כסף בחניה.

אין לזה הגיון כי מה שקורה בעצם זה שמשטרת ישראל חסרת תועלת כמו תמיד ובמקום לטפל בבעיה בצורה שתגרום תועלת לחובבי הרכב הנורמטיבים להמשיך להנות, מענישים את כולם.

לצערי במקום שמועדון החמש יצא בצעקה הוא מוריד את הראש ומסכים.

אחרי זה שואלים אותי למה אני שונא את המשטרה. :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

נדמה לי שמנכ"ל חברת קווים דרור בריל נמנה בין חברי המועדון.

אולי אפשר לבקש ממנו לתרום מקום באחד ממגרשי החברה שלו בימי שישי אחה"צ?

רק מציע פתרון יצירתי..:wink:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
נדמה לי שמנכ"ל חברת קווים דרור בריל נמנה בין חברי המועדון.

אולי אפשר לבקש ממנו לתרום מקום באחד ממגרשי החברה שלו בימי שישי אחה"צ?

רק מציע פתרון יצירתי..:wink:

מנכ"ל קוים לשעבר..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני למשל לא חבר מועדון החמש אך יש לי רכבי אספנות , לא נראה לכם דבילי שכאשר הגעתי עם אחד מרכבי האספנות שלי למפגש לפני כמה שבועות לא נתנו לי להכנס לרחבה ? הרי באתי עם רכב אספנות ????? לא רוצה להיות חבר ולא רוצה לבוא !!!!!!!

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

טומי, אתה יכול לבוא לאחד המפגשים האיזוריים.

בנוקיה היו חייבים "לחתוך" ולקבוע שרק חברים ייכנסו ורק עם רכבי אספנות (לפי כללים שהופצו לחברים בזמנו).

אחרת יהיה בלגאן ו"טובות" שיפריעו כמו שהפריעו קודם.

אל תשכח שהמפגש הוא של מועדון החמש, ביוזמתו ותחת אחריותו כלפי הרשויות והטענות על אי סדרים מופנות למועדון.

אם אתה לא רוצה להיות חבר, אז לא תהנה מההטבה שמיועדת רק לחברים והיא הכניסה למפגש (עם רכבי אספנות בלבד).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני למשל לא חבר מועדון החמש אך יש לי רכבי אספנות , לא נראה לכם דבילי שכאשר הגעתי עם אחד מרכבי האספנות שלי למפגש לפני כמה שבועות לא נתנו לי להכנס לרחבה ? הרי באתי עם רכב אספנות ????? לא רוצה להיות חבר ולא רוצה לבוא !!!!!!!

למה אתה לא רוצה להיות חבר מועדון ה-5 ?

פורסם

אתן לכם זוית ראיה אחרת.

לי אין רכב אספנות ואני רוצה אחד כזה בעתיד.

אני גולש פה בפורום שלכם ולומד די הרבה.

הגעתי פעם אחת למפגש בהיכל נוקיה. זו היתה הפעם הראשונה ועד עכשיו האחרונה.

ההתפרעויות מסביב ואוירת ה"שכונה" הבהירו לי שמקומי לא שם.

אני מאוד שמח לקרוא על הפתרון שהגעתם אליו שיאפשר לי להגיע ולהנות מהמפגש בלי להרגיש שהגעתי לג'ונגל, למרות שזה יהיה כרוך בתשלום על חניה.

פורסם

באמת היה ג'ונגל בחניון לפני שבועיים. ערסים שמתפרעים עם המכוניות שלהם. אני לא מבין אבל את הקשר לרחבה בה חנו מכוניות האספנות והאופנועים.

אני אוהב קפה

The Vintage Motorcyclist

פורסם
באמת היה ג'ונגל בחניון לפני שבועיים. ערסים שמתפרעים עם המכוניות שלהם. אני לא מבין אבל את הקשר לרחבה בה חנו מכוניות האספנות והאופנועים.

כל רחבת נוקיה מרושתת במצלמות,

כנראה צפו במה שמצולם והגיעו להחלטה הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...