Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מדהימה!

אחרי נסיעה אצל חבר שלי (מנהל האולם) על ה500 אבארת הרגילה אני רק יכול לתאר לעצמי איזו חוויה מטריפה זאת ה695.

שי- כבר היה איזה אחד שניסה להביא כזאת לארץ ושילם 310K אחרי ששיקר לגבי מס הרכב ותפסו אותו!זה כבר סיפור מפורסם.

כנראה שאנשים לא טפשים כמו שאתה חושב.

אחד שמוציא כזה סכום כנראה לא טיפש אם הצליח להגיע לסכום כזה כדי להוציא אותו על צעצוע מיוחד.

אחרי בדיקה קצרה ראיתי כזאת למכירה באירופה במחיר של 46,500 פאונד !! WTF??

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יאומן איך עובדים על אנשים בעיניים 'TRIBUTE TO FERRARI' עלק. אבל שאפו להם, ככה עושים כסף.

טופ גיר אמרו על הרכב הזה - Get a standard Abarth 500 esseesse and buy a Ferrari hat

מראה רכרוכי, קובייתי עם נוכחות מבישה. משתתף בצערם של הקונים, הם הולכים להיות הבדיחה הבאה ברמזורי צפון ת"א/הרצליה.

אגב באירופה 34 אלף אירו, כמעט פי 2.5 פחות. מאמין שביבוא אישי אפשר להביא אותה באיזור ה~210K על הכביש.

לגבי המחיר, אתה יכול לשכוח מלהעלות אותה על הכביש ב210K.

המחיר באירופה - 34K יורו, או בעברית - 170K. וזה לפני מיסים והוצאות.

בכל מקרה, 33% יותר כוח סוס זה + חיסכון מועט במשקל לעומת האבארט' הרגילה זה הבדל משמעותי מאוד.

Aprilia Shiver 750

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל למה לא גיר רגיל??

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב יפיפייה, אבל במחיר הזה תביא לי הלוואה קטנה של 60K בפריסה ל-5 שנים ו-BMW M1

גיא

אגלה לך סוד, לא צריך הלוואה של 60K בשביל 1M, אפילו לא של שקל אחד.. :wink:

בקשר לפיאט 500 הזו, אסכם את זה בקצרה: :roflmao::roflmao::roflmao:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה מגניב ששלוש הספרות האמצעיות ברישוי של האדומה הן 695. זה יצא ככה במקרה או שסידרו את זה בכוונה? (או שזה לא ככה בכלל ואתה סידרת את זה במחשב ויצאתי טמבל?)

פורסם

אין ספק שהיא מהירה, ספורטיבית ומסובבת מבטים ברחוב, אבל המחיר לא ריאלי בעליל... היא עולה יותר מאודי TT עם 200 כ"ס שלא רואה אותה בכל פרמטר אפשרי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אגלה לך סוד, לא צריך הלוואה של 60K בשביל 1M, אפילו לא של שקל אחד.. :wink:

בקשר לפיאט 500 הזו, אסכם את זה בקצרה: :roflmao::roflmao::roflmao:

אולי אתה יודע משהו שאני לא,

כמה עולה m1?

בקשר לפיאט הזו, לא יכלת לסכם את זה טוב יותר :wink:

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
זה מגניב ששלוש הספרות האמצעיות ברישוי של האדומה הן 695. זה יצא ככה במקרה או שסידרו את זה בכוונה? (או שזה לא ככה בכלל ואתה סידרת את זה במחשב ויצאתי טמבל?)

תהיה בטוח שזה בכוונה.

אגב אצלי האמצעיות 206

Aprilia Shiver 750

פורסם
הצהוב מדהים, הרכב נראה מדהים והביצועים בטח עוד יותר מדהימים :)

אבל המחיר :shock:

הדבר היחיד שמדהים פה הוא העובדה שמישהו אשכרה שילם 400K על הבדיחה הזאת. בעצם, אני די בספק שמישהו שילם 400K, כי ברור שזה "מחיר תדמית" ושהמחיר האמיתי נמוך משמעותית. ואם עכשיו עומר יכנס ויגיד שזה באמת המחיר ששולם בפועל, אז קחו את התדהמה הנוכחית שלי ותכפילו אותה בריבוע, ביחד עם ההכפלה של פאתטיותו של הרוכש המאושר.

הכל מוגזם לחלוטין ברכב הזה, ההופעה, הנתונים ובמיוחד המחיר.

אני רוצה כזה! (בצהוב בבקשה).

שום דבר חוץ מהמחיר לא מוגזם ברכב הזה. זאת בדיוק הבעיה. ממרחק של יותר מ-10 מטר ובעיניים לא מבינות, זה נראה בדיוק כמו 500 אבארת' שמצידה נראית כמו 500 רגילה שעולה 100+, עם צביעה מגניבה וג'נטים מיוחדים.

מצטער, את התדהמה שלי אני שומר לדברים קצת יותר מיוחדים מסופר מיני שכל מה שמיוחד בה הוא שייצרו כמה מאות בודדות ממנה. קחו אבארת' רגילה, שימו לה צ'יפ ותקבלו כמעט את אותו הפאן בפחות מחצי המחיר. אין פה שום הגיון.

אשכרה לחשוב שבמחיר דומה אפשר לקנות פאקינג 1M...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסוג המכוניות שהייתי רוצה שיהיה לשכן (פירגון), אבל בשום פנים ואופן לא בחנייה שלי. כמו כל דבר בחיים, בשורה התחתונה הכל עניין של טעם.

המחיר, לפחות הרשמי, לא נראה לי מציאותי והאמת שאפילו חצי לא הייתי מוציא על 500, אבל עובדה שאם לא אני, אז יש קונה אחר :).

תודה על השיתוף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...