Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחנות או לא לחנות זאת השאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הסר ספק, אם יש ספק אין ספק.

לא חונים.

שפת הכביש (המדרכה) צבועה באדום לבן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מותר לחנות רק לרכב מתוצרת צרפת, בגלל הצבעים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה שצילם אמר שזה צולם ברמת ישי באזור המסחרי, יש מישהו שמכיר ?

ויש מצב שבצד ימין ושמאל באמת זה מקום המיועד לחניה אבל צבעו גם את החלק האמצעי סתם מטמטום :?

פורסם

1) לחנות! אבל לא שם.

2) לחנות, ועוד איך לחנות! על המדרכה.

3) לחנות, לדפוק תאמ'-אמא של החנייה, עקום כך שאי אפשר יהיה לפתוח עליך דלתות (הברברים האלה), שלא יהיה מעבר של הולכי רגל או עגלות לילדים (הברברים האלה), ולכוון את הרגישות של האזעקה מ"בועל בניין נפל מקומה 10 על הגג" או מ"מיאו, חתולה על המכסה מנוע" ל"הולך רגל, אתה עומד במרחק 100 מטרים מרכוש פרטי. עבור למדרכה ממול או שאפתח באש ממזל"ט תקיפה החג מעל לרכב" (אוף, הברברים האלה, שלא יתקרבו אליי בכלל!)

4) לצבוע את השפה הלבנה בשחור עם לורד, ולקרוא לזה פסל סביבתי, ולחנות שם.

5)לצבוע את האדום עם טוש צהוב זוהר ולהגיד שרק "עמדת לשם העלאה והורדה של נוסעים".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...