Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני שבועיים קיבלתי את הפאביה החדשה שלי.

השבוע שמתי לב שיש רעשים מאד מעצבנים מכיוון הפלסטיק שבאזור מחווני המהירות והסל"ד.

במיוחד זה מחריף בכביש קצת משובש או על פסי האטה.

זה לא סוף העולם, אבל קצת מבאס לשמוע את זה ברכב בן שבועיים שנסע כ 200 ק"מ סה"כ.

האם יש מה לעשות עם דבר כזה?

תודה מראש.

פורסם

מניסיון בפאביה דומה,חדשה גם

יש בעיה בחלק מהמכוניות עם שכבת בידוד שנמצאת בין הלוח שעונים לחיפוי החיצוני שלו

במוסך בנתניה ברגע שהשמעתי לו את הרעש,הוא ידע ישר על מה מדובר תוך 15 דק' סידרו את זה ועכשיו שקט.

תלחץ על הפלסטיק שסביב ללוח שעונים אם הרעש שאתה מתאר מגיע משם אז תשמיע את זה במוסך.

פורסם

M.B. תודה רבה.

זה בדיוק מה שאתה מתאר, אם אני לוחץ על הפלסטיק מסביב ללוח שעונים,

הוא משמיע צליל קצת הזוי כזה, כאילו לחצתי על אפרוח צעצוע של ילדים קטנים :-)

מישהו מכיר מוסך מומלץ של סקודה בתל-אביב?

פורסם

ממה שהבנתי, כנראה שהפלסטיק לא הכי איכותי שם (התייבש או משהו כזה).

הם פירקו את הפלסטיק באזור לוח השעונים,

שמו איזה ספריי, וחיברו חזרה.

הרעש נעלם לחלוטין.

פורסם

תתרגל, יצוצו עם הזמן רעשים חדשים.

רשמים אחרי שנה עם הפאביה:

1) כל פעם שהכביש קצת משובש האבזם של חגורה של הנוסע (במידה ואין) קופצת ומרשרשת, צריך להדביק כנראה חתיכת סיליקון על המעצור של האבזם.

2) הפלסטיקה בדלת של הנהג גם קצת התחילה להשתחרר ומרשרשת, כנראה בגלל שזו הדלת העיקרית שמשתמשים בה.

3) דפקט בתכנון של תא הכפפות העליון, אם שמים שם משהו קשיח לדוגמה עט, הוא קופץ ומרעיש. הפתרון שלי, חתיכת מרבד גומי פתרה את הבעיה.

בניגוד לך, אין לי (עדיין) רשרושים בלוח שעונים :lol:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מניסיוני, בדר"כ פותחים את לוח השעונים כדי להעביר חיווט כזה או אחר של מיגון וזה הגורם לרעשים וזמזומים מיותרים.

הזמזומים המעיקים ביותר המופיעים הם מאיזור המגש האחורי, הוא נוטה להתחיל להרעיש עם צבירת ק"מ ושלל חבטות על כבישי ארצנו ה"נפלאים". במקרה כזה הפתרון קל מאוד - להשים פיסת ספוג / דבק דו"צ (בלי להסיר צד אחד של הדבק) ולהתראות לרעידות וזמזומים.

זמזומים מדלת הנהג לא היו אצלי ככה סתם, רק בהפעלת מערכת השמע הופיעו זמזומים כאלה ואחרים שנעלמו עם החלפת הרמקולים והרכבתם על הגבהת עץ - במקום הגבהת הפלסטיק המקורית, רועדת ומזמזמת.

car_me, זה לא דפקט - תא הכפפות העליון אינו מיועד לכך. בתא הכפפות ה"רגיל" ישנו מקום יעודי לעט / עפרון, עם שני קליפסים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני נוסע 3 חודשים עם הפאביה שבמבצע

בנוסף לכל הרעשים יש גם רעש בכל עצירה או כשנוסע מתישב על האוטו של מתכת כמו של אוטו ישן

היתי בסקודה המרכזי בפתח תקווה ואמרו לי שזה הרעש של הברקסים

מענין אם אצלכם זה גם ככה

פורסם

לחיים הרעש של החריקות של "הברקסים" יעלם במשך הזמן שהאוטו יצבור קילומטרים, גם אצלי היה רעש של חריקות מאחורה ממש בהתחלה כל פעם שבלמתי ושמישהו התיישב או קם מהספסל האחורי וזה נעלם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
גם אני נוסע 3 חודשים עם הפאביה שבמבצע

בנוסף לכל הרעשים יש גם רעש בכל עצירה או כשנוסע מתישב על האוטו של מתכת כמו של אוטו ישן

היתי בסקודה המרכזי בפתח תקווה ואמרו לי שזה הרעש של הברקסים

מענין אם אצלכם זה גם ככה

לחיים הרעש של החריקות של "הברקסים" יעלם במשך הזמן שהאוטו יצבור קילומטרים, גם אצלי היה רעש של חריקות מאחורה ממש בהתחלה כל פעם שבלמתי ושמישהו התיישב או קם מהספסל האחורי וזה נעלם.

הרעש תקין והוא יחזור לאחר שיעלו את הרכב על ליפט או לאחר טסט.הרעש קיים כמעט בכול רכב חדש ממשפחת VAG.

הרעש לקראת עצירה סופית של הרכב בזמן בלימה גם הוא תקין והוא לא ייעלם אף פעם.

איזה כייף לי :)

פורסם

היה גם אצלי בפאביה חדשה אחרי 200 ק"מ.....

אותו רעש שאתה מתאר מלוח השעונים...נכנסתי למוסך...תוך 20 דקות יצאתי משם והרעש כלא היה....

לא התעניינתי יותר מידי בגורמים ובאופן הטיפול, אני מניח שמדובר בהתקנה מקומית ותוצאותיה.

• תוכן חדש...