Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני מתכוון לכזו המיועדת למזג אוויר ישראלי (שכידוע ברובו חם ולח, אבל בחורף - אללה יוסתור). כמו כן אני מבקש סימוכין וניסיון אישי לאורך זמן ולא בסגנון "שמעתי ש.." ו- "לחבר בצבא יש...".

הסיבה מאד פשוטה: מבחני דרכים לנעל בתנאי מעבדה ולאחר מכן בשלבי הניסוי בשדה הם דבר אחד, אבל שרידות והכי חשוב - נוחות, הם דבר שני. דבר חשוב.

בזמנו בשירותי הצבאי, סופקו לנו נעלי חי"ר מה שנקרא אז "קלות" וגם אבוי לבושה - נעלי בד/גומי צרפתיות שלאחר מכן יוצרו בהעתק כאן בארץ. זה היה חרא והשני היה דרעק. כיום ממרום גילי אני מודע לחשיבות הנעליים ומעוניין לתת במתנה נעליי לוחם טובות לבחור צעיר ואינני יודע מה והיכן לרכוש.

מודה לכם מראש ושבת שלום.

פורסם

קח בחשבון שאם הוא סדירניק (מילואימניקים יכולים להחליק כזה דבר), הוא לא יוכל להשתמש בנעליים שונות משאר הלוחמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה עבור התגובות המהירות והעיניניות; לא דייקתי, אבל הבחור בן 17 ורגליו הפסיקו לגדול :wink: . יש לו עוד זמן עד הגיוס והן לא מיועדות לצבא. שוב תודה ואשמח לעוד מידע.

פורסם

כשאני הלכתי לעבודה עם נעלים צבאיות (במוסך) הן שרדו חודשיים ואז התפרקו בגלל השמן והתנאים.

נעלי עבודה ב110 שקל עם ברזלים החזיקו למעלה משנתיים ויכלו עוד (אבל התפטרתי).

הכל תלוי מה המטרה. נעלים לעבודה מאומצת כדאי לקנות כאלו עם סוליה מתאימה לתנאים, כמו שמן וכדומה. נעלי הליכה צריך נעלים אחרות. אישית הייתי ממליץ על המגפיים עם הגומי בצדדים, שכחתי את השם שלהם, משהו גרמני, עם מדרסים מותאמים בעוד 100 שקל. סהכ 500 שקל ויש לך נעלים מאוד איכותיות. אפשר גם עם ברזלים מקדימה. נראה לי מילר או משהו כזה. אפשר להשיג בכל חנות כלי עבודה וטיולים.

פורסם

אם אני זוכר נכון, החברה בפלס"ר אצלנו (401) הסתובבו קבוע עם נעל בשם סקאפה או סקארפה, מותג איטלקי לנעלי hiking, כיום הצבע מכניס לחיר נעליים משודרגות דרסטית, אנסה לאתר את שם המותג.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אתה מדבר על אלה?

49540970.jpg

כי אם כן, אז הן כבר נכנסו (אני יודע בוודאות על גבעתי).

אם לא, אתה יכול לפרט עוד קצת?

• תוכן חדש...