Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נטול השכלה בכלל.

תמיד טענתי ש"אוכפי החוק" הם אנשים טיפשים רפויי השכלה.

את זה הם הרוויחו ביושר.

הכתבה הזאת רק מעצבנת אותי. זה נחמד לצחוק על זה מהצד. אבל לרגע זה גורם לך להבין באמת עד כמה המצב חמור כאן

בחלוקת תפקידים והענקת סמכויות!

בדיוק כמו שני האדיוטים המככבים בערוץ 10 בצינור לילה שהחנו את רכבם- ניידת אור ירוק (אותה ניידת שמשמשת אדיוטים כאלו לחלוקת קנסות לנהגים על עבירות כאלו) על המדרכה בטענה שהם באכיפה וירדו לשתות קפה!

ואם זה מעצבן, הודיעו למערכת הצינור שהשוטרים הושעו מתפקידם עקב האירוע הזה.

וכמה ימים אח"כ גילה שוב את הניידת שוב באותו מקום שוב אותם שוטרים ושוב שותים קפה!

משטרת ישראל למדה לשקר , ולעוות מציאות לטובתה על מנת "שירדו לה מהוריד" .. מה שניקרא מעניין לה את התחת!

חבל מאוד. מעניין בעוד כמה מקרים משטרת ישראל מעוותת כך את המציאות לטובתה!

זבלים מטומטמים מתנהגים לא שונה מגאנגסטרים! לי מותר לך אסור! למה? כי אני אמרתי!

טפיייי עלייכם לא יכול לראות אתכם!!!!! :evil::bad-word::fist::splat::snipersmi:2gunfire::twisted:

סליחה,הייתי חייב לפרוק.

פורסם
נטול השכלה בכלל.

תמיד טענתי ש"אוכפי החוק" הם אנשים טיפשים רפויי השכלה.

את זה הם הרוויחו ביושר.

הכתבה הזאת רק מעצבנת אותי. זה נחמד לצחוק על זה מהצד. אבל לרגע זה גורם לך להבין באמת עד כמה המצב חמור כאן

בחלוקת תפקידים והענקת סמכויות!

בדיוק כמו שני האדיוטים המככבים בערוץ 10 בצינור לילה שהחנו את רכבם- ניידת אור ירוק (אותה ניידת שמשמשת אדיוטים כאלו לחלוקת קנסות לנהגים על עבירות כאלו) על המדרכה בטענה שהם באכיפה וירדו לשתות קפה!

ואם זה מעצבן, הודיעו למערכת הצינור שהשוטרים הושעו מתפקידם עקב האירוע הזה.

וכמה ימים אח"כ גילה שוב את הניידת שוב באותו מקום שוב אותם שוטרים ושוב שותים קפה!

משטרת ישראל למדה לשקר , ולעוות מציאות לטובתה על מנת "שירדו לה מהוריד" .. מה שניקרא מעניין לה את התחת!

חבל מאוד. מעניין בעוד כמה מקרים משטרת ישראל מעוותת כך את המציאות לטובתה!

זבלים מטומטמים מתנהגים לא שונה מגאנגסטרים! לי מותר לך אסור! למה? כי אני אמרתי!

טפיייי עלייכם לא יכול לראות אתכם!!!!! :evil::bad-word::fist::splat::snipersmi:2gunfire::twisted:

סליחה,הייתי חייב לפרוק.

צריך לעשות אפשרות ל'לייק' בפורום, נראלי יעיל ביותר !

כל מילה בסלע.

פורסם

אבל הוא באמת "אידיוט טיפש גמור" זה הרי ברור, אני לא מאמין שבזבזו מקום לכתבה בעיתון בשביל דבר כזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למה להסתכל על הצד השלילי?!

הוא אומנם ככל הנראה לא בחור חכם,אבל לפחות הוא הגון.

הרי בסופו של דבר,הוא יכל לשתוק,לקרוע את הדף בפנקס אצלו,לא לשלם דבר ואיש לא היה יודע על הסיפור.

הוא בחר במקום להיות הגון ולציית לחוק.

כמה כאלה אתם מכירים? כמה ממכם היו נוהגים אותו הדבר?

• תוכן חדש...