Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי קסרה 99 1800. האוטו עצמו עבר 256 אלף אבל מנוע מייבוא לפני 5 חודשים עם בערך 50 אלף. יש לי שאלות: 1 אני יודע שהמאווררים נכנסים למהירות 2 ב100 מעלות שזה מעל הקו של ה90 באוטו זה תקין אם האוטו חם מעל 90 מעלות? ששני המאווררים עובדים? 2 האוטו אוכל לי שמן בערך חצי קילו לחודש חודש וחצי. יש משו לעשות בנידון? תוסף מיוחד? שמעתי על תוספים של פולידיין לשמן.. זה יעזור? תודה רבה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

שלום,

אם המנוע עובר במעט את ה90 בנסיעה עירונית זה בסדר, בנסיעה מהירה גם ככה?

ואין שום סיבה שמנוע תקין יזלול חצי ליטר כמו שאתה מתאר, פתח את המכסה מנוע תאיר עם פנס וחפש אפשרות לנזילה.

צלם תמונה אם אפשר, וגש למוסך

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

החום עולה מעל 90 רק שאני עולה עליות קשות ולוחץ עד הסוף בגז.. ואז חוזר חזרה לנורמאלי. ואין נזילות שמן מהאוטו וגם לא מעשן...

רון

פורסם
החום עולה מעל 90 רק שאני עולה עליות קשות ולוחץ עד הסוף בגז.. ואז חוזר חזרה לנורמאלי. ואין נזילות שמן מהאוטו וגם לא מעשן...

אתה מבין שזה שאם אין נזילה זה יותר חמור? גש למוסך שיבדקו

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
אז תסתכל גם מלמעטה לראות אם יש נזילה

עשיתי את זה עוד ממזמן! ומיכה אני מחפש פתרון מונע לפני שאני הולך למוסך.. יש איזה תוסף מומלץ? אני חייב לציין שהאוטו נוסע בסדר גמור ולא אוכל מים.

רון

פורסם

לא רשמת פרט אחד, כמה אתה נוסע בחודש?

אם אתה נוסע 2000- 2500 ק"מ בחודש, אז הוספת חצי קילו שמן אחרי חודש וחצי היא בגדר הסביר, ולא הייתי נוגע בשום דבר.

אם אתה נוסע 400 ק"מ בחודש, זה כבר סיפור אחר.

איזה שמן אתה ממלא?

אגב, הקו אחרי 90 מעלות הוא פחות מ 100.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין שום תוסף שמונע אכילת שמן במנוע. התוספים היחידים שמפחיתים אכילת שמן, הם תוספי "דבש" שמקצרים משמעותית את חיי המנוע.

המנוע אוכל יחסית הרבה שמן, מה שמראה על מנוע זקן ובלוי, או על גומיות שסתומים יבשות. אם אתה לא מתכנן להחליף את המנוע שוב באחריות, אז פשוט תוסיף מידי פעם שמן והמשך לנסוע.

• תוכן חדש...