Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

היום קיבלתי הצעה מחבר שבמקום שאני אשקיע 4 ומשהו על מולטימדיה (אני לא יודע אם זה נכון אבל שמעתי שהתקנה כזאת יכולה לפגוע לי באחריות שיש על הרכב), להתקין טאבלט ולחבר אותו באמצעות חיבור AUX שקיים ברכב - מדובר במזדה 2 אקטיב (הפשוט).

רציתי לקבל ממכם, בעלי הניסיון והידע בנושא אם נתקלתם ברעיון כזה, איך אוכל לבצע התקנה מסוג זה. כ"כ אם יש לכם ידע בטאבלטים איזה מכשיר ממולץ??

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

עשו כאן כמה וכמה התקנות כאלו - למען האמת, טאבלט זה כנראה ה-דבר הבא בתעשייה הזו.

תריץ חיפוש - אתה גם אמור להיות מסוגל למצוא כאן סיקור של טאבלטים שנעשה או ע"י אופיר (די ג'יי גוץ) או ע"י חגי (נימיקיפוד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ביצעתי לא מעט חיפושים שלא העלו יותר מדי מידע ולכן אני שוב פונה אליכם בעזרה:

1. הכוונה להתקין טאבלט לצד המערכת המובנת ברכב, כלומר מעיין זרוע עליו יורכב הטאבלט, כשאני לא ברכב אוכל להוציא ולהתנייד איתו.

2. אפשר לקבל מידע על Introducing Mimics for iphone (

), יכול להיות שימושי / פרקטי יותר מאשר טאבלט??? יש בארץ?
פורסם

אם אני לא טועה אתה מחפש חבר פורום בשם the man with no name

תנסה גם לחפש התקנה שבוצעה בפריוס והתקנה שבוצעה בסקודה (שקודה אוראל :-P) פאביה.

ואפרופו - לגבי מתקונים לIPAD תחפש בhttp://www.mp3car.com יש להם דף מכירות שלם במיוחד לדברים האלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוכלו לעזור לי בנושא??? שוב המטרה במקום להתקין מולטימדיה (2Din), אמור לשמש כ-GPS, מוזיקה וכמחשב נייד. ת'אמת אני גם מעוניין לשפר באופן כללי את האודיו ברכב (רמקולים, מגבר וסאב) אך אין באפשרותי להוציא יותר מדי, אם אתם מכירים מפרט טוב בעלות סבירה, איזה ה-1700-2000 ש"ח, אשמח מאוד.

שאלה נוספת - לדעתכם איזה טאבלט יותר טוב, XOOM / IPAD / Galaxy Tab ??

פורסם

אם אתה רוצה אפשרויות לקסטם את הטאבלט כמו שאתה רוצה לא הייתי הולך על אייפד... בכללי אני אישית לא חסיד של אפל... אפילו ההפך.... לי אישיץ יש טאבלט של סמסונג ואני מבסוט מאוד. דרך אגב, אם אתה רוצה אופתיה להשתמש בו כטלפון או אינטרנט סלולרי תבדוק שיש 3G... יש גרסאות שהם רק WiFi... אם אתה לא צריך טלפון או אינטרנט סלולרי יש טאבלטים טובים במחירים הרבה יותר זולים

פורסם
אם אתה רוצה אפשרויות לקסטם את הטאבלט כמו שאתה רוצה לא הייתי הולך על אייפד... בכללי אני אישית לא חסיד של אפל... אפילו ההפך.... לי אישיץ יש טאבלט של סמסונג ואני מבסוט מאוד. דרך אגב, אם אתה רוצה אופתיה להשתמש בו כטלפון או אינטרנט סלולרי תבדוק שיש 3G... יש גרסאות שהם רק WiFi... אם אתה לא צריך טלפון או אינטרנט סלולרי יש טאבלטים טובים במחירים הרבה יותר זולים

אין לי צורך ב-3G, יש לי אייפון שישמש כמודם. העניין הוא שאני לא רוצה לקנות משהו שכרגע הוא זול אבל עוד חצי שנה, שנה יהיה גרוטאה.

פורסם

אז תקנה עוד שנה וחצי משהו זול שרק בעוד 3 שנים יהיה גרוטאה…

אין מה לעשות, טכנולוגיה מתקדמת מהר מאוד בתחום זה. ראה סמרטפונים. 4 ליבות כשנה אחרי 2.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...