Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי S2 לא מזהה את ה-SIM card

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או שפשוט לעשות גיבוי נאנדרויד פעם בשבוע\שבועיים\חודש ולשמור עותק של הרום במידה והוא CWM רום על הכונן להתקנה מריקאברי במידה ואתה נתקע כמו שנתקעת :)

אין ספק ש PSYRAX עשה פה עבודה טובה בעזרה :D

אהבתי לראות את השתלשלות האירועים:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צצו עוד כמה הפתעות לא נעימות בשיחה בפייסבוק אבל בסוף הצלחנו להתגבר...

בSGS2 יש איזה דפק בכל מה שקשור לתקייה הזאת ומומלץ מאוד לגבות אותה.

על מחשב,KTOOL או גיבוי ננדרואיד כמו שאליקו רשם!

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

פסירקס, כל הכבוד.

עכשיו שאלה, למה לעזאזל זה קורה?

יום אחד קם הגלאקסי של רוני והחליט לבצע חראקירי?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה המחיר של קוד פתוח, תיקיית הEFS אמורה להיות נעולה בצורה רצינית יותר מסתם הרשאות R/O.

אין אף סיבה שתרצה לשנות את תוכן התיקייה אלא אם כן גנבתה את הטלפון :)

ואין אף סיבה שתוכנות מהמרקט או רומים יקבלו גישת R/W לשם גם אם אתה רץ ברוט.

אודי A4

דימה.

פורסם

זאת פאשלה של סמסונג שהתגלתה בSGS2 ולא היית קיימת בSGS1.

הקובץ nv_data.bin שנמצא בתקיית EFS ובו שמורים הנתונים של הIMEI פשוט מחליט להשתנות,בדר"כ זה קורה מצריבות רומים והקובץ נפגע,אבל מאוד נדיר שזה קורה ככה סתם,למרות שרוני לא היה הראשון ששמעתי ממנו שזה קורה לו ככה סתם באמצע החיים.

סמסונג הוסיפו ועשו קובץ גיבוי בשם nv_data.bak וגם אם אין גיבוי ניתן עדיין לשחזר את המידע.

אבל הכי פשוט זה לגבות את התקייה ולשכוח מהצרות האלה.

אגב היו מקרים שאנשים רק עשו יותר גרוע ואז רק מעבדה היית יכולה לעזור להם עם התקנת לוח אם חדש,סיפור של כמה מאות שקלים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מנקודת מבט של מעבדה אין להם שום אינטרס לבנות קובץ מחדש,גם לא בטוח שיש לך את הבנאדם לעשות זאת.

יותר משתלם להם לזרוק לך מחיר של כ400 ש"ח עבודה +300-400 ש"ח על לוח אם חדש.

כאשר בפועל החלק עולה פי2-3 פחות ועבודה סביר להניח ניתן לבצע לבד.

השאלה האם צריך עדיין לבנות קובץ חדש:roll:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אצלי היו ממש תקלה אחרי תקלה. קטע מוזר בטירוף.

לא עשיתי שום שינוי לטלפון, הלכתי לישון עם 100 אחוז סוללה וקמתי עם 60 אחוז. כיביתי והדלקתי מחדש כדי שהוא ירגע (מסתבר שהיה awake כל הלילה עם מסך מכובה, ובמשך 3 שעות ניסה לשלוח נתוני מיקום, משום מה). כשנדלק היו רק 30% בסוללה ולא הייתה רשת סלולרית בכלל.

משם all hell broke loose. לקח לי זמן (בעזרת PSYRAX) להבין שמדובר ב-baseband version שנעלמה לה (הפכה ל-unknown כאמור) ושזה אומר שנדפק הקובץ בתיקיית ה-EFS. אם היה לי גיבוי הייתי פשוט מחליף והכל היה מסתדר. אבל לא היה.

גם אין לי ויפי בבית, אז כל תוכנה הייתי צריך להוריד למחשב (קובץ APK) ולהעביר עם כבל לתוך הטלפון בשביל להתקין.

אז הסתבר שהרום נדפק איכשהוא, נעלם לי הסופריוזר, לא יכולתי לקבל הרשאות לתיקיית ה-EFS שנמצאת ברוט.

לא יכולתי להתקין מחדש, לא הצלחתי להתקין GSII REPAIR בגלל זה ולכן לא יכולתי לקבל הרשאות כתיבה לתיקיית ה-EFS (זה מה שה-GSII REPAIR עושה בעצם).

לא הצלחתי להפעיל את ROOT EXPLORER בגלל הבעיות והפתרון היחיד היה לעשות WIPE DATA ולחזור לגרסה הבסיסית של הרום.

אבל אז הטלפון נתקע בבוט לופ. אז חזרתי לרום סטוק דרך ה-ODIN והוא עבד שוב.

משם דברים התחילו להסתדר - התוכנות הותקנו ועבדו היטב, וסוף סוף הצלחתי לשנות את הקובץ ב-EFS (אחרי שגיביתי אותה בחמישה מקומות שונים, ליתר בטחון :lol: ). ברגע שהקובץ שונה הקליטה חזרה בבת אחת.

משם היו עוד כמה בעיות - האינטרנט הסלולרי פתאום הפסיק לעבוד. ניסיתי להתקין מודמים אחרים - לא עזר. ואז שמתי לב שהוא מבקש קוד פתיחת נעילה ל-SIM. קוד שכמובן אין לי. אז הורדתי אפליקציה שמצאה לי את הקוד והכל חזר לעבוד.

לבסוף PSYRAX שכנע אותי לעבור מה-VILLAINROM האהוב ל-CheckROM RevoHD v6 והאמת שזה רום מגניב לגמרי. טונות של פיצ'רים ותוספות, המון קסטומיזציה. מצא חן בעיני מאוד.

עדכון מ-TB החזיר את כל האפליקציות לעבודה ועכשיו הטלפון כמו חדש...

לפחות דבר אחד טוב יצא מזה - עכשיו אני מומחה אנדרואיד :wink: (עלק)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לוח אם לגלקסי S2 עולה היום סביבות ה250 דולר, ב300-400 שקל בונים קובץ חדש.

אודי A4

דימה.

פורסם

כן,התבלבלתי קצת עם המספרים.

תיקון במעבדה עולה מעל 1000 ש"ח,לפעמים בונים קובץ ובמקרים חריגים כמו צריבת רום לא מתאים למכשיר צריך החלפה של לוח אם גם.

לא מאחל לאף אחד להגיע למצבים הזויים כאלה...:-P

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

עוד שבוע-שבועיים נקבל את הICS הרישמי.:-o

שם החולירה שרוני סבל בגללה - תוקנה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עד עכשיו נתקלתי רק במכשיר אחד שדרש החלפת לוח, אתה יכול לקרוא על זה בIANDROID.

בכול שאר הפעמים Z3X או RIFF היה יותר ממספיק בשביל לצאת מכול מצב, ובכלל אני לא חושב שאפשר בעזרת תוכנה לגרום נזק פיזי ללוח הראשי שידרוש החלפה.

אודי A4

דימה.

פורסם
שם החולירה שרוני סבל בגללה - תוקנה?

לא,לא חושב שזה קשור.

זה משהו יחודי לגלאקסי 2, ואולי לעוד כמה מכשירים.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...