Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי סעפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לנקות את המעברים הפנימיים בסעפת יניקה מאלומיניום,יש להם שכבה של כ-2 מ"מ של פיח קשה שנוצר מאדי שמן שרוף שחדרו במשך זמן רב דרך צינורית הנשם .האם מישהו התנסה במצב דומה ?

אודה להצעות אריק

פורסם

אריק שלןם

אנא ציין של איזה מכונית הסעפת ומאיזה אלומניום היא יצוקה תמונה תעזור

התקשר אלי בפרטי

תודה

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

פורסם
שלום לכולם

ברצוני לנקות את המעברים הפנימיים בסעפת יניקה מאלומיניום,יש להם שכבה של כ-2 מ"מ של פיח קשה שנוצר מאדי שמן שרוף שחדרו במשך זמן רב דרך צינורית הנשם .האם מישהו התנסה במצב דומה ?

אודה להצעות אריק

אני יכול לספר לך מה אנו עושים במנועי טיסנים, שגם הם מאלומיניום וגם שם נדבק חומר שחור, לעיתים גרוע משל מכונית, בשל חומר הדלק של טיסנים.

ראשית - אסור להשתמש בממיס שומנים קר. הוא עלול לפגוע באלומיניום.

השיטה היא לטבול את המנוע (של הטיסן) במים המכילים אבקת כביסה ולהרתיח. אחרי זמן מה של הרתחה יורד כל הפיח.

אני מניח שעבור סעפת תוכל למצוא פח של חמוצים ולהפוך את הסעפת מקצה לקצה בתהליך ההרתחה.

בהצלחה.

פורסם
אריק שלןם

אנא ציין של איזה מכונית הסעפת ומאיזה אלומניום היא יצוקה תמונה תעזור

התקשר אלי בפרטי

תודה

לא ברורה על שום מה החשאיות כאן, הרי הפורום נועד לכולם, לא? גם אני רוצה ללמוד וכמוני כל השאר (אלא אם כן מדובר במדע טילים מסווג).

פורסם

יש חומר מסיר פיח בטבילה קרה שהוא ידידותי לסביבה ("ירוק") המשווק ע"י ו.ל.ם תעשיות מתכת, רחוב ראם/בן אביגדור בתל אביב.

תתקשר ושאל כמה יעלה לך גלון.

פורסם
אנסה את שיטת ההרתחה עם חומר כביסה

תוכל לשים תמונות לפני ואחרי - שיוכלו להתרשם מהתהליך והתוצאה?

תודה ובהצלחה.

• תוכן חדש...