Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין לקנות רכב ואני מתלבט אם לקנות רכב יד שניה או רכב חדש מליסינג עם אופציות מימון.

השימושים שלי באוטו הם פעמיים-שלוש בשבוע נסיעות של כ-30 ק"מ לכל כיוון ופעם בשבועיים נסיעה של כ-100 ק"מ לכל כיוון.

כל הנסיעות הן במישור אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם מכוניות בעלות נפח מנוע קטן.

חשוב לי שהמכונית תהיה קטנה, אוטומטית, חסכונית ואם אפשר גם יפה..

כעת ההתלבטות שלי היא כמה להשקיע ובמה.

אני לא רוצה לקנות מכונית זולה וישנה שאני אצטרך להשקיע הרבה בטיפולים ובתיקונים כי הייתה לי כזאת ודי נכוויתי מזה...

ראיתי שאפשר לקנות מכוניות מיני חדשות במחיר של כ-60K-65K דרך ליסינג ואז אני יכול לקבל אופציות מימון נוחות ושקט נפשי...

השאלה שלי האם כדאי באמת להשקיע במכונית חדשה או שעדיף לחפש יד שניה?

איזה דגמים עדיפים במחירים האלה?

ואם כדאי לקנות בליסינג אז איזה חברות מומלצות?

מה נחשב לאופציות מימון טובות?

תודה רבה מראש :)

פורסם

אם הנסיעות מישוריות ואתה לבד או עוד משהו לא תהיה שום בעיה לכאלה רכבים,אני מאמין ב65 אבל לא תמצא רכב מיני אוטומט,אלא יותר באזור ה 70.

תבדוק את היונדאי I10 יש גם פיקנטו אך צריך לחכות כ חצי שנה לרכב אולי לליסינג יש רכבים חדשים עם 0 ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני באמת הולך על רכב חדש אז איזה דגמים מומלצים?

ראיתי עד עכשיו תגובות על יונדאי i10 ופיג'ו 107. יש עוד דגמים?

דרך איפה כדאי לי לקנות?

יש חברות ליסינג מומלצות? עד כמה המחירים משתנים בין החברות?

פורסם

היי,

שתי האופציות טובות וראויות,

עם יתרון בביצועים ליונדאי (עד כמה שניתן עם נפח מנוע 1.1 :-D),

ויתרון לפיג'ו, בבטיחות(6 כריות אוויר), מחיר (59K) וצריכת דלק (14.5 ק"מ לליטר בממוצע).

בין חברות הליסינג יש הבדל בתנאי התשלום.

בהצלחה,

ענת

אוויס

אם אני באמת הולך על רכב חדש אז איזה דגמים מומלצים?

ראיתי עד עכשיו תגובות על יונדאי i10 ופיג'ו 107. יש עוד דגמים?

דרך איפה כדאי לי לקנות?

יש חברות ליסינג מומלצות? עד כמה המחירים משתנים בין החברות?

פורסם

אם יש לך אפשרות לרכב חדש אז לך על רכב חדש, בדיוק מהסיבה שאמרת טיפולים ותקלות.

לגבי דגמים, יונדאי i10 i20 מזדה 2 חמודה בעיני.

לגבי חברות יש לך את שלמה את אלבר שהן מצויינות.

בהצלחה.

פורסם

אגב שים לב שמחירה של 107 עלה לאזור ה 76 החל מחודש פברואר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...