Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה להמלצה למקום אמין לבדיקת רכב לפני קניה באיזור נתניה.

ובאותו נושא, מדובר במקרה בפורד פוקוס. האם כדאי לבצע את הבדיקה במוסך מורשה שלהם וכך אולי הם יואילו בטובם להגיד לי מה ההיסטורה של הרכב אצלם מבחינת טיפולים שעבר ? (הוא טופל רק במורשים). פשוט החברה ממנה אני קונה את הרכב (ליסינג לשעבר) לא מוכנה לתת אישור למוסך אישור להגיד לי איזה טיפולים ביצעו עליו.("זה הנוהל")

אגב מה העלות המשוערת של בדיקה מסוג זה?

תודה מראש ואחלה יום.

פורסם

ואתה עדיין קונה מהם?

הרי אם לא היה להם מה לסתיר הם היו שמחים לשתף את המידע

שומר נפשו ירחק, לא נוהל ולא בטיח שקרים נטו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מדובר על חברת אלדן. אולי לא הכי אידיאלי אבל גם לא איזה חאפר ברחוב ואני גם יודע שהטיפולים נעשו במוסך מורשה.

איפשהו אני מסוגל להבין אותם שהם לא יתחילו להתנהל מול המוסכים על כל לקוח שרוצה לרכוש רכב, כמובן שקבלתי מהם היסטורית טיפולים (שוטפים) ותוצאה של בדיקת הרכב שנעשתה לצורך מכירתו שמההבנה הבסיסית שלי נראת תקינה, אבל כאמור אני רוצה לקחת אותו לבדיקה, ואני חוזר לשאלה - איפה?

פורסם

אתה יכול להבין אותם?

מוכרים לרך רכב בעשרות אלפי שקלים ומסרבים לתת לך את ההסטוריה שלו.

שיהיה בהצלחה!

אתה עוד חדש פה בפורום, תעשה לעצמך טובה, תעשה קצת חיפוש על מגרשים וחברות ליסינג.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

gomo שלום,

חברת אלדן מטפלת ברכביה במוסכים מורשים וע"פ הוראות יצרן.

טרם מכירת הרכב, כחלק מתהליך הכנתו למכירה, הרכב עובר בדיקה של מכון רישוי.

הבדיקות נעשות במכון חיצוני לאלדן ומהוות עבורנו אינדיקציה אובייקטיבית למצב הרכב. כפי שנאמר, אין באפשרותנו לתת לכל לקוח

שמתעניין ברכב אישור לגשת למוסך לקחת את ההיסטוריה של הרכב, וגם אין צורך בכך, מכיוון שהלקוח מקבל את בדיקת הרישוי

שנעשית לרכב והיא מהווה את מצב הרכב האובייקטיבי והנכון לאותו יום.

ברגע שרכב עובר בעלות על שם הלקוח הוא יכול לבקש מכל מוסך מורשה את ההיסטוריה של הרכב.

בעניין הבדיקה כל מכון רישוי יכול לבצע בדיקות לפני רכישה, בכל מקרה אני ממליצה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך למען השקט

הנפשי שלך.

בהצלחה,

מיטל מאלדן

פורסם
gomo שלום,

חברת אלדן מטפלת ברכביה במוסכים מורשים וע"פ הוראות יצרן.

טרם מכירת הרכב, כחלק מתהליך הכנתו למכירה, הרכב עובר בדיקה של מכון רישוי.

הבדיקות נעשות במכון חיצוני לאלדן ומהוות עבורנו אינדיקציה אובייקטיבית למצב הרכב. כפי שנאמר, אין באפשרותנו לתת לכל לקוח

שמתעניין ברכב אישור לגשת למוסך לקחת את ההיסטוריה של הרכב, וגם אין צורך בכך, מכיוון שהלקוח מקבל את בדיקת הרישוי

ברגע שרכב עובר בעלות על שם הלקוח הוא יכול לבקש מכל מוסך מורשה את ההיסטוריה של הרכב.

בעניין הבדיקה כל מכון רישוי יכול לבצע בדיקות לפני רכישה, בכל מקרה אני ממליצה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך למען השקט

הנפשי שלך.

בהצלחה,

מיטל מאלדן

אני קיבלתי את ההיסטוריה של הרכב שלי (גטס, שנרכש מכם) טרם התקבל הרכב לידיים שלנו, איך זה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני קיבלתי את ההיסטוריה של הרכב שלי (גטס, שנרכש מכם) טרם התקבל הרכב לידיים שלנו, איך זה?

dorsht שלום,

אינני מכירה את המקרה הספציפי שאתה מעלה ולא יודעת מה יכולה להיות הסיבה לכך.

כנראה שלעיתים יש מקרים יוצאים מהכלל.

מיטל מאלדן

פורסם

תעשה בדיקה ב"אלדר" בבעלות שמעון ביסמוט באיזור תעשיה הישן בנתניה ותלך לישון טוב בלילה. זה אמור לעלות איזה 500 שקל בערך.

פורסם
...כפי שנאמר, אין באפשרותנו לתת לכל לקוח

מיטל,

את הניירת של היסטורית הטיפולים אתם צריכים לבקש מהמוסך ולהציג אותה לכל לקוח פוטנציאלי.

האמינות והערך הממשי של בדיקה במכון קל וחומר שהיא "מוזמנת" על ידכם מוטלת בספק.

השילוב של היסטורית התחזוקה והבדיקה שנעשתה בהזמנתכם היא זאת שצריכה לגרום לרוכש הפוטנציאלי לקחת את הרכב לבדיקה בלתי תלויה במכון שהוא בחר.

מה תעזור לרוכש היסורית הטיפולים אחרי שכבר רכש את הרכב?

מניעת גישה לכל פרט הנוגע להיסטורית הרכב נגועה בחוסר תם לב.

כשאני מוכר רכב, אני קודם כל מציג את הקבלות והיסטורית הטיפולים, מי שלא פועל כך, כפי הנראה יש לו מה להסתיר.

כנראה שבמקרה שלך, לא היה מה להסתיר.

פורסם
מיטל,

את הניירת של היסטורית הטיפולים אתם צריכים לבקש מהמוסך ולהציג אותה לכל לקוח פוטנציאלי.

האמינות והערך הממשי של בדיקה במכון קל וחומר שהיא "מוזמנת" על ידכם מוטלת בספק.

השילוב של היסטורית התחזוקה והבדיקה שנעשתה בהזמנתכם היא זאת שצריכה לגרום לרוכש הפוטנציאלי לקחת את הרכב לבדיקה בלתי תלויה במכון שהוא בחר.

מה תעזור לרוכש היסורית הטיפולים אחרי שכבר רכש את הרכב?

מניעת גישה לכל פרט הנוגע להיסטורית הרכב נגועה בחוסר תם לב.

כשאני מוכר רכב, אני קודם כל מציג את הקבלות והיסטורית הטיפולים, מי שלא פועל כך, כפי הנראה יש לו מה להסתיר.

.

שלום dorsht,

הסיבה שלא נותנים את ההיסטוריה מהמוסך היא בירוקרטית בלבד. אנחנו לא מסתירים שום דבר,

הלקוח כן מקבל את היסטוריית הטיפולים כפי שמתועדת באלדן וזה מספק.

בלי קשר, אנו תמיד ממליצים לקחת לבדיקה חיצונית ולא תלויה וזו הייתה ונשארת ההמלצה,

גם אם היינו נותנים את היסטוריית הטיפולים ממחשבי מוסכי היבואן.

מיטל מאלדן

פורסם
הלקוח כן מקבל את היסטוריית הטיפולים כפי שמתועדת באלדן וזה מספק.

תלוי את מי?

פורסם

כשחבר קנה פורד פוקוס משלמה סיקסט, גם סירבו לתת לו היסטוריית טיפולים מהמורשה.

לקחתי את מספר הרכב ופשוט התקשרתי מוסך-מוסך לכל המורשים שלהם. הרבה מאוד סירבו לתת לי כל ביס של מידע, אך הסברתי שאני קונה את הרכב ולא רוצה ליפול על משהו שעבר תיקון מאסיבי (בסגנון "אני פונה ללב שלך") עד שהגעתי לפקידה אחת ממוסך במרכז שהסכימה לפקסס לי את כל המידע הדרוש.

אם זה עד כדי כך חשוב לך, תנסה לעשות את מה שאני עשיתי.

(החבר, בסופו של דבר, קנה את הפורד שלו. סתם שתדעו)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...