Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי EBAY מבקש את עזרתכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לחלק מכם שקראו את הנושא שלי על הבעיה עם מוכר שהחזרתי לו מוצר ולא החזיר לי כסף, ולחלק מכם שלא קרא.

הוא לא עונה לי למיילים, וכעת ניסיתי לרכוש מוצר אחר ממנו(על מנת לנסות לדבר איתו, או להשאיר פידבק עסיסי) גיליתי שהוא חסם אותי כנראה.

איך אפשר לעקוף את החסימה? או שלפתוח משתמש פקטיבי או כמה אפילו ולהרביץ לו פידבקים עסיסיים?

אשמח לכל עצה והערה איך ניתן להשפיע כמה שיותר לרעה על החנות הזאת. לכל המעונין החנות נקראית ebest.2010 ונמצאית בהונג קונג.

מזהיר את כולכם מפני הנוכל הזה.

פורסם

תודה על הפרסום,

אמנע לרכוש ממנו.

האם ניסית לפתוח נגדו תלונה באיביי, דבר בסיסי ופשוט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שני כללים על פיהם אני נוהג בזמן רכישה ב- איביי:

1. לא מתקרב בכלל למישהו שמצוין (מהמילה 'ציון') מתחת ל- 99.6%. רק 99.7% ומעלה, בלבד. אם יש גבוה מזה - השאר מתבטלים. זהו כלל ראשון ובסיסי ובכך אני מנפה לעצמי את האחוזים הגרועים. גם אם אחד כזה הוא היחידי שמחזיק במוצר שאני צריך - לא אתקרב אליו. אחכה עד שיהיה מוצע ע"י מישהו אחר (יש ב- איביי אפשרות לקבלת דוא"ל ברגע שמוצר שאתה מחפש מתפרסם; מישהו יודע כיצד עושים זאת?).

2. כאשר ניבחר סוף סוף הספק, אגש דבר ראשון לפידבקים השליליים שלו, אם ישנם, ואראה מהם וכיצד טופלו על ידו. ספקים בעלי ציון גבוה יכילו בדרך כלל פידבק בסגנון - "לא הגיע מספיק מהר" או "הבטיח אורך של 76 ס"מ אבל בפועל היה 75.84 ס"מ". טעויות לעולם יקרו, גם אצל אלה המוערכים גבוה, אבל יש הבדל בין ספק טוב שישמור על שמו, לבין ספק של שיטת מצליח.

פורסם
תודה על הפרסום,

אמנע לרכוש ממנו.

האם ניסית לפתוח נגדו תלונה באיביי, דבר בסיסי ופשוט?

עד שהמוצר הגיע ועד שנשלח בחזרה, כבר עברו יותר מ60 יום לצערי.

פורסם

תפנה אל פייפאל, מניסיון הם מטפלים בדברים האלה מאוד מאוד מהר. (במקרה שלי לקח 5 דק', (כן, דקות זאת לא טעות) מרגע ששלחתי אימייל תלונה עד ההודעה שבה הודיעו לי שהם זיכו אותי)

פורסם

אריאל, פי פאל מבטיחים לך הגנה ועזרה בטיפול עד 45 יום מקניית המוצר. איביי נותן לך עד 90 יום בכדי לתת פידבק חיובי או שלילי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נצל"ש

הזמנתי מוצר מאיביי לפני 42 והמוצר עדיין לא הגיע.

מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות עכשיו כדי להבטיח את כספי. שלב אחרי שלב בבקשה.

מה צריך לעשות באיביי ומה בפייפאל

תודה

פורסם

כנס לפיפאל, לך לresolution center. שם תלחץ על Dispute a transaction ועל Item dispute ותבחר את העסקה המדוברת.

משם אתה צריך לבחור למה אתה עושה דיספיוט, במקרה הזה כי המוצר לא הגיע.

בגדול התהליך מאד פשוט מרגע שאתה מגיע לבחירת העסקה. אני בד"כ רושם משהו בסגנון של "item has yet to arrive, opening this dispute as a precaution" והמוכר בד"כ בסדר עם זה וטורח לעדכן משהו בסגנון של 'תן לזה עוד שבוע ואחרי זה נראה מה אפשר לעשות כדי לפתור את העניין'.

אם אתה רואה שהזמן לescalation מגיע ולא נפתר, אל תפחד לעשות escalate.

ואל תשכח שאין סיבה להתנהל איתם כמו בארץ.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...