Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני מספר שבועות קניתי הונדה ג'אז לאחר שהייתי עם מאזדה 2 במשך 4 שנים.

אני שומע בדרך כלל מוזיקה אלקטרונית והייתי מאוד מרוצה מהמערכת שמע במאזדה מהמערכת המקורית גם מאיכות הסאונד ומהווליום.

כרגע, בהונדה ג'אז אני מעדיף לנסוע ללא מוזיקה בכלל כי הסאונד מאוד מעייף, לא מפורט וחסר דיוק.

השאלה שלי היא מה לעשות כדי לשפר את זה?

האם השיפור צריך להיות ב-HU? ברמקולים?

אשמח להכוונה,

תודה

פורסם

ברמת העיקרון, כמה שפחות...

אבל יותר חשוב לי להבין איפה נוצר הצוואר בקבוק מבחינת האיכות, אם זה במקור הפיענוח, בהגברה או ברמקולים.

אז אוכל לדעת איך נכון יותר לתכנן את התקציב.

פורסם

כל רכיב טוב שתשים ותחבר אליו רכיב פשוט יישמע פשוט,לכל חלק יש פה משמעות,

אך בד"כ לפי ההמלצות בפורום צריך להחליף את הרדיו דיסק המקורי,ברדיו דיסק אחר,שינוי זה כרוך בקניית מסגרת פלסטיק תואמת.

פורסם

תודה,

אני קצת חושש לפרק את הרכב מטעמי אחריות וכו ולכן מעדיף לעשות את השינויים המינימליים האפשריים שיכולים להשפיע על הסאונד.

בגלל זה את ההרכבה אני שוקל לעשות במוסך מורשה.

• תוכן חדש...