Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחר אני מתכוון להחליף זוג צמיגים ברכב שלי - סיאט קורדובה שנת 2000. כל ארבעת הצמיגים אצלי הם של YOKOHAMA ואני בדיוק תוהה אם זה קריטי להחליף את הזוג לאותו יצרן ודגם או שאפשר לשחק עם זה, אם זה בכלל כדאי?

יש אלטרנטיבות מומלצות, או שעדיף להשאר?

המידות הן 14/60/185 והתקציב עד 300 וקצת לצמיג.

אשמח גם להמלצה לחנות צמיגים טובה בת"א

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר להחליף זוג בודד של צמיגים, אין חובה להחליף את כל הרביעייה. אם זאת, יש להקפיד להשאיר זוג זהה על כל סרן. כלומר - זוג קדמיים זהה, זוג אחוריים זהה.

מקום טוב לרכישת צמיגים בתל-אביב הוא צמיגי אורן זיתוני שנמצא בשדרות הר ציון. יש לו מגוון ענק של צמיגים בכל המידות ובמחירים אטרקטיביים למדי. פנה אליו ובדוק מה הוא יכול להציע לך במידה הזאת ובטווח המחיר שהגדרת.

פורסם

תודה על ההפניה. דיברתי עם אורן ולצערי אין לו את היוקוהמה במידה שלי. הוא הציע לי צמיגי מרניוני איטלקיים ב 330 שקל לצמיג (לפני שהספקתי לנסות לקבל הנחות) אבל אני לא מכיר את הצמיג הזה ונוטה להעדיף את היוקוהמה שכבר מורכבים אצלי ברכב.

יש פה בפורום שרשור ישן על המרניוני האלה, אבל אני אשמח לחוות דעת עדכנית עליהם כי אני לא לגמרי פוסל על הסף..

סך הכל הרכב משמש לרוב לנסיעות ארוכות על כבישים מהירים ואין לי שום דרישות ספורטיביות - למרות שהמנוע 100 כ"ס מפתה :)

פורסם

א' - כמו שאמר לך המומחה מעלי, לפחות על אותו ציר זוג צמיגים זהה וזה אומר לא רק דגם ויצרן אלא תאריך יצור.

ב' - אם אתה מחליף רק זוג, את החדשים שים על הציר האחורי.

ג' - לגבי מחירים תנסה גם באוטו דיפו כי הם במחירי חיסול עכשיו ותמיד טוב לבדוק אצל אנטון ביפו (רחוב יפת מול חומוס אסלי) ורק לוודא שהצמיגים לא בני שנה ומעלה (יש הטבעה על דופן הצמיג של השבוע והשנה בה יוצר). לפעמים בפנצ'ריות נותנים לך מחיר חבל על הזמן אבל מסתבר שמדובר בצמיג ששכב הרבה זמן על המדף.

פורסם

בסוף היתי באמת אצל אנטון ביפו. הוא נתן לי לבחור בין מישלין לקונטיננטל ב 580 לזוג (מחיר טוב?) אז בחרתי במישלין שאמורים להיות רכים יותר וכו'. תוך כדי שהרכיבו אותם שמתי לב שהתאריך היה 2610. כלומר, הם היו מאמצע 2010. אמרתי לאחראי שם שזה לא מקובל עלי ולא מכובד עבורם למכור צמיגים בני שנה וחצי. הוא התנצל והרכיב לי את הקונטיננטל. סך הכל היה שם די בלגן וכל העסק הזה לקח איזה שעה או יותר, ומזל ששמתי לב לקטע עם המישלין, אבל בסוף יצאתי עם צמיגים חדשים תוצרת גרמניה במחיר שתכננתי להוציא.

פורסם

טוב עשית שלא התפשרת על התאריך. תחשוב כמה אנשים שלא מודעים לזה אוכלים אותה ככה. מצד שני לאנטון יש מחירים מצוינים, יש חומוס טוב ממול ופתוח בשבת. קצת בלאגן אבל שווה את המחיר.

פורסם
טוב עשית שלא התפשרת על התאריך. תחשוב כמה אנשים שלא מודעים לזה אוכלים אותה ככה. מצד שני לאנטון יש מחירים מצוינים' date=' יש חומוס טוב ממול ופתוח בשבת. קצת בלאגן אבל שווה את המחיר.[/quote']

כן, שווה את המחיר אם מוודאים שמקבלים צמיגים טריים מתוצרת ראויה.

• תוכן חדש...