Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חטיפים, תחליפים זולים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתעקשות לפסק זמן מטומטמת, מצאתי שוקלדים במעדניות רוסיות ועוד מקומות במחירים מצחיקים ובאיכות טובה.

חבילת בפלות תוצרת פולין במשקל מכובד של 180 גרם נמכרת במכולות ב 6.5 ש"ח, ללא המתיקות המבחילה שבד"כ נהוגה בתוצרת הישראלית.

שוקלדים אירופאיים ב 4-5 ש"ח אריזה מלאה של 100 גרם ובאיכות מפתיעה, אפילו ארטיקים מזרח אירופאיים יתנו פייט ואף ינצחו

את התוצרת הישראלית נמכרים ב 3 ש"ח.

רק פראיירים לא משנים הרגלים.

פורסם

אם תבואו לחנויות מכשירי חשמל וצעצועים אפשר לקבל חינם בוטני קלקר שהם אחלה תחליף לבמבה, במיוחד שהם לא מתקלקלים ותמיד אפשר לשמור לאחר-כך.

packing-peanuts.jpg

פורסם

פרוקסימה,

מסכים איתך לחלוטין אבל עדיין, יש לי בעיה קטנה.

אם הייתי מתוסכל כי אני לא יכול לקנות פורשה, אז אני יכול להשאר מתוסכל עד הירח ובחזרה, מדובר במוצר היפר-פרמיום, יקר איכותי ואם אין לי את המליונים לרכוש אותו , פשוט אין לי וזהוא.

במקרה של חטיף, אתה (ואני) גוזרים על עצמנו לא לרכוש מוצר מסוים בזמן שבחו"ל אותו מוצר מאותה תוצרת עולה חצי מחיר, או שלחילופין, אותו מוצר בארץ (איזה פסק זמן אחר), שמיוצר באותו מפעל (בכלל בטורקיה), עולה בארץ חצי מחיר.

זה גורם לך להבין שהבעיה היא לא בעלויות ייצור, לא במיסים, לא במכסים ולא נעליים, פשוט תמחור שערורייתי וזה מעצבן, למרות שזאת זכותה המלאה של שטראוס-עלית לתמחר ככה או אפילו פי 2.

אנחנו בבית לא מחובבי המתוק, ארון ההפתעות אצלנו מלא בשטוחים, תפוציפס, עוגיות עבדי וכו' אבל המעט שאני כן קונה, בעקבות המלצה של אבי גם אני גיליתי לאחרונה את התוצרת הפולנית, מוצרים מאוד איכותיים, מאוד טעימים וזולים בצורה משמעותית ביותר מתוצרת הארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יצא לי לקנות לפני כמה חודשים צ'יפס לא ממותג של שופרסל.

עלה חצי מתפוצ'יפס, היה אפילו יותר טעים.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מעולם לא הייתה לי משיכה מיוחדת לפסק זמן,

אבל לא ידוע לי על העתק/תחליף/חיקוי מוצלח לדבר הזה.

בנוגע לשאר - בהחלט, אין שום סיבה להיצמד למותג.

לבמבה יש למשל קרוב ל-10 חיקויים, כמה מהם זהים לגמרי למקור,

אבל בחצי מחיר.

בשוקולד שופרסל שיחקו אותה עם שיווק תוצרת של frey,

אחד היצרנים הכי איכותיים בשוויץ, במחירים נמוכים כמובן

מזוועות כגון שוקולד-פרה ושאר מרעין בישין.

בקיצור, בפעם האלף, תמיד כדאי לקרוא את האותיות הקטנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אותי לא מעצבן שהם גובים פי 2 ויותר, התחליפים לא פחות טובים ויותר זולים ככה שאני מוצא תירוץ טוב למה לא לקנות כחול לבן.

הבעיה היחידה היא שהרשתות הגדולות לא יביאו את התחליפים האלה כדי לא לפגוע בעלית.

בעניין התחליף הטורקי, מדובר על חטיף שנקרא 2GO של עלית, והוא מיוצר עבורם במפעל טורקי ששם לוקחים את החטיף הזה ומכניסים לאריזה שכתוב עליה באנגלית PAPITA או משהו כזה. ככה מוכרים בעצם את המוצר של עלית במחיר של שקל אחד ליחידה בזמן שהמוצר של עלית נמכר בסביבות 4 וחצי ש"ח ליחידה. מדובר על מחירים לצרכן. בעלית טענו שהחטיף שלהם נעשה עם מתכון שלהם (איכותי יותר), מצד שני כל מי שטעם את שני החטיפים אמר שזה אותו הטעם ואין הבדל.

בכל אופן, המניה שלהם צונחת והשאלה היא רק מתי הם יתעוררו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחנויות הרוסיות יש 700 גרם של סניקרס תחליפי ב13 ש"ח, נקרא MR. CHOCO או משהו בסגנון. חבילה שחורה-חומה אטומה.

סניקרס יותר טעים, אבל החר* הזול הזה ממכר!

פורסם

הנס אני חייב לחלוק עליך

שוקולדים יש המון וסוגים שונים

אבל במבה יש רק טעם אחד מוכר לכולנו וקשה מאוד לחקות אותו.

כמו קולה יש דומות לה אבל אין כמוה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
פרוקסימה,

מסכים איתך לחלוטין אבל עדיין, יש לי בעיה קטנה.

אם הייתי מתוסכל כי אני לא יכול לקנות פורשה, אז אני יכול להשאר מתוסכל עד הירח ובחזרה, מדובר במוצר היפר-פרמיום, יקר איכותי ואם אין לי את המליונים לרכוש אותו , פשוט אין לי וזהוא.

במקרה של חטיף, אתה (ואני) גוזרים על עצמנו לא לרכוש מוצר מסוים בזמן שבחו"ל אותו מוצר מאותה תוצרת עולה חצי מחיר, או שלחילופין, אותו מוצר בארץ (איזה פסק זמן אחר), שמיוצר באותו מפעל (בכלל בטורקיה), עולה בארץ חצי מחיר.

זה גורם לך להבין שהבעיה היא לא בעלויות ייצור, לא במיסים, לא במכסים ולא נעליים, פשוט תמחור שערורייתי וזה מעצבן, למרות שזאת זכותה המלאה של שטראוס-עלית לתמחר ככה או אפילו פי 2.

אנחנו בבית לא מחובבי המתוק, ארון ההפתעות אצלנו מלא בשטוחים, תפוציפס, עוגיות עבדי וכו' אבל המעט שאני כן קונה, בעקבות המלצה של אבי גם אני גיליתי לאחרונה את התוצרת הפולנית, מוצרים מאוד איכותיים, מאוד טעימים וזולים בצורה משמעותית ביותר מתוצרת הארץ.

תיארתי לעצמי שמישהו יגזור גזירה שווה לנושא המכוניות, לצער כולנו זה לא המקרה.

פורסם

אם כבר דנים בנושא הזה, היום התחיל להתחמם, נכנסתי לפיצוציה, שלפתי מהפריזר טילון נסטלה חדש עם שוקולד, קוקוס ושברי עוגיות...כמעט התעלפתי כשביקשו ממני 15 שקל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הנס אני חייב לחלוק עליך

שוקולדים יש המון וסוגים שונים

אבל במבה יש רק טעם אחד מוכר לכולנו וקשה מאוד לחקות אותו.

כמו קולה יש דומות לה אבל אין כמוה.

אני דווקא מעדיף את ה "זעבמבה" הערבית, במבה בטעם זעתר שמוכרים בשוק עזה ביפו, טעם אדיר ובמקום הצהוב החולני של המקור הצבע ירוק בהיר חי.

פורסם
אם כבר דנים בנושא הזה, היום התחיל להתחמם, נכנסתי לפיצוציה, שלפתי מהפריזר טילון נסטלה חדש עם שוקולד, קוקוס ושברי עוגיות...כמעט התעלפתי כשביקשו ממני 15 שקל.

במכולת השכונתית, הוא עולה 10 ש"ח וזה גם מוגזם. אני זוכר שהעלות שלו לפני כמה שנים הייתה 7 ש"ח (אולי לא טילון זהה, אבל עדיין לא היה מדובר בטילון קטן).

אין לי שום קשר לרוסיה (חוץ מזה שגם אני יודע להעריך רוסיות נאות:)), אבל לפעמים יוצא לי להכנס לטיב טעם והממתקים שכתובים שם ברוסית ממש לא זולים. שווה לנבור?

פורסם

מחזק את מה שנאמר פה לגבי שוקולד מותג של שופרסל. ניסיתי אותו (כי היה מבצע :p ) והוא סבבה לגמרי. אנ'לא כזה מבין בשוקולדים שאני יכול לומר אם הוא 'יותר טוב מעלית', אבל הוא טעים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרטון על החטיף הטורקי כל כך עצוב...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...