Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי סיאט איביזה 2002 , אני מעוניין לקנות לה ג'אנטים מידה 15 4 ברגים !

רציתי להתייעץ איזה צמיגים כדיי לי לקנות לה ובאיזה מידות זה הולך היום , אני לא כל כך מבין במידות ובחברות . אני מעוניין להשקיע בסכום עד 2000 שקל . .

תודה :)

פורסם

רכשתי גאנטים מידה 15 , מרווח ברגים 4-100

אני מעוניין ברכישת צמיגים ואני צריך המצלות לצמיגים טובים עד סכום של 2000 שח , איזה חברה מעודפת ? אני נוסע 1000 קילומטר בחודש נוסע רגוע הרוב בעיר !

תודה

פורסם

ציינת רק קוטר (15), מה החתך והרוחב אצלך באיביזה? מרווח ברגים כמו שציינת לא קשור.

ולפי הנסועה שלך לא צריך צמיגים הטופ שבטופ, רק שיהיו מחברה טובה ולא זבל.

רק תן מידה מלאה.

פורסם

איפה הג'אנט שקנית נמצא עכשיו? על הרכב? כי אתה צריך לקנות ג'אנט שמתאים למידת הצמיגים המקורית של הרכב(שיש לך כרגע או מאושרת ע''י היצרן). המידה המדוייקת נמצאת על צמיג הרכב ורשיון הרכב. למשל אצלי זה 15 אינץ, רוחב 195, חתך 65.

ככה זה מסומן על הצמיג:

2y5b6n.JPG

או ברשיון הרכב(לא שלי, רק לדוגמא איפה המידה צריכה להיות רשומה - מסומן בצהוב):

6n5t7f.JPG

פורסם

הגאנט לא על הרכב אחי , הסיפור הוא כזה כרגע יש לי צמיג 14 על האוטו . . אני מעוניין להגדיל ל 15 !

מה שכתוב לי ברשיון זה רלוונטי רק לגבי צמיג מידה 14 . אני יודע שצריך לעשות אשור למידה 15 אבל אני מעוניין לעשות את זה אחריי שאני ישים את הגאנט עם הצמיג !

עכשיו השאלה היא איזה צמיגים באמת מומלץ לי לשים ברכב ואיך אני בודק את זה למעשה ? הולך לרשיון רכב ולוקח את את אותם המידות רק לצמיג 15 ? איך זה עובד אחי ? עוד דבר כמובן אם זה אפשרי , לקחת צמיג עם חתך כמה שיותר נמוך .

תודה על הסבלנות :)

פורסם

קודם כל אתה צריך לבדוק שיש לך אישור להתקין ג'אנט מידה 15 ברכב שלך, יש ספר אצל כל פנצ'ריה שמכבדת את עצמה ושם ניתן לראות את כל המידות שאפשר לאשר. כי חבל שתתקין ג'אנט עם צמיגים שלא מתאימים מבחינת המידות, אתה לא תעבור טסט.

מציע לך לקפוץ לאיזו פנצ'ריה עם הג'אנט שקנית ולברר איזה רוחב הוא והאם ניתן להתקין אותו על הרכב חוקית. אם תקבל אישור שכן, ויתנו לך מידות מדוייקות של 15 אינץ שיתאים לאיביזה שלך, תכתוב כאן אותם ותקבל המלצות לצמיגים.

אני גם ממליץ לך להתייעץ עם אביתר(נייד: 057-7742605)מ-ג.מ פורטל שכותב כאן בפורום, הוא אולי יוכל לעזור לך טלפונית ויחסוך לך המון כאב ראש.

פורסם

לאחר בדיקה במכון טסטים איזה צמיגים אני יכול לשים באוטו המידות הם 185/55/15 .

מה שנותר זה רק המלצות לגביי צמיגים איכותיים חברה טובה כמובן . אני מעוניין להשקיע עד סכום של 2000 שח ועדיף שיהיו ספורטיביים !

תודה

פורסם

את האמת חשבתי גם על ה toyo אבל אם הם נגמרים מהר אז חבל . אני רוצה להשקיע במשהו שיחזיק זמן ,

לגביי שניי הצמיגים האחרים הם ספורטיביים גם ? על מה מומלץ יותר ?

פורסם

המלצה: עם נסועה נמוכה כמו שלך, אפשר להשקיע בצמיגים בעלי תרכובות רכות יותר (Treadwear נמוך של 270-320) שיתנו הרבה אחיזה ושאותם תצטרך בכל מקרה להחליף עוד לפני שהמדרס יישחק, לאחר שנתיים וחצי עד שלוש שנים (אולי קצת יותר). בנסועה כמו שלך כל צמיג יתיישן הרבה לפני שהוא "ייגמר" כדבריך.

על צמיג ספורטיבי אני גם לא ממליץ, כיוון שפשוט לא תנצל את יתרונותיו (והוא לא יגיע לטמפרטורת עבודה) וגם תסבול מבעיות נלוות של רעש ונוחות נסיעה ירודה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
את האמת חשבתי גם על ה toyo אבל אם הם נגמרים מהר אז חבל . אני רוצה להשקיע במשהו שיחזיק זמן ,

לגביי שניי הצמיגים האחרים הם ספורטיביים גם ? על מה מומלץ יותר ?

הטויו מיותרים בשבילך. האחרים לא ספורטיביים, אבל צמיגים מעולים לנסיעות רגילות, כמו שלך.

מחזיקים מעמד יפה, נוחים ושקטים עם אחיזה דיי טובה, ובמחיר סביר.

אני אישית הייתי לוקח את הגודייר.

• תוכן חדש...