Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם הנושא מתאים לפורום הזה אבל אני אנסה...

אני מאוד אוהב מכוניות כבר הרבה שנים אבל אף פעם לא יצא לי להתעמק בנושא.

יצא לקרוא בהרבה יותר מדי מקומות (שרשורים, כתבות ועוד) על מנועים.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לספר לי (הרחבה בבקשה) על סוגי מנועים וכל מיני מושגים כמו צילינדרים, בוכנות מגדשים וכו׳.

תודה מראש, עידו.

פורסם

לדעתי לא תמצא הסברים יותר טובים מווקיפדיה,תריץ מנוע בנזין,דיזל,וונקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עידו,

לא נהוג להכנס לפורום ולבקש שהמשתמשים הותיקים יכתבו לך בהרחבה על נושאים בסיסיים. אל תהיה עצלן. אם זה באמת מעניין אותך, תריץ חיפוש בפורום, תריץ חיפושים ברשת (ויקיפדיה זו באמת אפשרות טובה בתור התחלה) ואם יש לך שאלות ספציפיות על משהו שלא הבנת, אז תחזור לשאול. גם אז - אל תשאל משהו כמו "לא הבנתי איך עובד מגדש טורבו". תראה לנו שניסית להבין, תן לינק לאיפה קראת, ותסביר בדיוק מה לא הבנת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...