Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחרונה איבדתי בצער רב את רכבי (לנטיס 95.. כבר לא עושים כאלה). ואני מעוניין לקנות רכב חדש.

האופציות שלי הן:

רנו קליאו - עשיתי נסיעת מבחן ולא אהבתי

פאביה\פולו\איביזה 1.4 במבצע - מבין השלוש אני די סגור על האיביזה. מתכנן להוסיף צבע, חישוקים קלים וחיישני רוורס כך שעלות על הכביש היא בערך 75K.

גולף 2008 1.4TSI Emotion - רכב שנמצע במשפחה ויכול להמכר לי באותו מחיר של האיביזה, בדיוק עבר החלפת גיר (בגלל הבעיות של ה DSG). נסע 75K עד עכשיו, מתוחזק ברמה מאוד גבוהה וללא תאונות רציניות.

ככה שהאפשוריות שלי הצטמצמו לאיביזה או הגולף (אם מישהו חושב על עוד אפשרות טובה אני אשמח לשמוע - גם בתוספת תשלום לא גדולה).

אני סטודנט באזור המרכז ובד"כ נסיעות של עד כ 50 ק"מ בפקקים\נסיעה עירוניות, חשובים לי צריכה נמוכה, נוחות נסיעה ואמינות (כמו כולם אני מניח).

כפי שאני רואה את זה היתרונות של האיביזה הם:

* אחריות (אומנם רק שנתיים)

* אמינות - חלקים פשוטים וחדשים

* עלות אחזקה (גם בשל שני הבולטים למעלה) משמעותית יותר נמוכה

* רכב מהניילונים זה תמיד כיף

היתרונות של הגולף הם:

* מנוע משמעותית יותר חזק (140 כ"ס מול 86 כ"ס)

* רמת גימור יותר גבוהה

* נוחות נסיעה של DSG (במיוחד לעומת גיר ידני בפקקים)

כרגע אני נוטה ללקנות את האיביזה כי אני קצת מפחד מהחזקה של הגולף.

אשמח לשמוע דעות בנושא.

תודה :)

פורסם

אם אין לך בעיה עם גיר ידני אין ספק שהדיל של האיביזה הוא הכי משתלם היום לרכב חדש. הגולף כבר בת 4 ולא באחריות ואין לדעת איזה עוד צרות יהיו עם הרכב הזה, במיוחד כשאתה אומר שאתה סטודנט ואתה צריך ראש שקט לכמה שנים.

• תוכן חדש...