Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי רדיו דיסק באוטו מיצובושי סופר לנסר 94 ואחרי ההחלפה נוצרה לי בעיה

התאורה באזור של המהירות וכל המחוגים לא נדלקת.

המנורה האחורית בצד שמאל לא נדלקת בכלל והמנורה האחורית בצד ימין נדלקת ברגע שמנסים להדליק את האור באזור של המחוגים וכל זה.

פורסם

אני מכיר את התקלה הזו, כניראה חיברו את הרדיו דיסק לחוט בצבע כתום ששיך לתאורה של לוח השעונים (לרוב החוט בצבע כתום ורשום עליו ILUMATION משהו כזה).

יש לנתק את הרדיו דיסק ולחווט אותו מחדש בזהירות מבלי לגרום לנזק וטעויות.

אגב כאשר מתחברים על החוט המדובר אז נשרף פיוז של התאורה הפנימית, לאחר תיקון החיווט תחליף פיוז.

פורסם

הייתה לי בדיוק בדיוק את אותה הבעיה, וזה היה כתוצאה מחיבור החוט שציינתי קודם וזה גרם לפיוז של התאורה להישרף וכל התאורה מאחורי הרכב של הברקס ולוחית רישוי לא עבדו, אחרי שתיקנתי את הטעות בחיווט החלפתי פיוז והכל הסתדר.

פורסם

אבל חלק מהתאורה האחורית עובדת

רק הפנס האחורי שמאלי לא עובד

הפנס הימני כן עובד

והפיוץ בטוח נשרף?

פורסם

אז תבדוק אולי הנורה נשרפה מה הבעיה לבדוק?..

לגבי התאורה הפנימית אם זה קרה לאחר חיבור הרדיו דיסק אז בטוח שיש טעות בחיבור נקודה אין לי עוד מה להוסיף נשאר לך רק לנתק ולבדוק.

פורסם

בדקתי ואין לי חוט כתום ברדיו החדש ולא בחיבורים של האוטו, זה אולי בצבע אחר?

אבל היה לי ברדיו הישן שם הוא פעל כחוט צהוב.

פורסם

לחוטים ברכב לחיבור הרדיו מגיע גם חוט לתאורה חניה בצבע ירוק אם פס שחור .חוט זה הוא ללא שימוש . אם השתמשתה עם החוט הזה להארקה הוא ישרוף את הפיוז של החניה . עלך לנתק חוט זה ולהחליף פיוז אור חניה בבית הפיוזים שבתא המנוע .

• תוכן חדש...