Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי רכב סובארו לגאסי 93, שניתן לגרוט אותו בסוף 2012.

השאלה שלי היא כזאת,יש לרכב כמה בעיות.

1. נזילת שמן קלה מאזור מחזיר השמן שליד הגיר.

2. נזילת שמן הגה כח.

חוץ מ - 2 הבעיות שציינתי, הכל תקין ועובד וגם העברתי אותו טסט ע"י שטיפה עם 2 הבעיות שציינתי בשנה שעברה, במכון בקצרין.

עכשיו לשאלתי,

אני מעוניין לגרוט את הרכב בסוף השנה ואיני מעוניין לסדר את 2 הבעיות השוליות הללו שגם ככה לא מורגשות ולא גורמות שום נזק או סכנה. (עלות התיקונים הללו היא כ - 1500 - 2500 שקלים), ומיכוון שזה לא כדאי וכו', היכן אני יכול להעביר את הרכב טסט ללא כל מניי הצקות ומריחות למינהים, באזור המרכז. תודה.

פורסם
שלום. יש לי רכב סובארו לגאסי 93, שניתן לגרוט אותו בסוף 2012.

השאלה שלי היא כזאת,יש לרכב כמה בעיות.

1. נזילת שמן קלה מאזור מחזיר השמן שליד הגיר.

2. נזילת שמן הגה כח.

חוץ מ - 2 הבעיות שציינתי, הכל תקין ועובד וגם העברתי אותו טסט ע"י שטיפה עם 2 הבעיות שציינתי בשנה שעברה, במכון בקצרין.

עכשיו לשאלתי,

אני מעוניין לגרוט את הרכב בסוף השנה ואיני מעוניין לסדר את 2 הבעיות השוליות הללו שגם ככה לא מורגשות ולא גורמות שום נזק או סכנה. (עלות התיקונים הללו היא כ - 1500 - 2500 שקלים), ומיכוון שזה לא כדאי וכו', היכן אני יכול להעביר את הרכב טסט ללא כל מניי הצקות ומריחות למינהים, באזור המרכז. תודה.

כנראה שנתת כבר את התשובה,

ולעניין הגריטה, לא ציינת מתי הטסט הנוכחי נגמר, אם עדיין לא נגמר התוקף של הטסט, ייתכן וכדאי לך להקפיא את השימוש ברכב, ע"י הפקדת הרשיונות, וכשיגיע זמן הגריטה, להפשיר את הרשיונות.

פורסם
כנראה שנתת כבר את התשובה,

ולעניין הגריטה, לא ציינת מתי הטסט הנוכחי נגמר, אם עדיין לא נגמר התוקף של הטסט, ייתכן וכדאי לך להקפיא את השימוש ברכב, ע"י הפקדת הרשיונות, וכשיגיע זמן הגריטה, להפשיר את הרשיונות.

הטסט אמור להיגמר בעוד חודש וחצי. מזה להקפיא את הרישיונות, איך זה אמור לעזור בדיוק? ..

פורסם

הקפאת הרישיון לא תעזור לך.

אם אני קורא נכון בין השורות, אתה מחפש מקום, שיעביר לך טסט ב"קומבינה".

אם לזה הייתה הכוונה - אנא המנע מלהמשיך לפתח את הנושא מעל דפי הפורום.

אם הכוונה הייתה למשהו אחר - קבל את התנצלותי.

פורסם

אני לא מנסה לעשות שום קומבינה ושום סיכון חיי אדם וכו'. הרכב במצב תקין חוץ מ - 2 בעיות שוליות שהתיקון שלהם אינו משתלם מכיוון שאני מתכוון לגרוט את הרכב בסוף השנה הקרובה בעזרת ה'. אני בסה"כ מחפש מכון קל ולא נוקשה. תודה למבינים. לילה טוב.

פורסם

הבנתי, מצעטר.

אז תבצע שטיפה של תחתית הרכב, ומייד תיגש לטסט. אם הנזילות קלות כמו שאתה מתאר, ולא יטפטף משם שמן על הראש של הבוחן, זה יעבור לדעתי בכל מקום.

פורסם

איפה אני יכול לבצע שטיפה במחיר זול פלוס אישור בלמים באזור המרכז. חשוב מקום מאוד זול ולא תחמן נצלן וכו'. . ואם אפשר בבקשה את הכתובות שלהם . ולאיזה מכון כדאי לגשת באזור המרכז, מכון קל קל שמתחשב. תודה

פורסם
הטסט אמור להיגמר בעוד חודש וחצי. מזה להקפיא את הרישיונות, איך זה אמור לעזור בדיוק? ..

להקפיא את הרשיונות, הכוונה שאתה מפסיק את השימוש ברכב לפרק זמן מסויים, ואז, שארית הזמן של הטסט נשמרת למועד שבו תפשיר את הרשיון.

זה יעזור בכך, שכאשר תוכל לגרוט את הרכב, (מבחינת שנתון), תוכל להפשיר את הרשיון, ו"יישאר" לך חודש וחצי של טסט כדי לבצע את ההליך של הגריטה (כמובן שלא תוכל להשתמש ברכב בתקופה שהרשיון מוקפא, מצד שני, לא תצטרך להעביר אותו טסט).

פורסם

זה בפירוש לא נכון.

כשאתה מקפיא את הרישיון, אתה מקפיא את התשלום בלבד. את הזמן אי אפשר להקפיא.

מועד הטסט נשאר כמו שהיה. כלומר את האגרה אתה לא משלם, אבל כשתפשיר את הרישיון תצטרך לעשות מייד טסט, אם תוקף הטסט הקודם הסתיים.

אם נלך לפי מה שרשמת, וניקח מקרה קיצוני יותר :

נניח יש לי רכב עם טסט לחצי שנה. אני מקפיא את הרישיון, ובעוד 20 שנה מפשיר, לפי מה שרשמת יהיה לי טסט לעוד חצי שנה.

האם אתה חושב, שהגיוני שרכב שעמד 20 שנה לא יצטרך לעבור טסט לפני עליה לכביש בחזרה?

שורה תחתונה - הקפאת רישיון לא תעזור לו. הוא בכל מקרה יצטרך לעבור טסט כדי להשתתף בתוכנית גריטה.

• תוכן חדש...