Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות עד לפני שנתיים המידה 185.55.15 לא הייתה מציאה, היה קשה מאוד למצוא צמיגים במידה הזו (ועל אחת כמה וכמה צמיגים של מותגים מוכרים).

אני מאמין שמאז חלו שינויים במבחר ההיצע של המידה הזו, בעיקר תודות לאלפי מאזדה 2 שיצאו ועודיהן יוצאות בימים אלו משירות ליסינג.

ה T1R הוא צמיג ספורטיבי שאוחז מצויין ולא נגמר כל כך מהר כמו שרשמו כאן, בטח לא אצל מי שנוהג רגוע. אחרי 30,000 ק"מ אני לא רואה שום סימני בלאי מואצים מלבד שחיקה טבעית בכתפי הצמיג, שחיקה שקיימת בכל צמיג שעבר כמה עשרות אלפי קילומטרים ועל אחת כמה וכמה על צמיג שבעליו נהנה לתקוף סיבובים מפעם לפעם. החסרון העיקרי שלו הוא שהוא רועש, אבל זה טיבם של צמיגים ספורטיביים.

הפאלקן 912 שהוצעו לך כאן נשמע לי כמו בחירה אידאלית בין מחיר, אחיזה, אורך חיים ונוחות. הוא על הכוונת שלי בהחלפה הבאה.

צמיג נוסף שקיים במידה ולא הוזכר הוא היוקוהמה S DRIVE שאמור לתת ביצועים דומים ואף טובים יותר מה T1R במחיר דומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...